damla ve orkan iyi tatlım, pazartesi gidicekler doktora. cezalı oldugu icin, merak etmemen adına cevabı ben yazdım,
gene ben kabus gibi olaylı başlıkları buluyorum ama kusura bakmayın hepinizin hormon dengesi kaymış.
kadın size çok güzel anlatmış ama yok koyun yok inek yok ben boşuna mı okudum. Anam okumuşsun okumasına da burada yazılanlarıda okusaydın.
kafaları çalıştığından mı konuyu siyasete bağladılar.
bence hormon dengelerinizi dengeleyin gene ceza alacağım ama böyle salakları görükçe dayanamıyorum.
heyyyy selam ....geçmişi azcık kurcaladım ama birileri ceza almış sebeb diycem ama bana anlatacak varmı içizde???
tubikcan herkesin selamı var teşekkür ediyolar melis ayrıca teşekkür ediyo
bu arada lilacım bi polemik yaşandı da bizim sayfa dışşı olan bi arkadaş girmiş bişeyler söylemiş bizim kızlarda dayanamamış cevap vermişler.şikayet felan derken siteden uzaklaştırıldılar.öyle işte.ama feyste görüşmeye devam tabi.
evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!
canım bende bikaç saat önce öğrendim.dışardan topiğe yeni katılan bir bayan burdaki üyelerin yazdıklarını çok boş gereksi görmüş ve konu baya uzamış..sonra şikayet edilmiş ama baya bir arkadaşımız ceza almış. bu nedenle pazartesiye kadar kimse burda yazmama kararı almış..anladığım kadarıyla kısacası bul geçmişe saat 12 den sonraki konuşmalara bakabilirsin istersen...
ayrıca bende bu sonradan aramıza gelipte ortalığı karıştıran bayanı çok haksız buluyorum. eğer burda konuşalanlı beğenmediysen boş geliyorsa sadece okumakla yetin cevap yazma veya tamamen git ve bu toğiğe katılma.daha ciddi konularda konuşan senin yapına uygun topiklerde vardır..burda bayanlar baya bir kaynaşmışlarki her konuda konuşuyorlar ..
yani kimse ona zorla okutmuyor sonuçta burda yazılanları...gereksiz buluyor olabilir okumak zorunda değil dediğin gibi...bu kk daki her konuşulan konu ve olaylar çok mu luzümlu şeyler sanki sonuçta kime ne hitap ediyorsa o sayfayı takip ediyor...bencede haksızlık ve ayıp etmiş...bu laf atan arkadaş başından beri bizimle olan içimizden biri yoksa yeni dışardan katılan birimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?