- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Kötü içerik bildirimini ben yaptım.
Arkadaşlarımın ceza almasına neden olan kişi benmiyim
Peki konuyu okumadan ceza veriyorsanız bu 4 kişi neyle itham edilerek ceza aldı
Sanırım yazdıklarım çok net değil. İlgili konuda ikili polemiğe giren kişiler ceza almıştır.
Sanırım yazdıklarım çok net değil. İlgili konuda ikili polemiğe giren kişiler ceza almıştır.
Kötü içerik bildirimini ben yaptım.
Arkadaşlarımın ceza almasına neden olan kişi benmiyim
Peki konuyu okumadan ceza veriyorsanız bu 4 kişi neyle itham edilerek ceza aldı
İlgili arkadaşlara bildiririm,gerekeni yaparlar,iyi forumlar :)
Yazdıklarınız net fakat hala anlayamıyoruz.
bir kişinin,afedersiniz ama dengesiz tavrını,hepimiz çekiyoruz.
Bu durumda okumadan ceza verilmesi pek adil gelmedi bana!
forum kurallarının işleyiş şeklini bir gözden geçirseniz iyi olur hepimiz aynı polimiğin içerisindeyken 2-3 arkadaşımız tamamen saçmalayan biri yüzünden ceza almıştır
ayrıca eylül anneleri forumunda sadece doğumdan bahsetmemiz gerektiğini bilmiyorduk burası eylül anneleri olan kadınlara özel bir topikti ve biz burada sohbet ediyorduk hemde oldukça uzun zamandır!!!!!!!!!!!!!
belki bizim de bu ortamdan bir süre uzaklaşmamız gerekiyordur, Elma'nın dedigi gibi pazartesi sabahı görüşmek üzere.
Kızlar boşuna kendinizi yıpratmayın malesef kızların cezası kalkmayacak.
İyisimi bizlerde 2 gün foruma girmeden ceza verelim kendimize
Gülay olanlardan haberin var m kuzum?
kızlar boşuna kendinizi yıpratmayın malesef kızların cezası kalkmayacak.
Iyisimi bizlerde 2 gün foruma girmeden ceza verelim kendimize
teşekkür ederiz bu 2. mesajınız çok şık bir davranış olduMerhaba
Yanlı ceza verdiğimiz mesajını gördüm, açıkçası üzüldüm. Öncelikle şunu çok iyi anlamanızı istiyorum biz haklı haksız gözetmiyoruz.
Bizim şu haklıdır bu haklıdır şeklinde yorum yapma hakkımız olabilir mi sizce ? Sizleri, yaşadıklarınızı, ruh halinizi ikili yazışmalarınızı nereden bilebiliriz ? Bilsek bile şu haklıdır bu haksızdır deme haddini biz yönetim olarak kendimizde bulmuyoruz. Bizler bir karar mekanizması değiliz, bizlerde insanız. Şu haklı bu haksız deme lüksü bizde yokken 3. şahızlar bu hakkı nereden buluyor anlayabilmiş değiliz.
Bizim tek yaptığımız site kurallarını uygulamak. Kurallar çok net ikili polemiklerinizi buyrun özel mesajdan paylaşın. 3. kişiler sizin burada ikili polemiklerinizi konu dışı mesajlarınızı OKUMAK İSTEMİYOR.
Rica ediyorum, hatırlatıyorum Konu başlığı 2011 Eylül Anneleri, konu içeriğiniz lütfen buna ait olsun. Tabi ki hal hatır soracaksınız bu konu dışı mesaj değildir ama ikili polemiklerinizi burada YAŞAMAYIN.
Yukarıda da yazdım biz hakim veya ceza veren konumda değiliz şikayet gelir site kurallarına yazılan aykırı ise o kişi ceza alır. Haklı haksız buna biz KARAR VEREMEYİZ. Sizde verilen cezalarda haksız olduğumuzu düşünebilirsiniz ama nasıl ceza verildiğini anlattım.
Çok açık olduğumu düşünüyorum, biz taraf tutmuyoruz sadece gelen şikayetleri değerlendiriyoruz KONUYU OKUMUYORUZ bu cümleyi 3. kez yazdım ama lütfen anlayın artık bizi de. Ceza alan arkadaşlarınız cevap vermek yerine kötü içeriğe basıp biraz bekleselerdi hiç biri ceza almazdı.
Bize konuyu bildiren ve kötü içeriğe basan arkadaşınız ceza aldı mı ? HAYIR
Onun hormon dengeleri yerindemi ? O yoksa yalancı gebelik mi yaşıyor ? HAYIR
Lütfen artık site kurallarını uygulayın aldıkları ceza 3 gün cezaları dolmadan alacakları 2. üyelik cezalarına + 5 gün daha yansıyacaktır.
Duygu
teşekkür ederiz bu 2. mesajınız çok şık bir davranış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?