ben size bi sayfa buldum hemide aynı kk gibi...
kızlar 2sine kadar orda idare edebiliriz... faceden yolluyorum sosyalleşen hamilelere bakınız
bize de özelden yolla canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben size bi sayfa buldum hemide aynı kk gibi...
kızlar 2sine kadar orda idare edebiliriz... faceden yolluyorum sosyalleşen hamilelere bakınız
bize de özelden yolla canım.
açamadık bizde ama linki sosyalleşemioruz
ya faceten goremiyrom konusulanları nerdesiniz
evet pembişçim açılmıyo malesef. napsak ki ne.
evet pembişçim açılmıyo malesef. napsak ki ne.
googleda ara bakalım o şekilde giriliyo o siteye.
ama benim face'im yoooooook.
Pff darmadağın oldu her şey ya..
Pff darmadağın oldu her şey ya..
ben bakıcam size, temiz çamaşır, taze sagilmis süt, elevit felan getircem size bacılarım. burayı bırakmasak olur mu? faceten takip edemeyenler icin?
cescim sende face kayıt ol kocişe söleme işte açarsın tabi açılıyosa aaa bizim işte face açılmıyor ancak hafta sonu ve akşamları
Kızlar az evvel böyle bir yazı yazdım umarım bir cevap gelir...
Merhaba Dugu hanım,
Bu mesajı size 2011 Eylül Anneleri topiği adına yazıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/411016-2011-eylul-anneleri-4178.html
Bizler uzun zamandır topikte birlikte olan kendi içinde nezih paylaşımlar yapıp bebeklerini bekleyen bir toplululuğuz.
Zaman zaman birlikte ağlayıp,güleriz birbirimizi önemser saygı duyarız.
Hepimiz ayrı illerde ayrı çevrelerde olsakta kalplerimiz birdir.
Bir bayan olarak anlar ve bilirsinizki hamilelik zor bir süreçtir bizler birlikte bu süreci en güzel şekilde yaşamaya çalışıyoruz.
Bu gün topiğimizde meydana gelen bir olay bizleri çok üzdü.Topiğimiz dağıldı bazı arkadaşlarımız ceza aldı.
Nedeni dışarıdan gelen kim olduğu,cinsiyeti,konumu belli olmayan bir kişinin topikte arkadaşlarımıza laf ile tacizde bulunması.
Bu kişinin yaptığı yorumlara karşılık veren(hassas bir dönemde olan) arkadaşlarımızında ceza alması bizleri çok üzdü.
Sizden ricam lütfen konuyu inceleyip gerekli yardımı ve hassasiyeti bize göstermeniz.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
kızlar larissa esra silin alıntı ve msjlarıı
esrant bana curly nin linkini gönderdi ben bir msj yazıp önce buarya kopyalıcam ok lerseniz yollıcam msjı cezalar kalkmaz biliorum ama böylede oturulmaz kendini bilmezin biri gelip terbiyesizce bri üslup sergilicek biz alttan alarak suçlu olucaz bu olmaz tamammı ben ön yazıyı ayzıorum siz ekleyin ya da çıakrın