Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok güzelim şaka değil,bak gitti kızlar..
Elimizden bir şey gelmez kuzum.
Ayten'i şikayet edip oturacağız
Olmadı kızlar dönene kadar biz de girmeyiz
Ayten de ceza almış kızlar....
ya siz ciddimisiniz, ben şaka devam ediyor sanıyorum...:44:
moderatöre yazsak olmaz mı yaaa?
:
kızlar bizde bişey yapalım.şikayet edelim.olmaz böyle ama.girmiş topiği parmaklamış gitmiş.
e inşallah onun cezası daha uzundur, onu anladım da bizimkiler niye alıyo cezayı.
Ağlıycam sinirimden ya bu nedir
Ben şikayet ettim fakat Aytenin bir mesajını ettim uslubu iğrençti
şimdi bizim huzurumuzu neden kaçırıyorlar bu kadar basitmi biri geldi ortalığı karıştırdı olan bizim kızlara oldu
Üstelik uyarı almadan direk uzaklaşma offfff :84:
bizde 2 mayısa kadr girmeyelimm
Kızlarr şimdi bu ayten77 denen kişi kaldı ki kendisi kişimidr nedir bilmioruz çünkü biz eylül anneleri olarak grek yüzyüze gerek telefonla gerekte facebook üzerinden görüşerek birbirimizce bir güven ortamı oluşturmuş anne adaylarıyız o yüzden o sanal kişiliğin ne olduğu üzerine bir yorum yapamıyorum!!!
2.si bu forumda eskiler kk pro kart alacak kadar forumla içiçe olanlar var sonuçta forum adabında savunma yapma şansı verilir biz geçmişte girdiğimiz forumlardan da bunu gördük öncelikle yardımızı istiyorum nerden ulaşılıyor bu yöneticilere altta bu forumun yöneticisi şu şu dur dior ona mı mesaj atmak lazıım??
Kızlarr şimdi bu ayten77 denen kişi kaldı ki kendisi kişimidr nedir bilmioruz çünkü biz eylül anneleri olarak grek yüzyüze gerek telefonla gerekte facebook üzerinden görüşerek birbirimizce bir güven ortamı oluşturmuş anne adaylarıyız o yüzden o sanal kişiliğin ne olduğu üzerine bir yorum yapamıyorum!!!
2.si bu forumda eskiler kk pro kart alacak kadar forumla içiçe olanlar var sonuçta forum adabında savunma yapma şansı verilir biz geçmişte girdiğimiz forumlardan da bunu gördük öncelikle yardımızı istiyorum nerden ulaşılıyor bu yöneticilere altta bu forumun yöneticisi şu şu dur dior ona mı mesaj atmak lazıım??
Cess kızlar da bizi seviyormuş
Elmaa üzülmeyecekmişsin kuzum Damla diyor,3 güne kadar döneriz diyor:)
yani evet yoklar, ama ceza aldıkları ve 2 mayıs ta bittiğini nereden öğrendiniz..
ayy kendimi çookk salak hissettim.
Kızlar, bizim yasaklıların selamı var, gülmekten kopuyolar, hatta damla altına kaçırmış gülcem diye, merak etmesinler bizi, parmaklıklar ardından takip ediyoruz diyolarrrr, üzülmesinler diyolar ahahahahahaah
Cess kızlar da bizi seviyormuş
Elmaa üzülmeyecekmişsin kuzum Damla diyor,3 güne kadar döneriz diyor:)
Kızlar, bizim yasaklıların selamı var, gülmekten kopuyolar, hatta damla altına kaçırmış gülcem diye, merak etmesinler bizi, parmaklıklar ardından takip ediyoruz diyolarrrr, üzülmesinler diyolar ahahahahahaah
Biz faceden konuşuyoruz şimdi canım..
melissss katılıyorum arkadaşım sana, bana da diyin bende yapim bişeyler...
bizde kızlarla face den görüşsek ne güzel olur nasıl öğrenebiliriz facelerini
ben bakıcam size, temiz çamaşır, taze sagilmis süt, elevit felan getircem size bacılarım. burayı bırakmasak olur mu? faceten takip edemeyenler icin?