• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Elimizden bir şey gelmez kuzum.
Ayten'i şikayet edip oturacağız:31:
Olmadı kızlar dönene kadar biz de girmeyiz :63:

Ayten de ceza almış kızlar....

Alsa ne olacak bizim kızlar gittikten sonra :63:

ya siz ciddimisiniz, ben şaka devam ediyor sanıyorum...:44::53:

moderatöre yazsak olmaz mı yaaa?

:

kızlar bizde bişey yapalım.şikayet edelim.olmaz böyle ama.girmiş topiği parmaklamış gitmiş.

e inşallah onun cezası daha uzundur, onu anladım da bizimkiler niye alıyo cezayı.

Bişeyler yapmamız lazım olmaz böyle :84:

Ağlıycam sinirimden ya bu nedir
Ben şikayet ettim fakat Aytenin bir mesajını ettim uslubu iğrençti
şimdi bizim huzurumuzu neden kaçırıyorlar bu kadar basitmi biri geldi ortalığı karıştırdı olan bizim kızlara oldu
Üstelik uyarı almadan direk uzaklaşma offfff
:84:

Kızlar, bizim yasaklıların selamı var, gülmekten kopuyolar, hatta damla altına kaçırmış gülcem diye, merak etmesinler bizi, parmaklıklar ardından takip ediyoruz diyolarrrr, üzülmesinler diyolar ahahahahahaah

Kızlarr şimdi bu ayten77 denen kişi kaldı ki kendisi kişimidr nedir bilmioruz çünkü biz eylül anneleri olarak grek yüzyüze gerek telefonla gerekte facebook üzerinden görüşerek birbirimizce bir güven ortamı oluşturmuş anne adaylarıyız o yüzden o sanal kişiliğin ne olduğu üzerine bir yorum yapamıyorum!!!

2.si bu forumda eskiler kk pro kart alacak kadar forumla içiçe olanlar var sonuçta forum adabında savunma yapma şansı verilir biz geçmişte girdiğimiz forumlardan da bunu gördük öncelikle yardımızı istiyorum nerden ulaşılıyor bu yöneticilere altta bu forumun yöneticisi şu şu dur dior ona mı mesaj atmak lazıım??

melissss katılıyorum arkadaşım sana, bana da diyin bende yapim bişeyler...

Kızlarr şimdi bu ayten77 denen kişi kaldı ki kendisi kişimidr nedir bilmioruz çünkü biz eylül anneleri olarak grek yüzyüze gerek telefonla gerekte facebook üzerinden görüşerek birbirimizce bir güven ortamı oluşturmuş anne adaylarıyız o yüzden o sanal kişiliğin ne olduğu üzerine bir yorum yapamıyorum!!!

2.si bu forumda eskiler kk pro kart alacak kadar forumla içiçe olanlar var sonuçta forum adabında savunma yapma şansı verilir biz geçmişte girdiğimiz forumlardan da bunu gördük öncelikle yardımızı istiyorum nerden ulaşılıyor bu yöneticilere altta bu forumun yöneticisi şu şu dur dior ona mı mesaj atmak lazıım??

Evet moderatöre mesaj atıcaz
Ben şimdi yazıyorum isterseniz sizlerde yazın
Cevap gelince bilgi veririm

Cess kızlar da bizi seviyormuş:1:
Elmaa üzülmeyecekmişsin kuzum Damla diyor,3 güne kadar döneriz diyor:)

oyh canlarım benim , üzülmemek elde mi, o kadar tatlı bi sohbetin üztüne kuş tüyü oldu tebrik ediyorum o kişiyi, ne çekemezlik varmış ya, göze gelmek diye buna denir heralde, nal gibi göz varmış kızda.PEEEEES.

ben de bilmiyorum canım, ama bi yolunu buluruzmutlaka.

Kızlar, bizim yasaklıların selamı var, gülmekten kopuyolar, hatta damla altına kaçırmış gülcem diye, merak etmesinler bizi, parmaklıklar ardından takip ediyoruz diyolarrrr, üzülmesinler diyolar ahahahahahaah

ay bu kızlar bi alem ya boşuna sarmıyorlar bize kızlar seviyoruz sizleri....:66:

ben bakıcam size, temiz çamaşır, taze sagilmis süt, elevit felan getircem size bacılarım. burayı bırakmasak olur mu? faceten takip edemeyenler icin?

ben size bi sayfa buldum hemide aynı kk gibi...
kızlar 2sine kadar orda idare edebiliriz... faceden yolluyorum sosyalleşen hamilelere bakınız:nazar:

melissss katılıyorum arkadaşım sana, bana da diyin bende yapim bişeyler...

bende yaaaaaaa muhakkak bişiler yapılmalı ceza alıcak olan belli madem cezaysa hepimize versinler hepimiz tepki gösterdik gereksiz kişiliğe bence kişilik sahibi birisi olmadığı kesin çekemedi samimiyeti

ben bakıcam size, temiz çamaşır, taze sagilmis süt, elevit felan getircem size bacılarım. burayı bırakmasak olur mu? faceten takip edemeyenler icin?

ayy cess yeni tuvalete yeni gitmiştim, öldüm gülmekten burada... bende kan hapınızı getirim ..

Son düzenleme:
Back