2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr bizz geldikk
kocacım işe gitti bugün ben de geldim hemen
bu kaçırmalar ne zaman başlıyo acaba kızlar ilkkez duydum hamilelikte alta kaçırma olabileceğini

Sorma ya don yetişmiyor benimde.
Birde ben hep gstring ve tanga giyerdim
şimdi pambıklı don alıyom habire

ilk doğumda bende saten takım yaydım ama bu doğumda düşünmüyorum çok gereksiz yani düzgün bir çarşaf takımı sermeyi düşünüyorum

bu kaçırmalar ne zaman başlıyo acaba kızlar ilkkez duydum hamilelikte alta kaçırma olabileceğini

hosgeldınn tatlımmm...walla damla ıtıraf edınce herkes dokuluwerdıı tum eylul annelerıı altını ıslatıyooo

banyo takımları vardı 40-50 civarı, hoş takım dediğim bildiğimiz kappişonlu havlu işte
başkada fiyat aklımda yok ama hello babyde ilk gördüm ben bunları orası oldukça pahalıydı bu markada...
ben nevresim takımımı taçtan alıcam karra verdim valla, yorganımızıda alıcaz, 2. ürün %50 !!!

Winnie New Born Baby bu birinci seçenek

Funny buda ikinci seçenek

fikrinizi söyleyin kızlarda kurtalayım bu çileden bennnnn

günaydınnn cnm
bende geçenlerde bir düğünyemeğinde yedim içtim yedim içtim sonra oynamaya kaldırdılar zor gittim tuvalete yaaa düşünsenize üstümde elbiseyle altıma yaptıımı rezillik

idrar torbasında baskı oldugu icin, bi de hapşırıkın tazyikiyle şırrrrrrrrrrrrrrrrr. olcek napalım.

Sorma ya don yetişmiyor benimde.
Birde ben hep gstring ve tanga giyerdim
şimdi pambıklı don alıyom habire

ay ben giyemem onlarrrrıııııı, hep pambıklı giyerdim hala da devam ediyorum.

İlk hamileliğimde bende yaşamamıştım fakat bunda yaşadım.
Rahim büyüdükçe artıyormuş wc ye gidince idrar torbasını iyice boşaltmak lazımmız nette gördüm hatta pozisyonu bile vardı

bence winnie li olan, pek yatak yan koruması almıcak mısın?

nevresimlerin ikiside çok şık ben geçen hafta bursadan bebeto diye bir markanın bornoz setini aldım bornozu terliği havlusu kesesi içindeydi ve 25 tl verdim bursa havlu konusunda çok ucuz tabi aldıklarım hala annemlerde resmini en kısa sürede paylaşıcağımı umuyorum sizlerle

ya şu starda soframız diye yemek programı var yaaaa, ben o programa katılanlarda hiç eski mutfak görmedim şimdiye kadar. maşallah herkeste salon kadar mutfak, ful takım ankastre, dolaplar yepyeni, koca masalar, ada mutfaklar falan. hiç mi eski ve küçük mutfağı olan yok yaaaa, antepinden adanasına, edirnesinden tokatına kadar herkesin mutfaklar salon salomanje maşallah.

bence winnie li olan, pek yatak yan koruması almıcak mısın?

ya ben sewmiorum yanlıkları yaa... hiç almak aklımın ucuna gelmedi durum böyle olunca... zaten park yatakta gerek olmaz sanki.... başka yatak almıcam kiiii...
hem yatak masmavi, winnie li daha iyi olur sanki bencede

ya ben sewmiorum yanlıkları yaa... hiç almak aklımın ucuna gelmedi durum böyle olunca... zaten park yatakta gerek olmaz sanki.... başka yatak almıcam kiiii...
hem yatak masmavi, winnie li daha iyi olur sanki bencede

ha tabi park yatak için gerek yok bence de.

günaydınnn cnm
bende geçenlerde bir düğünyemeğinde yedim içtim yedim içtim sonra oynamaya kaldırdılar zor gittim tuvalete yaaa düşünsenize üstümde elbiseyle altıma yaptıımı rezillik

idrar torbasında baskı oldugu icin, bi de hapşırıkın tazyikiyle şırrrrrrrrrrrrrrrrr. olcek napalım.

ay ben giyemem onlarrrrıııııı, hep pambıklı giyerdim hala da devam ediyorum.

İlk hamileliğimde bende yaşamamıştım fakat bunda yaşadım.
Rahim büyüdükçe artıyormuş wc ye gidince idrar torbasını iyice boşaltmak lazımmız nette gördüm hatta pozisyonu bile vardı

benim daha erken heralde:18:
doru diyosunuz kızlar olsun napalım bebeklerimiz için katlanıcaz artık herşeye

evet cess benim de dikkatimi çekti oo:126:
hele anteptekimiydi siyah mutfak çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…