KK dakiileri mi okudun canım, ben de bakıyorum arada, ama hemen dogurasım geliyo kapatıyorum sonra. arada okumak güzel oluyo çok.
Zeynep ve Selen’in Hikâyesi « Pozitif Doğum Hikâyeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK dakiileri mi okudun canım, ben de bakıyorum arada, ama hemen dogurasım geliyo kapatıyorum sonra. arada okumak güzel oluyo çok.
kk dakiileri mi okudun canım, ben de bakıyorum arada, ama hemen dogurasım geliyo kapatıyorum sonra. Arada okumak güzel oluyo çok.
hoşgeldim özgeemmm
:26:kocacım evde hasta olunca 4 gündür giremedim çok sık canım:94: ama ben de biraz önce işe gönderdim geldim hemen
cess linki varsa verir misin?
cess inşallah bizimde böyle güzel hikayelerimiz olur.....
AAA cess senin gönderdiğin linkte güzel
ben de işyerinde bakıyorum canım yaaa, sen de bak. star tv nin websitesine gir canlı yayın de izle. tak kulaklığı müzik dinler gibi.
hepsi harika canım, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, saglikli günlerde inşallah. Maşallah ORkanaaaaa
hoşgeldim özgeemmm
:26:kocacım evde hasta olunca 4 gündür giremedim çok sık canım:94: ama ben de biraz önce işe gönderdim geldim hemen
damla güle güle kullanın canım, muhteşemler.
dalga geömeyin len akrepliğimle ben böle deildim sonradan oldummmm
ayy çorbada sorun yokta bir sebzenin salatasını yapmıştım pişmemiş aç kaldık ahaha ay napim aylar oldu mutfağa girmeyeli ama ben açım len evde tam takı kuru bakır ctesi akşamı alışveriş yapcaz daha off offf
hey maşallah taa bnm 18+4 de 296 gramdı ulan bnm kız cidden sıska olak sanırım
kizlaaar cicileri ekledimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ul-anneleri-bebeklerimize-neler-aldik-87.html
düzeldimi canım eşin.tahmin ettik eşin hasta olduğu için girmediğini.nasılsın canım randevun vardı bu aralar
ama bende açılmıyor, yasak site malesef evden bakarım artık.
Amiin canim hepimize nasip etsin daha guzelleri sizlerin olsun insallah
inciiiiimmmm
cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun
özledim canım çokk görüşemedik 1 haftadır iyi olmanıza çookk sevindimm
kivim okuma valla ben gidip dourma düşünüyorum hemen hemde normal kadın öyle güzel anlatmışki ne zırlak oldum ben yaww günde en az iki kere ağlıom dağa taşa
düzeldi gibi canım. son 2 aydır 3-4 kez ateşi birden 40 a çıkıyodu sonra 2 güne hiç bişeyi kalmıyodu.. bu seferde öle oldu stresten yorgunluktan bağışıklık sistemi zayıflamış ondan oluyomuş bu sefer 4 gün dinlenme verdi doktor 5 tane de iğne.. iyice dinlendi bakalım inşallah bi daha tekrarlamaz
ben iyiyim özgemm hatta baya iyiyiz bu aralar bebeğimle hiç bi sıkıntımız yok siz de iyisiniz dimi
evet evet randevumuzu pazartesiye erteledik çook heyecanlıyımm
Amiin canim hepimize nasip etsin daha guzelleri sizlerin olsun insallah
inciiiiimmmm
cok tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizin olsun