Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne karnında bebek kilosu yaz google a...ilk çıkan sonuç...
benimki bi hafta önde gidiyoooo, şişko olcak sanırımmm
kızlar şu hamile yastığından kullanan var mı
Kizlar gunaydiiin kocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle
Kizlar gunaydiiin kocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle
kızlar şu hamile yastığından kullanan var mı
Günaydın kızlarrrrrr
herkes iyi maşallah ben bugün yoğunum biraz klasik cuma öperim gözlerinizden ve göbüşlerinizden.
bi hafta sonu daha bitti.bugün 4te randevum var işalh bu kistler geçmiştir bütün gece abuk subuk rüyalar gördüm gerçi öğreneli 15 gün oldu 6-7,aya kadar yok olur dedi dr.bakalım kazım bey ne dicek Allah'ım iyi şeyler söylesin ya moralim bozuk haftalar geçirmek istemiyorum
Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm
kızlar biz bu gün tam yarıya geldik ysni tam ortadayız 20 haftalık
ben 1 aydır kullanıyorum canım shuma nın çok memnunum
iyi şeyler olacak canım korkma, belki de diger doktorun baska bisi gordu de kist dedi onu da bilemezsin, bakarsın bu doktor hiçbişicigi yok der. Allah hayırlı haberlerle dönmeni naspi etsin.
işallh.tşk ederim cescim iyi dileklerin için
biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm
ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindimbugün herkesin feleği ay klavyesi şaştı
buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa
biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada.... sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz