• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel annişler:49: ve minikleri:emir_bebek:
pek güneş olmasa da güzel bir cuma sabahı değil mi:72:

anne karnında bebek kilosu yaz google a...ilk çıkan sonuç...
benimki bi hafta önde gidiyoooo, şişko olcak sanırımmm

benim de 21inci haftanın sonunda 440 gr cikmisti doktorda, burda 354 yazıyo. bence bu sonuclar yanlis Pembem. Cumku doktorum bana kilosuna gore yalnizca 3 gün önde demişti. bu web sitelerindeki kilolar eksik geldi bana. benimki obez olabilir şu duruma göre :1:

Kizlar gunaydiiin :64::64: kocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle :66:

Kizlar gunaydiiin :64::64: kocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle :66:

Hoşgeldin sevgi pıtırcığı, hadi edin güzelce kahvaltınızı da baslayalım sohbete.

Günaydın kızlarrrrrr

herkes iyi maşallah ben bugün yoğunum biraz klasik cuma öperim gözlerinizden ve göbüşlerinizden.

bi hafta sonu daha bitti.bugün 4te randevum var işalh bu kistler geçmiştir bütün gece abuk subuk rüyalar gördüm gerçi öğreneli 15 gün oldu 6-7,aya kadar yok olur dedi dr.bakalım kazım bey ne dicek Allah'ım iyi şeyler söylesin ya moralim bozuk haftalar geçirmek istemiyorum :(

bi hafta sonu daha bitti.bugün 4te randevum var işalh bu kistler geçmiştir bütün gece abuk subuk rüyalar gördüm gerçi öğreneli 15 gün oldu 6-7,aya kadar yok olur dedi dr.bakalım kazım bey ne dicek Allah'ım iyi şeyler söylesin ya moralim bozuk haftalar geçirmek istemiyorum :(

iyi şeyler olacak canım korkma, belki de diger doktorun baska bisi gordu de kist dedi onu da bilemezsin, bakarsın bu doktor hiçbişicigi yok der. Allah hayırlı haberlerle dönmeni naspi etsin.

Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm:69:

ah canım ya eve dönseydin hemen keske, napçaksın şimdi, var mı işyerinde degistirmelik kıyafetin?

kızlar biz bu gün tam yarıya geldik ysni tam ortadayız 20 haftalık :66::66::66::66::66:

maşallah maşallah. kaldı sadece 20 haftacık.

ben 1 aydır kullanıyorum canım shuma nın çok memnunum :10:

günaydın kızlarrrr
ben daha öncede yazmıştım o kadar para vermektense diktik biz ama inanılmaz rahat kim düşündüyse iyi etmiş her gece mışıl mışıl uyuyoruz oğluşumla:nazar::nazar: babamız pek memnun değil bu işten ama o kadarda olur :1:

iyi şeyler olacak canım korkma, belki de diger doktorun baska bisi gordu de kist dedi onu da bilemezsin, bakarsın bu doktor hiçbişicigi yok der. Allah hayırlı haberlerle dönmeni naspi etsin.

işallh.tşk ederim cescim iyi dileklerin için

biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm

bugün herkesin feleği ay klavyesi şaştı:9::9:

buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa
ohhhh maşallah kuzucuğuma büyümüşte mutfaklara mı girermiş.melisim çok sevindim:70::70:
biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa:16::nazar:
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....:16::16::16: sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz:1:

maşallah pempiş oğulcuğuna:nazar::nazar:

herkeslere günaydınlar
geçmişi okudum ve işte burdayım..
herkeslere nasıllar bakalım.:70:

Back