selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
hosgeldınz canımmmm gune guzel basladnz heeeselam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
hoşgeldiniz canım:80:selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası
iyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla
ayyyy bana hersey yakısrdakı kıza uyuz oldum cok ukala
çook güzellll
benim ailem ankarada.eşimin ailesi sinopta
silmeyi öğrendim yaa kıçımı başımı çeker koyarım artık..
kız altına bişey giymeyi unutmuş
selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
walla he manyak kız ukala ızmır guzelıyım dıye hawalanıyooo:2::2:
ay benim de tişörtüm gelmiş bende çekilip göbüşümü koyayım yaaaiyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla
hosgeldınz canımmmm gune guzel basladnz heee
evettt meryemim güzel başladıkkk. yarın parazitlerle ev oturmam var şimdiden moral depoladım ki yarınki laf sokmalarına hazırlıklı olabileyim diye
hoşgeldiniz canım:80:
esra sildi dimi fotosunu tüh kaçırdım çıkıçık
esra sildi dimi fotosunu tüh kaçırdım çıkıçık
ay benim de tişörtüm gelmiş bende çekilip göbüşümü koyayım yaaa
saol özgemm hoşbuldukkk
nasıl tanıstınzda ıstanbulda bulustunuz canımmmm...oyyycanım pekı baska akraban warmı tanıdık falan
hoşgeldinnnnnn naptınız bakim çarşıda temiz hava almak dışındaaa
valla elbise gibi hiç durmuyor tamam kısa elbise vardır ama bu normal bir kısa değil yahu yuh dedim bide görücüler gelcek valla istemezdim ben bu kızı oğluma.büyük mü konuşmayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?