2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr durumla biz geldikkk bugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
hoşgeldiniz canım:80:
özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası

zor valla canım allahtan ev 5. kattada o bana güven veriyor

beni tanıyan çıkar mı aranızda
bir dönemin en ünlü hentbolcularındandım..
ahahahahahahahahah ilkokul takımında marmara birinciliğimiz vardı(kocaeli gazetesinde fotoğraflarım çıkmıştı) M.Ö 1800

walla he manyak kız ukala ızmır guzelıyım dıye hawalanıyooo:2::2:

valla elbise gibi hiç durmuyor tamam kısa elbise vardır ama bu normal bir kısa değil yahu yuh dedim bide görücüler gelcek valla istemezdim ben bu kızı oğluma.büyük mü konuşmayım da

iyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla
ay benim de tişörtüm gelmiş bende çekilip göbüşümü koyayım yaaa

hosgeldınz canımmmm gune guzel basladnz heee

evettt meryemim güzel başladıkkk. yarın parazitlerle ev oturmam var şimdiden moral depoladım ki yarınki laf sokmalarına hazırlıklı olabileyim diye

hoşgeldiniz canım:80:

saol özgemm hoşbuldukkk

nasıl tanıstınzda ıstanbulda bulustunuz canımmmm...oyyycanım pekı baska akraban warmı tanıdık falan

canım eşim ankarada okudu üniyi gazide öyle arkaaş ortamında tanışmıştık 3 yıl falan çıktık sonra nişan düğün derken birde bebek geliyor yok canım akraba falanda yok ara sıra zaferin iş arkadaşları gelir eşleriyle diğer zamanlar hep baş başayız

hoşgeldinnnnnn naptınız bakim çarşıda temiz hava almak dışındaaa

ayyy yok valla bişey yapmadık teyzesiii ne güzel puanımız birikti kredi kartında onunla bızdığıma battaniye alayım dedim pos makinesi yokmuş bizim kredi kartının kullanamadım puanıda bıraktım artık battaniyeyi öbür ay alırım şimdi ay sonu sıkıştırmasın

valla elbise gibi hiç durmuyor tamam kısa elbise vardır ama bu normal bir kısa değil yahu yuh dedim bide görücüler gelcek valla istemezdim ben bu kızı oğluma.büyük mü konuşmayım da

walla benım pantolon ustune gydıgım tunık gıbı elbıse olamz bu yaa delı bacakalrı guzlmıs ya sergılıyo...anammm kım alır bu kıız be ukala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…