• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok iyiyiz masallah canim benim..Oglusum babasiyla hasret gideriyo bol bol :9: sizleri ozluyoruz simdi de neyse yakinda sizlerleyiz tekrar.

yok yok daha gitmedi 2 gun egitimi var o arada kactim ama cikicam cok isim var evde :58:

iyiyiz Sevalim cok iyiyiz sukurler olsun..

canimmmmmm:70:

kizlar kaciyorum isim cabuk biterse gelirim Onur gelene kadar. hepinizi optum canlarimmm

sende kendine ve oğluşuna iyi bak sen pazartesi ayrıntılıya gidiyosun bende salı günü kısmetse gidicem ayrıntılıya çok heycanlıyım yani bebeğimi uzun süre görüceğim için

melisimmmmmmmmmmmmmmm benim oğlanı hersene 15 gün sana yollarım olmaz mı fb maçlarına götürür yasin

ts den kastın trabzon spor degılmıkı:69::69::69::69:

gozunuz aydın cnm umarım ayrıntılıda ıyı gecerr

amınnn ınsallah yarın guzel haberlerle gelırım yanınızaaa

selam tatlım çok yorma diycem ama senin de işin zor güzelim ya........

hayırlısıyla detaylıyıda atlatıcaksınn bizler iyiyizzzzzzzzzzz

ahh ahhh su gunler bı gecsınn :)

herkesın ıı olmasına cokkkk sevındımmm ınsallah yarın guzel haberlerle yanıznızda olcemm

selam mıllet cumadan berı gıremıorum nete
nısan ayından nefret edıyorum yaaaaaa
ınanırmısınız pazartesı ısten yarımda cıktık nasıl uyudum bılmıorum salı baska bı dert
dun evde temızlıkcı vardı bugun yengem dogurdu doktorlarımız aynı oraya gıdıcem
bakalım elı hafıfmıymıs dr:)
sızı cokkkkkkkkk ozledım
ayrıca akasama detaylı ultrasounum var ona bıle heycanlanaamdım yogunluktan ya :(
sızler ıımısınız aklım sızde yaaaaaa gecmısı okuyamıorum coooooooooooooooooook gecmıs ustunden

canım öncelikle yengenin bebğini allah bağışlasınnn:nazar: ve darısı başınaaa
ayrıntılı içindee heyecanlanmaya başlaa güzel şeyler anlatılıorr burdaaa
herkes iyi sen merak etme

cok iyiyiz masallah canim benim..Oglusum babasiyla hasret gideriyo bol bol :9: sizleri ozluyoruz simdi de neyse yakinda sizlerleyiz tekrar.

yok yok daha gitmedi 2 gun egitimi var o arada kactim ama cikicam cok isim var evde :58:

iyiyiz Sevalim cok iyiyiz sukurler olsun..

canimmmmmm:70:

kizlar kaciyorum isim cabuk biterse gelirim Onur gelene kadar. hepinizi optum canlarimmm

kolay gelsın canım yorma kendını fazla tadını cıkartttt

baktım bacım silebülürsün, harikasın bombasın bombaaaaaa, Mervecim çok büyümüş maşallah ona, bitanecik kuzuuuuuuu.

gülayyyy maşallah kızzz:53: göbüş almış başını gitmiş kocaman olmuş iyi bakıyosun merme hanıma:nazar: :1:

selam mıllet cumadan berı gıremıorum nete
nısan ayından nefret edıyorum yaaaaaa
ınanırmısınız pazartesı ısten yarımda cıktık nasıl uyudum bılmıorum salı baska bı dert
dun evde temızlıkcı vardı bugun yengem dogurdu doktorlarımız aynı oraya gıdıcem
bakalım elı hafıfmıymıs dr:)
sızı cokkkkkkkkk ozledım
ayrıca akasama detaylı ultrasounum var ona bıle heycanlanaamdım yogunluktan ya :(
sızler ıımısınız aklım sızde yaaaaaa gecmısı okuyamıorum coooooooooooooooooook gecmıs ustunden

canım yeni bebiş hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :69: akşama gidince burayada yaz merak ederiz.inşallah çook güzel sonuçlar alacaksınız

Back