2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızım o kadar geçmişten yoruldun bari bir kıyak yapayım dedim.seni seviyiiiiii ben....
bişe olmadı inşallah sanırsam...
Sağol Meloşum bi tanesin
Kızlar şimdi habire kalbinin atışını duyup mutlu oluyoruz, kıpırdıyo mutlu oluyoruz. Bunlar bizi en çok mutlu eden şeyler. Doğduktan sonra kalbini dinleyip dinleyip mutlu olmıcaz, ya da aha bacağını oynattı diyip eşimizi çağırmıcaz. Ne garip bişey bu hamilelik beyaaaaa...

Gündeme oturdum dün resmen, herkeşler beni teselli etmeye çalıştı.. çok seviyorum bu kızları yauu

damadım pembe yanaklı olur işte fena mı?

Gündeme oturdum dün resmen, herkeşler beni teselli etmeye çalıştı.. çok seviyorum bu kızları yauu

damadım pembe yanaklı olur işte fena mı?

beni beni beni de seviyimisin....sen söyle yemekten sonra bakıcam e bennnnnnnnnnnn

ay olur mu öle şey, ben geceleri eşim çok sessiz uyudugunda kalkar nefes alıyo mu diye göğüs kafesinin hareketlerini takip ederim, heralde bebegin basindan ayrılamam uyurken nefes alıyo mu diye, bana da böyle geliyo ama, senin de dedigin gibi tekmeledi diye heyecanlanmıcagımız kesin:)

beni beni beni de seviyimisin....sen söyle yemekten sonra bakıcam e bennnnnnnnnnnn

MELOŞŞŞŞŞ seviyorum tabüüü.
dünürüm kıskanmasın..senide çooook seviyorum Mehtap , ayyyy birden hepinize sarılasım geldi.. şimdi tek tek isim vermim birinin ismini atlıycam sonra pinçik pinçik edecekler beni..

SEVİYORUM ÜLEYNNNNNN HEPİNİZİ

Sevgi kelebekleri ben de yemege cikiyorum, ogleden sonra görüşmek, sevgimizi haykırmak üzere.

gerçekten mi? peki neden olduğunuda söyledimi öksürüğün...
hemen zencefil aldırıyım...
çok saol...

yaasanırım bunu anlatan ilk kız annesisin erkek anneleri anlatıordu da maşallaahh
melisim benim kollar ve yüzüm şişti.çok çirkin görünmeye başladı yani.doktor amcamız dedi fazla kilo almışsın die.yoksa şuan 54 kiloyum yani normalim bana göre
ben 54 kilo olsam manken olurdummm
ohh yemekte llafmı götürdüm götürdümmm

evet yaa gerçi ben gerçekçi bir bünye olarak diorum ki madem şimdi böle hareketsizsin dopuncada uslu ol leenn diorummm

Kızlar 2-3 gündür göbeğime sabah-akşam vazelin sürüyorum.
Daha önce kakaolusunu falan ara ara kulanıyordum ama şimdi bildiğimiz yoğun kıvamlı vazelin.
Harika nemli tutuyor,bayıldım..
Bundan sonra hep vazelinle devam edeceğim.

Bir de aklıma bir fikir geldi.
Şimdi evde minik cam spreyli bir şişe var.
Eşimin de önerisiyle ben ona saf zeytinyağı koyacağım.
Ara ara göğüslerime spreyle sıkacağım.
Hem göğüslerim,hem de uçları nemli olur.

Ne dersiniz,mantıklı değil mi?

benden bi tane daha varmış... çocuğun ağzının içine bakarım herhalde...

kızlar bu gün çokkkk midem bulanıyor ne yapsam ki geçsin
ay fatma geçmiş olsun cnm yaa ben malumm bu konudan çok çektim ama bulamadım bi kurtuluş yolu

lenn bölee mıç mıççç sevgi böcüğü moduda olmuor beee topalan kendine gel dün sana ayzdıkalrımı okudunmu ben yazana kadar sen çıkmıştın ama

YAA bu aralar bendede var miğde bulantısı ve yanması bana şu aralar bir tek RENNİE tablet iyi geliyo.

hamile reflüsü deniyomuş buna. mide borusuna asit kaçıyomuş hamilelik dolayısıyla. bende reflü vardı. ilaç kullanıyodum bebek istediğim için bıraktım ilaç kullanmayı. hamile kaldım reflü geçti gittiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…