Sağol Meloşum bi tanesinkızım o kadar geçmişten yoruldun bari bir kıyak yapayım dedim.seni seviyiiiiii ben....
bişe olmadı inşallah sanırsam...
ben uzun zamandır dışardan gözlemleyebiliyorum, süpper bi duygu hatta eşime de göstertyorum bazen de o bakmaktan sıkılıyo ne zaman hoplucak diye. ben film gibi açıp göbişi izliyorum, kociş de üşütçen diye kızıyo, yazın bakarsın doya doya diyo.
elvincim ben de atlaya zıplaya gidiyorum...geçmiş hala içimde yaradır
ama hatırladıklarım..
ben dün oğlumu gördüm
elmacımın çağını da çok iyiiiii
melis dün güne gitti.
gülay dün melankoliye bağlandı..
pempşin ayrıntılısı var bugün
ben bugün dizimin üstüne düştüm.
özgenin kocası süprizler yapmaya devam ediyorrr
daha kim kaldı lennnnnnnnnnnnnn
herkes bomba gibi yaniiiiiiiii
bütün meyveleri deli gibi yiyorum ve çok seviyorum eşim bu çocuk sırf vitamin olarak mı doğacak diyor.
5 kilo meyve yerim akşamları sıkıntı olmaz valla birde bu aralar ananasa taktım (Fiyatı uygun ve var diye söylüyorum)
Gündeme oturdum dün resmen, herkeşler beni teselli etmeye çalıştı.. çok seviyorum bu kızları yauu
damadım pembe yanaklı olur işte fena mı?
Elmaaa çokk sevindim canımmm
Mutluluğun heppp daim olsun ve bir daha böyle dengesiz doktorlarla karşılaşmayalım hiçbirimiz inşallah
Seni ve bebişini seviyoruz
Sağol Meloşum bi tanesin
Kızlar şimdi habire kalbinin atışını duyup mutlu oluyoruz, kıpırdıyo mutlu oluyoruz. Bunlar bizi en çok mutlu eden şeyler. Doğduktan sonra kalbini dinleyip dinleyip mutlu olmıcaz, ya da aha bacağını oynattı diyip eşimizi çağırmıcaz. Ne garip bişey bu hamilelik beyaaaaa...
beni beni beni de seviyimisin....sen söyle yemekten sonra bakıcam e bennnnnnnnnnnn
kızlar bu gün çokkkk midem bulanıyor ne yapsam ki geçsin
günaydın hanımlar.geçmişi okuyup geldim.geçmiş olsun kanşekeri.yeni atlattım şu öksürük vakasını ama bana ağır bedel oldu.2 hafta sürdü.geçmek bilmedi üztüne üstklük birde aşırı öksürmeden rahim ağzında incelme yaptı.dün doktor çok şükür her şey iyi dedi de bana doktorum balla 1 tatlı kaşığı zencefili karıştır ılık suyla iç dedi.öksürük turmaya başladığı anda ılık suyun yanında olsun dedi.birde öncesinde okadar çok ilaç içmiştim ki antibiyotik falan tık demedi vaalll.ilerletme canım çook geçmiş olsun...
yaasanırım bunu anlatan ilk kız annesisin erkek anneleri anlatıordu da maşallaahhHahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördümSiz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını
ben 54 kilo olsam manken olurdummmmelisim benim kollar ve yüzüm şişti.çok çirkin görünmeye başladı yani.doktor amcamız dedi fazla kilo almışsın die.yoksa şuan 54 kiloyum yani normalim bana göre
ohh yemekte llafmı götürdüm götürdümmmGözün aydın Meloş
Elmacım tekrar gözün aydın
Melis yedin di mi lop lop
Veee melankoliiiiiii
Bugün benim de ayrıntılım var Pembiş
Bişeyin yok di mi Meloş
Oh oh ne güzellll
Böyle iyi oluyomuş meloş, hepsine aynı anda yroum da yapabiliyorum hem
Sağol Meloşum bi tanesin
Kızlar şimdi habire kalbinin atışını duyup mutlu oluyoruz, kıpırdıyo mutlu oluyoruz. Bunlar bizi en çok mutlu eden şeyler. Doğduktan sonra kalbini dinleyip dinleyip mutlu olmıcaz, ya da aha bacağını oynattı diyip eşimizi çağırmıcaz. Ne garip bişey bu hamilelik beyaaaaa...
YAA bu aralar bendede var miğde bulantısı ve yanması bana şu aralar bir tek RENNİE tablet iyi geliyo.
ay olur mu öle şey, ben geceleri eşim çok sessiz uyudugunda kalkar nefes alıyo mu diye göğüs kafesinin hareketlerini takip ederim, heralde bebegin basindan ayrılamam uyurken nefes alıyo mu diye, bana da böyle geliyo ama, senin de dedigin gibi tekmeledi diye heyecanlanmıcagımız kesin:)
ay fatma geçmiş olsun cnm yaa ben malumm bu konudan çok çektim ama bulamadım bi kurtuluş yolukızlar bu gün çokkkk midem bulanıyor ne yapsam ki geçsin
MELOŞŞŞŞŞ seviyorum tabüüü.
dünürüm kıskanmasın..senide çooook seviyorum Mehtap , ayyyy birden hepinize sarılasım geldi.. şimdi tek tek isim vermim birinin ismini atlıycam sonra pinçik pinçik edecekler beni..
SEVİYORUM ÜLEYNNNNNN HEPİNİZİ
YAA bu aralar bendede var miğde bulantısı ve yanması bana şu aralar bir tek RENNİE tablet iyi geliyo.
ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?