2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kıyamam ya evet şimdiden strese girmesin kocasının yanında olmanın tadını çıkarsın.Sonuçta güzel bir sürpriz onun için bak en tatlı anlarında yanında bebeğinin.Kesinlikle Utku ya gitmesin önceleri kimseyi etkilemek istemiyordum fakat şimdi çok kararlıyım arkadaşlarımın üzülmesini istemem.Çok selam söyle onu çok özledik.

YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü

ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:

Hemde ne belli olmak Gülay cığım bildiğin minyatürü
Ben dün şok oldum bu kadar net görünce

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa

meloşumm geçmiş olsun ağrın sızın var mı?çok şiddetli düşmediyse bişey olmaz bence.eşimin anneannesi kayınvaldeme hamileyken pencere silerken 2.kattan düşmüş bişey olmamış.çok kafana takma ağrıların yoksa canım

YAAA erkek bebeğin pipisi o kadar belli oluyor mu ki çok merak ediyorum ultrason görüntüsünü

ya resim eklicem ama silebilirmiyiz hemen :44:

Gülaycım böyle bebegin oturdugunu düsün, tam alttan görüntü aldıklarında, torbası ve pipisi o kadar net belli oluyo ki. bir örnek koyuyorum hemen:

aynen böyle işte.

Reca edeirm, her konua yanındayım. sen dogumu Egede mi yapçan bu arada canım ya?

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa

ayyy canım benim,,, korkmaz bi yerine bişey oldu mu?
ağrın sızın yoksa bişey yoktur canım..
eskiden çok çocuklu kadınlar hamile kalınca düşsün diye yüksek yerlerden zıplarlarmış, atlarlarmış filan ama düşmezmiş. annem anlatırdı.. millet neler yapıyo hiç bişey olmaz inşaallah yiğenimize..

cevap veriorum siyah beyaz reimlerde söylemesem ayırt edemezsin ama ultrasonda görünce anlıosun resmen

Benimki resimde de bariz belli oluyor

Geçmiş olsun canım korkma bişiy olmaz fakat dizin kötüyse onu bir göster.

yuhhhhh bebeğin pipisine bakın
ay çok şirin , iyiki oğlum olmayacakmış severken koparfırdım ben onu

Maşallah ona, bi dogurayım bi koluma kendiminkini, bi kolma da duruyu alcam oraya buraya parka gidicem valla. hop hop hoplatçam ikisini de.

korkma canım nolur bişi olmaz. sakarlıklarımız artçak biraz, ben de merdivende düştüm dün. yere değmedim ama korkuluklara asıldım kaldım, kuş gibi çırpındı kaldı yüregim ya düşseydim yuvarlansaydım bebegime bişe olsaydı diye. elimde kagıt vardı, resmi evrak, buruş burulş yapmışım onu stresten sonra farkettim. Allah korusun hepimizi.

saol ttalım ağrım yok....takmiyim dimi kafama ya

Ahaaaaa bir pipi daha ay erkek olmak böyle birşey herşey meydanda

neyse her şerde bir hayır varmış ay bulafı bugün 2. defa kullanıorum cuk oturuor hemde ne güzell
yaa benide dün gülay koparttıı sıpa gece rüyama bile girdi bugünde saadet tuz biber ekti
Anam yerim ben bunu çok tatlı çıkmış. Benim oğlanın resimleride vardı da babası hevesle iş yerine götürdü özellikle bamyasını panoya asacakmış

geçmiş olsun dkaat et ama korkma karna çookk baskı olmadıkçabir sorun olmaz onlar su içinde karnının üstüne bile düşebilirsin ama düşme tabi sen yinede dikkattt ett leennnnn ayrıca evrakcanımaa allah allah yaa

Benimki resimde de bariz belli oluyor

Geçmiş olsun canım korkma bişiy olmaz fakat dizin kötüyse onu bir göster.

ay kızlar saolun rahatladım biraz yüreğim ağzıma geldi patronum çok doğurduğu için bişey olmaz özür dile bebeğinden olsun bitsin diyor....

Tüm kontroller testler bu zamana kadar ege deydi canım ama doğum için özel hastane araştırıyoruz.daha netleştiremedik.Özellikle eşimin kuzeninin yani doktorumun tavsiyelerini bekliyoruz.oda henüz bişey söylemedi yani.doğumdan bu kadar korkarken egede yapmayı düşünemiyorum
herkes çok övüyor methediyor ama bilmiyorum.yok yok orda yapamam ben

ay kızlar saolun rahatladım biraz yüreğim ağzıma geldi patronum çok doğurduğu için bişey olmaz özür dile bebeğinden olsun bitsin diyor....

ÖYLE KURU ÖZÜR olmaz, bir gezdireyim geleyim de sen de, izin versin sana bugunluk, kafa izni :)

selamün aleküm k.k güzel anneleri gününüzün guzel huzurlu gecmesı dılegiyle göbişlere baktımda anam ben oğlanda 7 aylıkken bu kadardı eşimde dıyo bu ne kadar buyuk kocaman karnımız var eeeee gece kalkıp ben kek yıycem acıktım dersek yersek olacağı bu dımı sabah erken yemekden önce tartılıyorum 56 kg 7 gm gelıyom anam 50 le kaldım 4 ay kılo verdım bulantılardan sonra bı almaya başladık sormayın bu bebeğim bıraz uburmu olucak ne bıde bieş sorucam bendemı var halsızlık ev işlerıyle aram yok sallım soplum bı karı deyılım sanırım :) uyuşuyum sizde ben gıbımısınız ELAM sonuçlarını sevındım bacım hayırlı olsun

bak SATlarımız da aynı, gel beraber yapalım Ege Saglik'ta, ne dersin baccım? ben orda yapçam Allah izin verirse. başka hastanede yapmayı hiç düşünmüyorum. ne şikayetim olursa Ege sagliga gidiyorum kendimi bildim bileli. ameliyat mameliyat bissürü şey oldum ord, hiç bi zaman sıkıntım olmadı. kendim de orda doğmuşum zati :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…