- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Günaydın kızlar,
valla dünden elmacık için çok mutlu oldum ya hala öyleyim çok şükür, büyük konuşmayacağım ama ne olursa olsun Düzgün bey den vazgeçmeyeceğim o nereye ben oraya.... kaç para olursa olsun doğumumu orada yapacağım.
bu arada elmacık ayrıntılı yapacak mı gerek gördü mü Düzgün bey?
elmanın erkeki süpermiş çok sağlıklı imiş canım sıkıntı yok
Canım Düzgün bey tekrar ayrıntılı yapmaya gerek görmedi.Hatta ben kendisine aynen şu ifadeyi kullandım "Düzgün bey siz gerek görürseniz amniyosentez yaptırabilirim" Düzgün bey ise "Sağlıklı bir bebeğe neden amniyosentez yapıp hayatını riske atalım " oldu yani adam istese avucuna düşmüştüm istediği gibi yolardı beni ama vicdanlı olmak başka birşey kendisini saygı ile eğilerek alkışlıyorum :81:.Ve aynen senin dediğin gibi Düzgün bey nereye ben oraya adam beni dün ayağa kalkıp karşıladı tokalaştı buyur edip oturttu keza eşimide.Hıh başka yerde yüzümüze bakmamışlardı kibirli şeyler.Yoğunluğu yüzünden Düzgün beyden vazgeçmiştim ama şimdi çok pişmanım :78:
Bu arada herkeze günaydın.Benim için kaygılanan dua eden arkadaşlarım sizleri çok seviyorum.Bu gün içim neşe dolu çokkkkkk mutluyum çokkkkkk
Canım Düzgün bey tekrar ayrıntılı yapmaya gerek görmedi.Hatta ben kendisine aynen şu ifadeyi kullandım "Düzgün bey siz gerek görürseniz amniyosentez yaptırabilirim" Düzgün bey ise "Sağlıklı bir bebeğe neden amniyosentez yapıp hayatını riske atalım " oldu yani adam istese avucuna düşmüştüm istediği gibi yolardı beni ama vicdanlı olmak başka birşey kendisini saygı ile eğilerek alkışlıyorum :81:.Ve aynen senin dediğin gibi Düzgün bey nereye ben oraya adam beni dün ayağa kalkıp karşıladı tokalaştı buyur edip oturttu keza eşimide.Hıh başka yerde yüzümüze bakmamışlardı kibirli şeyler.Yoğunluğu yüzünden Düzgün beyden vazgeçmiştim ama şimdi çok pişmanım :78:
Bu arada herkeze günaydın.Benim için kaygılanan dua eden arkadaşlarım sizleri çok seviyorum.Bu gün içim neşe dolu çokkkkkk mutluyum çokkkkkk
Melis Damla dan haber alıyormusun nasılmış çifte kumrucuklar.Bu arada 2.düzey için ne yaptı nereye gidecek söyledimi.Onuda merak ediyorum
BEN 21 DE oldum, sen de istedigin zaman gidip olabilirsin. kendi doktoruna sor da ol ama, belki kendi yapacaktır? siz mi yaparsınız kendim olayım mı, saglik ocagindan arayip duruyolar de yemle bakalım doktorunu.[/QU
Günaydın bayanlar...Been 12.haftadayken elimi kesmiştim dikiş attılar ve tetanoz aşısı yaptılar 1 doz fakat adanadaki doktorum o aşının tek dozunun çok anlamsız olduğunu hiçbir işe yaramadığını,hatta o doktorun sadece içini rahatlatmak için aşıyı yapmış olabileceğini söyledi aklınızda bulunsun 2 doz yaptırmak gerekiyo tabi ben o zaman elimin aCIsıyla aşıyı hissetmedim bile hiç acımıyo inanın ama bana koldan yapıldızaten son zamanlarda o kadar çok kan verdik ki ikili,üçlü,hormon,şeker testi derken artık bağışıklık kazandı vücudum her ay istiyceksize önerim mutlaka doktorunuzun önerdiği aşıyı olun sonra bir daha olmak zorunda kalabilirsiniz.....
Günaydın güzel anneler
Kızımın tekmeleriyle uyandığım güzel bir sabah dahaHerşey nasılda heycanlandırır oldu beni yaa.Artık geri sayım başladı.Malum yolun yarısını geçtik.Ben felaket sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma alıp koklamak içinnn
Bu arada renkli ultrasona giripte burda resim paylaşan oldumu hiç?Ben yakında gircem inşallah ve hemen kızımın resimlerini yüklüycem buraya
bebeğim sizler geçmişi okumayan tayfa olduğunuzdan ben kendim çalıp kendim oynuo gibiyim bak şimdi sana güzzel bişi anlatayım ELMAAAAAA sen de oku hani bnm arkadaş düzgünde doğurdu ya mart sonunda ctesi doğurdu pazarda hastanede kaldı ptesi çıkış yaptı düzgün bey pazar sabahın köründe arkadaşımın yanına uğramış ya nasıl diyee hangi dr yapar bunu yapmıorlar kardeşim paramı aldı doğurttum bugünde pazar ne rahatımı bozayım diorlar ama bu adam geldi ben şahidim hatta ben gelmişim o çıkmışkaçırmışım kaldı ki ben daha önce gördüm düzgünü arkadaşımın muayenesinde haa birde doğuma girerken arkadaşımın annesinin elinde foto mak görüor kadınla gözgöze geliorlar hmen önlüğünün cebini açıor kadında oraya makinayı atıor ve foto çektiorlar içerde kim yapar bunu da dimi ebnde sizin dr unuzu çok destekliorum allah başınızdan eksik etmesinGünaydın kızlar,
valla dünden elmacık için çok mutlu oldum ya hala öyleyim çok şükür, büyük konuşmayacağım ama ne olursa olsun Düzgün bey den vazgeçmeyeceğim o nereye ben oraya.... kaç para olursa olsun doğumumu orada yapacağım.
bu arada elmacık ayrıntılı yapacak mı gerek gördü mü Düzgün bey?
dün gülay hayatımı kaydırmıştı bugünde sen saadetcim yaaa allah yardımcın olsun ve çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vresin en kısa zamanda inşallah2008 haziranda evlendim ben, 2,5 ay sonra eşimin işi tepe taklak oldu. Tek maaşla geçinemedik 7-8 ay sonra kayınvalidemlere yerleştik. Evlenirken benim ve eşimin ailesinin maddi durumlarını zora sokmamamk için alınacak bir çok şeyi almadık hatta düğünü geç sadece nikah yaptık... İzmir'e geldim gelin olarak. Ailem yok, arkadaşlarım yok, akrabalar bile yok. Eşimin iş durumu sonra kayınvalidemlerle oturmak ki allahtan dünyanın en iyi insanları... Maddi olarak geçtim manevi olarak çok yıprandım. İş yerinden gelipte iş kıyafetlerimi parçaladığımı bilirim sinirimden. Yoluna sokamıyorduk hiç bir şeyi. 2 kere hamile kaldım ama 2side düştü. Şimdi çok şükür yolunda giden bir hamileliğim var. Kocamın işi halaa düzelmedi, 1 aydır Mersinde iş için ama ne olacağı belli değil. Benim bir evim yok. Sadece 1 odam var. evlenmeden önceki halime benzetiyorum kendimi ama bir farkla yanımda kocam var. Evlilik hayatını yaşamadım desem yeridir. Halaa doğru dürüst yemek yapamam ki işten gelince sağolsun annem(kayınvalidem) yemek yapıyor bana gerek kalmıyor. Şimdi çocuğumuz olacak, elimize geçen para kıtı kıtına yetiyor, değil oda takımı almak alacağım bir beşiği bile odama sığdıracak yerim yok. 2de 1 linkini verip durduğunuz oda takımı linklerine bakamıyorum bile. Şu ana kadar alabildiğim 2 parça giyim eşyası oğluşuma. Doğumdan sonrası için halaa önümü göremiyorum ne olacak ne bitecek diye.. Evim olsun, bize ait bir hayatımız olsun istiyorum.
Fakaaaaattttttttt
kocamı çok seviyorum, oğluşum kısmetiyle gelecek biliyorum, biraz zorlanacağız ama yoluna sokacağız herşeyi onu da biliyorum ama zamanını kestiremiyorum..
Yaniiiii
Allah dağına göre kar verirmiş, kaldıramayacağı yükün altına sokmazmış kulunu, düşünüyorumda herşeye rağmen mutluyum ki daha buraya yazamadığım neler neler var...
Heveslenme konusuna gelinceeeeee
unut artık bunları, bütün hevesimiz çocuğumuz için olacak, belki yaşlanınca heves ettiklerimizi yerine getirebilirim diye düşünüyorum, belkide lotodan para kazanma sırası bize geldiği zaman...
Veeeeeee
Sonuç olarak, elinden gelenin en iyisini yap, bebişimiz odası olsada olmasada büyüyecek...
sırtım çok ağrıyo benim arkadaşlar. ne sırt üstü ne sagıma ne soluma yatabiliyorum. abuk subuk uyudum uyandım uyudum uyandım ağladım sinirimden. sonra uyuya kalmisim bi ara. Ama isyan etmicem yaaaa, buna da şükür.
napıyorsunuz?
umarım iyisinizdir.ben dün tartıldım şimdiye kadar toplamda 6 kilo almışım...
birde arkadaşlar bende boğaz kuruluğu ve kuru öksürük var....
o kadar çok öksürüyorum ki bazen.midem bulanıyor.
neden acaba ?
cescimmm çokkk geçmiş olsun canım ya sen hepimizden önde gittiğin için bizden önce yaşayıp bize yazıorsun ne yazıkki biz saana yardım edemioruz yaa tek yapılacak geçsin inşallahh demek
Günaydın canım, hangi güne randevu aldın? ben paylaşmadım ama görmemişler gibi buzdolabıma yapıştırdım oğlumun resmini hep bakıyor ve okşuyorum, buzdolabının kapağını öptügüm bile oldu :)
günaydın güzel anneler
Kızımın tekmeleriyle uyandığım güzel bir sabah dahaherşey nasılda heycanlandırır oldu beni yaa.artık geri sayım başladı.malum yolun yarısını geçtik.ben felaket sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma alıp koklamak içinnn
Bu arada renkli ultrasona giripte burda resim paylaşan oldumu hiç?ben yakında gircem inşallah ve hemen kızımın resimlerini yüklüycem buraya
napıyorsunuz?
umarım iyisinizdir.ben dün tartıldım şimdiye kadar toplamda 6 kilo almışım...
birde arkadaşlar bende boğaz kuruluğu ve kuru öksürük var....
o kadar çok öksürüyorum ki bazen.midem bulanıyor.
neden acaba ?
az su içtigin için olabilir mi canım , aklıma bir tek o geldi. insallah hasta olacagının habercisi degildir o öksürük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?