• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım,çok güzel yazmışsın ve haklısın. bazen böyle dellenip kıymetini bilmiyorum bazı şeylerin.. allah hepimize yardım etsin..:71::71::71::71::71:

senin yaşadıklarını yada benzerlerini yaşayan o kadar kadın varki. en azından çalışıyorsun. ay sonunda gelicek paran var. tüm bunları yaşayıp elinde 5 kuruşu olmayan bi sürü kadın var. yanlız değilsinnn bu sorunlarda. bu arada bende bebeğime hiçbir şey almadım alamadım beğendiğim şeyler pahalıca. umrumda da değil odası yatağı. çok çok koynumda yatırırım oğlumu. ama bildiğim tel şey sağlıklı olması. o kadar güzelki oğlummm bayılıyorum onaaaaaa.

günaydın kızlar,
ben bir geçmişe bakayım, elmayı merak ettim.:54:

Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi

cnm geçmiş olsun gözünaydın allah bidaha seni hiç üzmesin oğluşunu sağlıkla kucağına al inş.:emir_bebek::nazar:

Günaydın herkeslere, uykusuz geçen bir gecenin ardından, yarı kapalı gözlerle bilgisayar başındayım bve bitirmem gereken bir proje var. Allahım bana yardımet nolur.

hayrola canım niye uyumadın kiii;?

Allah yardımcın olsun tatlımmmmmm niye uykusuz geçti dün gece

cnm günaydın neden uyumadın gece hayırdır?iyisin dimi?

sırtım çok ağrıyo benim arkadaşlar. ne sırt üstü ne sagıma ne soluma yatabiliyorum. abuk subuk uyudum uyandım uyudum uyandım ağladım sinirimden. sonra uyuya kalmisim bi ara. Ama isyan etmicem yaaaa, buna da şükür.

Son düzenleme:
sırtım çok ağrıyo benim arkadaşlar. ne sırt üstü ne sagıma ne soluma yatabiliyorum. abuk subuk uyudum uyandım uyudum uyandım ağladım sinirimden. sonra uyuya kalmisim bi ara. Ama isyan etmicem yaaaa, buna da şükür.

eeee artık başlıyo kuzuuu dayanmak zorundayız yavaştan yavaştan sırt bel agrıları uykusuz gecelere hazırlıyo bizi dimi

geçmiş olsun cnm hamilelik hepimizde farklı ağrılar yapıyor ama halimize şükredelim yinede hem şunun şurasında ne kaldıki sıkalım dişleri (kırılmazsa iyidir):1::1::1:

canım bende sabaha kadar uyuyamadım hem grip hemde:sola yatsam ağrıyo kramp giriyo sanki sağa yatsamda aynı düz yatıncada nefes alamıyorum allah bize ve kocalarımıza sabır versin...ama dediğin gibi herşey bebişler ,için anne fedakarlığı bu olsa gerek...annem bana hep anne olunca anlarsın derdi..ben adayım ama anladım gibi:)))

eeee artık başlıyo kuzuuu dayanmak zorundayız yavaştan yavaştan sırt bel agrıları uykusuz gecelere hazırlıyo bizi dimi

hem de ne uykusuzzzzz. pof:53:

geçmiş olsun cnm hamilelik hepimizde farklı ağrılar yapıyor ama halimize şükredelim yinede hem şunun şurasında ne kaldıki sıkalım dişleri (kırılmazsa iyidir):1::1::1:

ay ne kaldı şunun şurasında deyince de moralim bozuluyo zaten. hesaplıyorum da tam 4.5 ay var daha yahu, nasıl geçer bu kadar zaman :)

canım bende sabaha kadar uyuyamadım hem grip hemde:sola yatsam ağrıyo kramp giriyo sanki sağa yatsamda aynı düz yatıncada nefes alamıyorum allah bize ve kocalarımıza sabır versin...ama dediğin gibi herşey bebişler ,için anne fedakarlığı bu olsa gerek...annem bana hep anne olunca anlarsın derdi..ben adayım ama anladım gibi:)))

Sana da çok geçmiş olsun canım, dedigin gibi kendim uyumadıgım gibi debelenmekten kocamı da uyutmuyorum, bari bırak da adamcağız uyusun, onun günü verimli geçsin de mi, ama elimde degil ki iste.

hem de ne uykusuzzzzz. pof:53:

ay ne kaldı şunun şurasında deyince de moralim bozuluyo zaten. hesaplıyorum da tam 4.5 ay var daha yahu, nasıl geçer bu kadar zaman :)

ben kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum cnm napayım ağrılarımın geçeceği yok kuyruk sokumum, midem, başım sürekli ağrıyorlar yapacak bişey yok allah büyüktür geçecek elbet bu günlerde bebişleri kucağımıza alınca hepsini unutucaz:16:

günaydın kk nın en güzel anneleri :24:
elma nın bebeğinin iyi haberini okuyunca içim kıpırdandı valla çok sevindim:46::46:
ces , eb_has çok geçmiş olsun 4.5 ay çok ama zaman su gibi akıp geçiyor bebeğimi öğrendiğim gün sanki dün gibi inşallah bir an evvel bir çözüm bulursunuz ağrılarınıza bakalım bizimkiler ne zaman başlıyacak :2:

elma nın bebeğinin iyi haberini okuyunca içim kıpırdandı valla çok sevindim:46::46:
ces , eb_has çok geçmiş olsun 4.5 ay çok ama zaman su gibi akıp geçiyor bebeğimi öğrendiğim gün sanki dün gibi inşallah bir an evvel bir çözüm bulursunuz ağrılarınıza bakalım bizimkiler ne zaman başlıyacak :2:

inşallah hiç başlamaz, herkese olcak dye bişi yok sonuçta canım yaaaa, biz de bulcaz bir yolunu napalım.

çok sağol canım kendinize iyi bakın zaten nasıl yakalandım bu gribe bilmiyorummm:59::59::59:

Back