çok hoşuma gitti yaa çok duygulandım birde bnm temiz kalpli arkadaşım kalkışmış bu işe ilk mesajıda kapmışşş yerim seni meloşummmçağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak çağın toprak:119::119::119::119:
hah bende eğlenceli diye geçmişe baktım ağlatıp duruun beni cessshttp://www.kadinlarkulubu.com/gorse...ya-getirsende-yine-icindeyim-dimi-anne-2.html
hüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an.
gülayımmm yapma böle okurken hüngür hüngür ağladım ay ben kocama makyajlı düzgün gözükemicekmiyim yaa nedir bu sizlerden çektiğimmmmKızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.
Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.
Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
bak güzel kuzu bugünler hep geçicek allah herkese hayatında mükafatlar verir bence çok az kaldı bizde borçla evlendik 1. sene bunu ödedik ben işten çıktım tazminat aldım falan onlarla idare ttik ama iş bulamadım 2. sene eşim işten çıktı şoka girdik koca kışı işsiz geçirdi birde üstüne cepten para gitti birsürü çocuğu erteledik 3. senemiz bitmek üzere çok şükür işi var tek maaşla idare edioruz hamileyim oda olayını daha öncede sölemiştim park yatak+şifonyer alıcam hatta demin yolladığın linke baktım şifonyer alacağıma taksitle 2 kapılı gardrop mu alsam acaba diye sende böle bir yol izle cnm inan pişan olmazsın
bak ben şanslı çocuklardandım annemde geçen onu dedi senin bebek odan vardı 4 yaşında genç odası aldık senin çocuğunun neyi eksik dior bende bişiyi eksik değil aksine kafası çalışan bir anne fazlalığı avr dedim ben önümü görmeden iş yapamam sonuçta rabbim ne derse o ama bizler tedbirli olmalıyız haa sonra ne mi oldu bnm hayatımda ben kolejlerde okurken özel şoförlerle okula giderken babam başka bir kadına gönül verdi annemle boşandılar annem biranda memur maaşıyla istanbulda tek başına kaldı üvey anne beni ilk iş kolejden aldırdı sonra yanlarına karmı kaldı babamın özel hayatı iş hayatını etkiledi bnm babam havaşın genel müdürü idi biranda kızağa aldılar çünkü bir hostesle ilişki yaşadı vss... bir hosteste deil zincirleme tüm havayolları diyim sana vee babam yokuş aşağı gitmeye başladı birdaha daömür boyutoparlayamadı şimdi 2 işte birden çalışıor ikizlerine bakıor allaha şükür durumları iyi ama zor dönemler geçirdiler
annemse ben bakamam dedi ve beni istemedi babamdan bana karşılık araba aldı çok zorlandı sonra özel sektöre geçti hızla yükseldi iyi paralar kazandı ama biri geldi onu dolandırdı buarada üvey annem beni istemediği için ben anamın yanına şutlandım mutluydum havuzlu bir sitede oturuordum ama dolandırılınca dımdızlak kaldık annem emeklide olmuştu annemin kardeşi sahip çıktı bize şişlide tek göz bir ev verdi anne tarafım zengindir ama kimse kmseye yardım etmez etmesinlerde ben üniyi kazandım ve yol parası bile kalmadığı için bana yürüyerek gittim geldim yanımda yemek götürdüm ve ben özel ünide okudum ama burslu sonra mezun oldum annemde toparladı durumunu bende ben ölee sürekli eve yardım etmedim şimdi allah var yukarda sonr annem dünyanın en iyi insanı ile evlendi şimdi öldü gitti adamcağız kemiklerini sızlatmyım ama çocukların kadar biz baktık işte 2 sene önce kanser olduüvey babam ve vefat etti annemin tüm birkimi gitti şimdi bu yaştan sonra antalyaya taşınıor iş buldu burayı bırakıor torununu bırakıor beni bırakıor 54 yaşında ve hala çalışıor çok kızarımanneme ama çok ta üzülürüm benim ona bir katkım oalmıor saolsun yasinin ailesinin isteklerinden gerçi annemde kabul etmez ama bir hediye bile almayız anneme biz çünkü biz bir alsak o bin almaya kalkar diğer taraf gibi kan emici deildir ondan alamayız hediye bile geçtim para yardımını yani neysee amma uzattıım kısaca hep iniş çıkışlı bir hayatımız oldu ama ben birtek şey bilirim sen ömürle mutlumusun eğleniormusun benyasinle çok mutluyum çok eğleniorum çok iyi anlaşıorum
gündeydimmmmherkesden bi roman çıkar elbet rabbim sağlık versin hepimize yakınlarımıza arkadaslar melis yok ıyımı nerde merak ettım
dalga geçmeeeeeeeeeegüzel bir gün geçirmişsin ne güzel... :90:
ahahaha valla nasılda tanıorsun beni ama eskiye göre daha az bulanıor mutfağıma bile girebiliorum artıkkkhımm midesı bulanır mulanır gunlerdende geri kalmaz maşaallah
Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi
hemeennn damlayada haber verdimm elmam çok sevindimmmm çok çok çok hemdeeee aferin çağınımıza düzgün amcasına derdini güzelce anlatmışş yerim ben onuu sizde artık üzülmeyinn artık park yataktanda bahsedebilirzz dimiiiiii