• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elmacığım çok sevindim.:119::119::119::119::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: ben söylemiştim bir şey olmayacağını çağın toprak'ı sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. seni merak ettiğim için açmıştım öpüyorum

Canım çok sagol sizler harika insanlarsiniz iyiki varsınız bu arada 4000 sayfa harika çok tesekkur ederim

Destuuuurrr
biz geldiiikkkkkkkkkk

Yani sağlıklı bebeği riske atmanın anlamı yok dedi resmen adam vicdanli tabi uç kuruş için yavrumu biçmeyi istemedi tabi biz sevinçten uçtuk adamın boynuna atlayasim geldi vallahi tabi bu arada esimde bende mahcup olduk dışarı çıkınca esime dedimki bu adamı bıraktık azdaha yavrumuzdan ölüyorduk oda hak verdi

Dr.ların bu kadar insan dışı olabileceğini ne yazıkki ilk gebeliğimde öğrendim ben. Belki şimdiki kadar bilgim olsaydı kürtaja kadar varan dr.a inanma aptallığını yapmayabilirdim. Büyük geçmişler olsun canım, inan çok sevindim güzel haberlerine.

ayyy canımm ne diyosunnn yaaa hay ben bu doktorların niye emin olmadan söylerler ki. bu kadar mı bilmiyorsun bu kadar mı tecrübesizsin hergün onlarca bebeğe bakıyor bunlar ultrasonda nasıl karıştırıyolar anlayamıyorum. umarım mavileri almamışsındır :59:

yok daha almadım ama sanki hala süphem var .hangi birine inanacağımı şaşırdım 3 hafta sonra renkli ultrasona giricem onda kesin belli olur herhalde.

Destuuuurrr
biz geldiiikkkkkkkkkk

Dr.ların bu kadar insan dışı olabileceğini ne yazıkki ilk gebeliğimde öğrendim ben. Belki şimdiki kadar bilgim olsaydı kürtaja kadar varan dr.a inanma aptallığını yapmayabilirdim. Büyük geçmişler olsun canım, inan çok sevindim güzel haberlerine.

hoşgeldin canımmm :80::80:

hayır öbür dr. bunları nasıl söyleyebilir benim aklım almıyo ama...söylemleri çok ciddi şeyler...kaç gündür kahroldunuz siz, biz bile yıprandık düşünsene? amniosentez için miymiş bunlarrrr?:47::47::47::47:

Canım bu gün diğer doktorada uğradık raporumu almak için fakat yerinde yoktu bu arada bisiy dikkatimi çekti kartında amniyosentez uzmanı yazıyordu demekki sebep buymuş uzmanlık alanını bize kanitlayip 800 tl mizi almak amniyosentez ücreti bukadar yani vicdanı bu kadar ucuzmus:47:

yok daha almadım ama sanki hala süphem var .hangi birine inanacağımı şaşırdım 3 hafta sonra renkli ultrasona giricem onda kesin belli olur herhalde.
ne sinir bozucu değil mi... alışveriş kısmı ve bebişini severken "oğlum" ya da "kızım" diyememek.. ne desen fena olacak net öğrenene kadar ama zaman çabuk geçiyor, dediğin gibi detaylıda net birşey söylerler...

hoşgeldin canımmm :80::80:
hoşbulduuukk, nasılsın özgeciiim

geçmişi okumaktan aramıza katılamıyorsun galiba canım :1::1: nasılsın iyimisin

evet cnm bir de her gün baktığım alışveriş siteleri var onlara takılıyorum
iyiyim çok şükür sen nasılsın başın ağrıyormuş yine galiba geçmiş olsun dr.a sordun mu hiç bu ağrıları

Canım bu gün diğer doktorada uğradık raporumu almak için fakat yerinde yoktu bu arada bisiy dikkatimi çekti kartında amniyosentez uzmanı yazıyordu demekki sebep buymuş uzmanlık alanını bize kanitlayip 800 tl mizi almak amniyosentez ücreti bukadar yani vicdanı bu kadar ucuzmus:47:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ne sinir bozucu değil mi... alışveriş kısmı ve bebişini severken "oğlum" ya da "kızım" diyememek.. ne desen fena olacak net öğrenene kadar ama zaman çabuk geçiyor, dediğin gibi detaylıda net birşey söylerler...

hoşbulduuukk, nasılsın özgeciiim
iyiyim canım sen nasılsın
evet cnm bir de her gün baktığım alışveriş siteleri var onlara takılıyorum
iyiyim çok şükür sen nasılsın başın ağrıyormuş yine galiba geçmiş olsun dr.a sordun mu hiç bu ağrıları

evet başım ağrıyordu biraz ama şükür geçti dr normal dedi olurmuş :44:

evt canım onda kesin belli olur işte. ama ben senin yerinde olsam iki çift lafımı esirgemem o doktordan. :47:

Son düzenleme:
:12:
Destuuuurrr
biz geldiiikkkkkkkkkk

Ah bitanem biz insanız güveniyoruz onlar ise vicdanını şeytana satmışsa bizim yapacak birşeyimiz kalmıyor :43:

oo maşallah herkesin morali yerinde benimde ölee oğlumu gördüm bugün.geçmişi okudum yoruldum .herkese iyi geceler...öpüldünüz<

Back