geçmiş olsun canım
yok canım ya kalkıp yemek yapmam lazm ama kafamı taşıyamıyorumeşimide yeni işe gönderdim o gelene kadar yaparım nasıl olsa
ayy canım kolay bırseyler yap yada yapma cnm esın anlayısla karsılayacktr yat dınlen cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
yok canım ya kalkıp yemek yapmam lazm ama kafamı taşıyamıyorumeşimide yeni işe gönderdim o gelene kadar yaparım nasıl olsa
geçmiş olsun canım
ayy canım kolay bırseyler yap yada yapma cnm esın anlayısla karsılayacktr yat dınlen cnmm
:82:kızlar ben gerçekten çıkıyorum tuvalet kuyruğu oluyor bizim ofiste çıkışa yakın.
Tekrar öptüm
afiyet olsunkızlarr selam
önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti
Bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizamHerkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda
Geliyimde rahtlıyım
dedim
şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur![]()
çok çok afiyet olsun canım, şimdi senle beraber biz de sindircez ya şişligin gider hemen merak etme. öptük seni, akşam elmaya bakmaya gelcem o zaman görüşürüz. Babayyy. Ben de çıktım kızlar görüşürüz yarın.
anadolu yakasında sultanbeylide saygı hastanesi var fiyatları gayet uygun detaylıya 100 tl dedi))
yok canım o bişey demezde yapacağım şeyi bekletirsem bozulur yavaş yavaş yaparım bende ne yapıyım![]()
kızlarr selam
önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti
bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizamherkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda
geliyimde rahtlıyım
dedim
şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur![]()
hmm pekı canım yorma kendını....ben cıkıyorum herkese ıyı aksamlar sımdılk allaha emanet olunnn ::79::79:
bugün güne gitti mama yiyo![]()
kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...![]()
Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi
Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi