• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:82:kızlar ben gerçekten çıkıyorum tuvalet kuyruğu oluyor bizim ofiste çıkışa yakın.

Tekrar öptüm

iyi akşamlar ,

kızlarr selam

önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti:9:

Bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizam:9: Herkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda:9: Geliyimde rahtlıyım

dedim

şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur:6:
afiyet olsun
çok çok afiyet olsun canım, şimdi senle beraber biz de sindircez ya şişligin gider hemen merak etme. öptük seni, akşam elmaya bakmaya gelcem o zaman görüşürüz. Babayyy. Ben de çıktım kızlar görüşürüz yarın.

görüşürüz,iyi akşamlar

bende elmadan haberleri yarın okuyarak alırım artık.

akşama hürrem var valla, sırf o yüzden kociş olmamasına rağmen anneme gitmedim... rahat rahat yatıp izlicem valla...:16:

kızlarr selam

önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti:9:

bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizam:9: herkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda:9: geliyimde rahtlıyım

dedim

şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur:6:

güzel bir gün geçirmişsin ne güzel... :90:

Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi

Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi

yaşasınn.... ben ne dedim o dr. şaşkının teki... genet,ik konusunda az çok bilgim vardır, amnioyla alakasız demiştim söylediklerinin...:nazar::nazar::16: hadi gözümüz aydın şekerimmmmm:16::16::16:

Sende üzüldüğünle bebişinle strese girdiğinle kaldın canım..
geçmişler olsun ve gözün aydın..
bir sorun olmadığı belliydi ama ticaret yapan doktorlar işte...
bi fakir fukaraya bişey ver canım..başının gözünün sadakası olsun...

çok güzel haberler bunlar.harika.Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin.

Yaşasın yaşasın ben biliyordum aslan parçasının bir şeyi olmadığına şükürler olsun.

Düzgün bey işte her zamanki gibi harika......... Bırak sen başka doktorları tatlım devam et doktoruna hatta damla da gelsin bu doktora bakar mısın sapsağlam bebeği nerdeyse sakat ettiler hayatına kastedecekleri, elmacm ayrıntılıya gerek görmedi mi tatlım

Back