• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün detaylı ultrasona girdim :))
çok şükür herşeyimiz haftasında çıktı, oğluşum allahıma binlerce kere şükürler olsun sağlıklıymış.. :nazar:bu arada belim çok ağırıyordu, belde omurlardada problemim var zaten, dr bana dediki duruşu ters kafası sol kalçanın üstüne dayalı duruyor, ondan ağırıyordur dedi.. oğluşum için katlanıcam artık..
onun haricinde ben 3 kilo almışım bir ayda:2: valla utanıyorum kendimden :) sen 4 ay alma kiloyu gel bir ayda tosun ol.. zaten kalıplıyım, maşallah heralde 20 kilo alarak tamamlarım ben bu durumu:9:
maşallah oğluşuna:nazar::nazar:
kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...:59:
geçmiş olsun tatlım

kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...:59:

çoookk geçmiş olsun canım, ıhlamur iç bol bol, dinlen. Başka ilacı yok malesef.

mehtap benimde sırt çok kaşınıyor hamilelikten mi yaniiiii
yoksam sen cilvenden mi öle dedin sorarım :1::1:

Benimki ayrıntılıya 266 tl dedi valla ama ben kendi hastanemde yaptırcam ksımetse.

Elmacım ne oldu ya şu sıralar girecek ayrıntılıya

kızlarr selam

önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti:9:

bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizam:9: herkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda:9: geliyimde rahtlıyım

dedim

şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur:6:

kızlarr selam

önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti:9:

bizim günler çok eğlenceli olur göbekler atarız muahbbett gırla gider falan ama bugün sürekli gelmek isteyen ama bizim gelmesin diye uğraştığımız biri geldi kocamın halası olur kendileri
kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizam:9: herkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda:9: geliyimde rahtlıyım

dedim

şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur:6:

oooo hosgeldınızn analı kızlı gün güzelleriii....yedınklerın yarasın cnm sahılede sandaa.....baya bi kös kös gecmıs canım gununz neyse olsun bol bol yedın ya yetr:34::34:

kızlarr selam

önceliklee her türlü dinazoru afiyetle yedim hepinzin yerine en son çay boğazımdan çıkıordu yani içeri sokamadım son çayı düşünün ne kdr dolmuş içerisi sanırım sahil isyan bayrağını çekti

kendisi briaz dedikoduyu seven herkesi tenkit eden hiç insan ayırt etmeden herkesi arkasından eleştiren biridir herkeste iyitanır sevmez istemesz ama onun gelinin evinde olunca geldi ve her gelen inş o yoktur diye girdi içeri ama büyük sürpriz içerdeydi tabi ne oyun ne muhabbet ne gülme hepsi bitti herkes kös kös oturdu yayılamadık bile askeri nizam herkesin sıkıntıdan uykusu geldi falan işte bölee geçti günümüz ayyyyy çatlicikkttiiimmm orda geliyimde rahtlıyım

dedim

şimdi geçmişe dalıorum inşallah komik muhabbetler olmuştur

çok çok afiyet olsun canım, şimdi senle beraber biz de sindircez ya şişligin gider hemen merak etme. öptük seni, akşam Elmaya bakmaya gelcem o zaman görüşürüz. babayyy. ben de çıktım kızlar görüşürüz yarın.

geçmiş olsun canım
özgee bas agrın gectımı canım nasılsınn

yok canım ya kalkıp yemek yapmam lazm ama kafamı taşıyamıyorum :5: eşimide yeni işe gönderdim o gelene kadar yaparım nasıl olsa

geçmiş olsun canııım, kaynar suya viks at, kafanı bi örtüyle kapatarak buharına egil, brnundan içeri çek buharı. hamileilk için uygundur doktora sordum. burnunu açar baya. ama sakın gözlerini açma, çok yakıyo.

maşallah oğluşuna:nazar::nazar:

geçmiş olsun tatlım

çoookk geçmiş olsun canım, ıhlamur iç bol bol, dinlen. Başka ilacı yok malesef.

çok geçmiş olsun canım ya benimde sabahtan boğazım yanıyordu ıhlamur içtim iyi geldi.

geçmiş olsun canım.. :71:

walla kemmmmmmm kümmm:69::69::69:

yaa ayrıntılıyı hala anlamıs degılım nneden ıcap edıyo buu

gecmsı olsun cnm rabbım sıfa wersınn

Çok sağolun kızlar sizde kendinize iyi bakın.tavsiyelerinizi uygulucam özellikle viksi nefes alamıyorum

Back