Açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meyve ye canım, şimdi bişiler yersen akşama yiyemezsin. Ben de meyve yedim şimdik. Iyi geldi.
Açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şöle yapıyorsun canım kocanı yatak odasına çağırıyorsun sırtıma masaj yapsana azıcık diyorsun zaten adam hasret hemencik masaj yapıyor kaşıyor (ben de çok sırt kaşıntısı oluyor hamilelikten dolayı) eli başka yerlerede kayıyor ama idare ediyorsun sonra saol aşkımmmmmmmm deyip öpüp uyuyorsun...... Tabisi kaçabilirsen
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün detaylı ultrasona girdim :))
çok şükür herşeyimiz haftasında çıktı, oğluşum allahıma binlerce kere şükürler olsun sağlıklıymış..bu arada belim çok ağırıyordu, belde omurlardada problemim var zaten, dr bana dediki duruşu ters kafası sol kalçanın üstüne dayalı duruyor, ondan ağırıyordur dedi.. oğluşum için katlanıcam artık..
onun haricinde ben 3 kilo almışım bir ayda:2: valla utanıyorum kendimden :) sen 4 ay alma kiloyu gel bir ayda tosun ol.. zaten kalıplıyım, maşallah heralde 20 kilo alarak tamamlarım ben bu durumu
vay çakal dünürüm vaaaaaaay..
Adama cilveyle kaşıttırıyon kendini..
Akşama ne yapacam bilmiyorum dün eşim geç geldi bende sadece domates salatası yedim bugünde ne yapacam ne yiyecem bilemedim ya....
Cesss 2 temmuzda izmire gelecektik eşimle sünnet düğünü var (eşimin ailesi selanikten izmire sonra kırklareline göçmüş birazı kalmış izmirde) yakın akrabaları ama ben gelemeyecem eşim tek gidecek hamişim ya ben :97::97::97:
birşey kalmadı ofiste hepsini yediler yedik ....
ayşşş bende gittiğim hastaneyi aradım dedim ayrıntılı ultrasonda fiyat neden böyle(300tl cik istedilerde) ay kadın bana ne dese beğenirsiniz yakında başka bir yer bulursan yaptır varsa tabi bende sinirlendim bir radyoloji uzmanı olan yakın hastane buldum ki medicine hospıtal ismi bir arkadaşım gidio 150 tl ye 21 mayısa gün aldım doktorumda kontrolde ısrar ederse açıkça söyliycem bu ne yaa adam soyuyorsunuz diye
allah allah sen de takıl gel canım yaaaa, nolmuş hamişsen yanşi? Yoldan mı çekiniyosun. Gerçi temmuzda da uççakla gelinmicekse çekilmez o yol.
napim adam benden ve sırtımdan bıktı inanki.. 4 aydır sırtımı kaşıyor
araba ile gidecek canım bende nasıl gelirim bilemedim 1 saat araba ile yolculuk yapsam fena oluyorum kusuyorum falan
benim sırtım kaşınsa iyi
kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...
he o zaman tamam, bebişko dogsun gezmeye gelirsiniz izmire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?