2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay u masterchefteki hüseyine çok gıcık oluyorum izmirli olmasına ragmen. bu kadar uyuz konuşamaz bir insaaan.

vay çakal dünürüm vaaaaaaay..
adama cilveyle kaşıttırıyon kendini..

maşallah canım bebişin iyiymiş.kilonuda hiç takma bebişler iyi olsunda veririzz

Akşama ne yapacam bilmiyorum dün eşim geç geldi bende sadece domates salatası yedim bugünde ne yapacam ne yiyecem bilemedim ya....

Cesss 2 temmuzda izmire gelecektik eşimle sünnet düğünü var (eşimin ailesi selanikten izmire sonra kırklareline göçmüş birazı kalmış izmirde) yakın akrabaları ama ben gelemeyecem eşim tek gidecek hamişim ya ben :97::97::97:

Allah Allah sen de takıl gel canım yaaaa, nolmuş hamişsen yanşi? yoldan mı çekiniyosun. gerçi temmuzda da uççakla gelinmicekse çekilmez o yol.

nisa hastanesinde ayrıntılı 120 tl oraya da gidebilirsin ))

kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...

kızlar nasılsınız.ben hiç iyi değilim akşam uyuyayamadım sabaha kadar grip oldum nefes alamıyorum.şöle bi bakıyım dedim öpüyorum sizi...

geçmiş olsun canııım, kaynar suya viks at, kafanı bi örtüyle kapatarak buharına egil, brnundan içeri çek buharı. hamileilk için uygundur doktora sordum. burnunu açar baya. ama sakın gözlerini açma, çok yakıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…