2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biz geldik bugün oğluşumu görmeye gitcez:16::16: bakalım minik erkekim nasıl büyümüş mü!ayrıntılıya da gircem inşallah bir sorun çıkmaz:26::26:nasılsınız bebişleriniz nasıl??:54::54: meloşşşş kocaman olmuş şehzademiz:66::66: maşallah:nazar::nazar:
hadi güzel haberlerle gel canım :nazar::nazar:
teşekkür ederim canım ücret ödüyormuyuz dedim hayır dedi..ücreti yokmuş

sordum canım ücret yok dedi
meloşum benim tamamen aklımdan çıkmış kontrolün :53::53: çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah oğluşuna :nazar:
Ben birkaç gündür çok yorulmuştum.
Hiç hamile gibi de davranmıyordum zaten en başından beri..
2 gün önce falan sinyaller gelmeye başladı ve dün akşam artık son raddeye geldi.
Karnımda inanıılmaz kasılmalar başladı,böyle sancı gibi,çok değişik..
3-5 dakikada bir karnım kasılıyordu,bi tarafı taş gibi oluyordu,sonra yavaşça geçiyordu.
Saatlerce aynı şey oldu..
Neler geldi aklıma neler:14:
Çok korktum:14:
Bir de o kasılmalarda kimbilir kızım ne hale gelmiştir,ne kadar korkmuştur diye üzüldüm:14:
Gene boyunca devam etti,nerdeyse hiç uyuyamadım..
Hem ağrıdan,hem korkudan..
Sonra sabah şükürler olsun ki kızımın tekmeleri ile kendime geldim.

Kızlar aman aman siz çok dikkat edin kendinize..
Ben hep çok iyiyim çok iyiyim diye hoplaya zıplaya dolaşıyordum.
evet tamam iyiyim ama sonuçta 5,5 aylık da hamileyim yani..
Artık çok dikkat etmeliyim,iyi bir ders oldu bu bana..
anım geçmiş olsun aman dikkat et:71:
merhaba kızlar:3::3::3:
biz geldikkk:49:

gelinim gelmiş hoş gelmiş :80:

Sen varya hayatta aç kalmazsın taşı sıkar suyunu çıkarırsın maşallah.Çok güçlü bir karakterin var bnece çok severim böyle insanları benim kızımda senin gibidir.

Hımmm nisa hastanesi oraya gideceksen eğer onun yerine Medicın-Özgür hanım var ona git.
Ben hastaneyi sevmediğimden gitmedim o kadına çok kalabalık bir hastane diye keşke gitseydim ilk başta
canım özgur hanıma benkorunma donemımde we hamıle kalmayı duusndugum zamn gtmstım cok ta ıyı ttalı bırı ama hastaneden kımse memnun degıl oyuzden guwenıpte gıdemedımm
En iyisini yapıyorsun Meloşum..
Ben de artık daha dikkatli olmaya çalışacağım..
Sen naptın,şimdi bi bakayım geçmişe..

Çok sağol canım,şimdi gene ara ara oluyor ama dünkü gibi değil..
Sen de çok dikkat et..
sende ttalımmm
muayene ücerti fazla ama doğum ücreti uygun bence. ben telefonda sordum da normal peşin 375 +kdv, sezeryan da 825 + kdv dediler. yanlış anlamamışım değil mi?????
ewet dgru cnm dogum ucretlerı normal
merhaba kızlar:3::3::3:
biz geldikkk:49:
hsgeldın inciii
ya kızlar ben ayrıca hastanelerin sancı odaları olsun istiyorum. onu hiç soruyomusunuz?? birçok tanıdığım meltem hastanesinde nejla ülkeri tavsiye ediyolar kadın mükemmel ötesi diyorlar, hatta ablam da onda doğum yaptı. bi tanıdık da sırf onda doğum yapmak için konyadan geldi :-)) beni tereddüte düşüren ayrı bir sancı odasının olmaması ve herkes aynı odada sancı çekmesi :-(((
canım nısada ayrı oda warmı bılmıyrm ama sancı esnasında yanına bırını alabılyıosunn
valla benim gittiğim hastanede kendi odanda çekion sancıyı nts midir nedir ona bağlıolar seni vakti gelincede doğumhaneye götürüolar ayrıca sancı odası falan yok yani :s

kendı odandamı cekıyorsun emınmıısnn

ya kızlar ben ayrıca hastanelerin sancı odaları olsun istiyorum. onu hiç soruyomusunuz?? birçok tanıdığım meltem hastanesinde nejla ülkeri tavsiye ediyolar kadın mükemmel ötesi diyorlar, hatta ablam da onda doğum yaptı. bi tanıdık da sırf onda doğum yapmak için konyadan geldi :-)) beni tereddüte düşüren ayrı bir sancı odasının olmaması ve herkes aynı odada sancı çekmesi :-(((

açıkcası ben evde biraz sancı çekmeyi düşünüyorum...hemen zırt diye hastaneye gitmek mantıksız..yavaş yavaş geliyor ilk başlar zaten anlaşılıyor hemen paniğe kapılmayın...güzel bir duş alın rahatlayın...sıklık drecesini ölçün...doktorunuzla irtibat halinde olun dayanamıyacak şekilde olduğunda hastaneye gidin...fazla beklemiyorsunuz zaten........

iyiyiz canım biz bebeğimle:49: ama babamız biraz rahatsız haftasonu üşüttü heralde evde yatıyo...
siz nasılsınız:49:

Ayy geçmiş olsun canım,aman dikkat edin babişe:61:
biz de iyiyiz şimdi çok şükür:nazar:

saol tatlım benim inş ayrıntılıda bişey çıkmaz içim rahat gerçi neden bilmiyorum

Artık hissediyorsun bebeğini Meloşum,bir de yeni gördün,ohhh sefamız olsun,tasalanmak yok artık:21:
Her şey çok güzel olacak:61:

açıkcası ben evde biraz sancı çekmeyi düşünüyorum...hemen zırt diye hastaneye gitmek mantıksız..yavaş yavaş geliyor ilk başlar zaten anlaşılıyor hemen paniğe kapılmayın...güzel bir duş alın rahatlayın...sıklık drecesini ölçün...doktorunuzla irtibat halinde olun dayanamıyacak şekilde olduğunda hastaneye gidin...fazla beklemiyorsunuz zaten........

Evet,ben de bu şekilde düşünüyorum..
İnşallah her şey yolunda gider.

meloşum benim tamamen aklımdan çıkmış kontrolün :53::53: çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah oğluşuna :nazar:

saol ttalım benim..

melosumm bende seın gıbı dusunyrm arkadsımda uyguladı bunu we gttgınde 4cm acılması olmustu ew ortamında sancı cekmek daha raht sıtress we sureklı de acılma oldumu dıye muayenye gerek kalmamıs oluyoo

Ayy geçmiş olsun canım,aman dikkat edin babişe:61:
biz de iyiyiz şimdi çok şükür:nazar:

Artık hissediyorsun bebeğini Meloşum,bir de yeni gördün,ohhh sefamız olsun,tasalanmak yok artık:21:
Her şey çok güzel olacak:61:
evet bu sefer olucak allahın izniyle
Evet,ben de bu şekilde düşünüyorum..
İnşallah her şey yolunda gider.

esracım kanama ve birden su boşalması şeklinde olmuyorsa korkma sancılarını evde çek...hafif bulanık kan şeklinde olduğunda nişan geliyor ondanda korkma evde sakin sakin duşunu al...makyajını yap..çantalarını herşeyini al eşine sakin olmasını söyle.artık duruya kavuşacağınızı söyledin mi sakin olucak zaten...

melosumm bende seın gıbı dusunyrm arkadsımda uyguladı bunu we gttgınde 4cm acılması olmustu ew ortamında sancı cekmek daha raht sıtress we sureklı de acılma oldumu dıye muayenye gerek kalmamıs oluyoo

ben sabahtan öğleye kadar evde çektim...gittiğimde 6,5cm açıklığım vardı....
hastane ortamı geriyor insanı zaten

kolay gelsin canım kızlar kilolar ne alemde nasıl gidiyor ben coşmaya başladım artık haftada yarım kilo alıyorum sizlerde nedir durum :1:

ayy geldim iki evi süpür iki vilede yap oldu bitti maşallah :nazar::62: ayyy yeterrr hamile insan bu kadar yorulmaz zaten dip temel kazınmaya ne gerek var :64: benim kilolar normal bu arada 55le başladım şuan 59 kiloyum :10:

geçmiş olsun babanıza fazla yaklaşmamaya çalış nasıl olucaksa o tabi :44:
evet canım ya uzak kalamıyorum kiiii:69:

hoşbulmuş özgemmm:16: siz de hoşgeldinizz:54::54:
canım özgur hanıma benkorunma donemımde we hamıle kalmayı duusndugum zamn gtmstım cok ta ıyı ttalı bırı ama hastaneden kımse memnun degıl oyuzden guwenıpte gıdemedımm

sende ttalımmm

ewet dgru cnm dogum ucretlerı normal

hsgeldın inciii

canım nısada ayrı oda warmı bılmıyrm ama sancı esnasında yanına bırını alabılyıosunn

kendı odandamı cekıyorsun emınmıısnn

hoşbulduk karanfilimm:3::54:

bu arada kızlar toplamda 3 kilo aldım
3 haftada 1 kilo almışım...o da bebeğimindir dimi...

esracım kanama ve birden su boşalması şeklinde olmuyorsa korkma sancılarını evde çek...hafif bulanık kan şeklinde olduğunda nişan geliyor ondanda korkma evde sakin sakin duşunu al...makyajını yap..çantalarını herşeyini al eşine sakin olmasını söyle.artık duruya kavuşacağınızı söyledin mi sakin olucak zaten...

Ayy Meloşş..
Şimdi bunları okurken,sanki yaşıyorum da sen de anlatıyorsun gibi oldu,çok garip ya..
Allah'ım o günleri de göstersin de,burda birlikte çekelim sancıları:1::69:

ayyy canım ne guzel rahatlattın sen yaaa walla doguma yakın sık konusalım senınle:34::34:
ben sabahtan öğleye kadar evde çektim...gittiğimde 6,5cm açıklığım vardı....
hastane ortamı geriyor insanı zaten
haklısın canımmm inş hersey yolunda gıderde hayrlısylaaa
ayy geldim iki evi süpür iki vilede yap oldu bitti maşallah :nazar::62: ayyy yeterrr hamile insan bu kadar yorulmaz zaten dip temel kazınmaya ne gerek var :64: benim kilolar normal bu arada 55le başladım şuan 59 kiloyum :10:
ooooo hamarat kız senı ya masallh ben sadece yemegımı yaptım mutfagı topladım sımdı ewe gırısecegım tabı buradan kopabılırsemm:1:
canım başımda bir ağrı var nedne bilmiyorum bişeyler yiyip ilaç içicem :59: sen nasılsın
canımmmm gecmıs olsun yaaa neden oldukı hemen yede ıc ılacını sıfa olsun inşşş
evet canım ya uzak kalamıyorum kiiii:69:

hoşbulmuş özgemmm:16: siz de hoşgeldinizz:54::54:

hoşbulduk karanfilimm:3::54:

nasılsın hamarattt

Back