2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende aşırı bir sinir başladı...Patron matron dinlemiycem herkesin tozunu alasım var.Nolacak böyle ya inanılmaz agresifimmmmmmmmmmmm...Hiç işe gelmek istemiyorum artık stresten

bende aşırı bir sinir başladı...Patron matron dinlemiycem herkesin tozunu alasım var.Nolacak böyle ya inanılmaz agresifimmmmmmmmmmmm...Hiç işe gelmek istemiyorum artık stresten

İyi de ama stres bebüklerimize çok zararlıııııııııııııııııı, ben saldım çayıra modunfa odama oturuyorum sabah, takıyorum kulagıma müzügüüüüü, kim kime dum duma haberim bile olmuyo şirkette noluyo. yoksa baş edemem iş stresiyle ben de.siz de öyle yapın yaaa, boşverin patronu matronu.

canım sakin ol pozitif düşünmeye çalış, insanları kırarsan daha beter sinirlenirsin,
ahh bu hormonlar katil bile yapar insanı.

İyi de ama stres bebüklerimize çok zararlıııııııııııııııııı, ben saldım çayıra modunfa odama oturuyorum sabah, takıyorum kulagıma müzügüüüüü, kim kime dum duma haberim bile olmuyo şirkette noluyo. yoksa baş edemem iş stresiyle ben de.siz de öyle yapın yaaa, boşverin patronu matronu.

misal biraz önce kullandığım program çat dedi kapandı, sabahtan beri yaptığım herşey kuş oldu uçtuuuuuu, hiç kızmadım amaaaan dedim işim ne bi daha yaparım, peşimden atlı mı kovalıyo.

bende zaten vardı cnm reflüden dolayı fazla ilaç içmek istemiyorum ama doktorum gaviskonla rennie yazdı arada içiyorum 2 yastık kullanıyorum biraz fayda ediyor bundan sonra bu şikayetler azalmaz artar herkes öyle diyor allah yardım etsin hepimize

Hiç unutmam 2 aylık hamileydim mide yanmam başladığında (vay be şimdi 5 aylığım ya) gaviskonla yaşıyordum içkiciler gibi şişe ile ağzıma dikiyordum ama oda fayda etmedi renni de etmedi 4 aya girerken aryık su içsem bile midem yanıyordu hatta kulaklarımın içi cayır cayır doktora söledin son kontrolde dedimki yemek yiyemiyorum artık midem fena o zaman dedi yemek yememen herşeyden önemli benim için yemek yiyorsan sıkıntı yoktur madem yiyemiyorsun PANTPAS diye bir ilaç vereceğim her sabah aç karnına iç doğruana kadar dedi, o gün bugündür yeniden doğdum herşeyi yiyorum hatta koca bir danayı yerim midem sorun çıkarmaz. reklem gibi oldu tabikisi hemen kilo almaya başladım.....

kızlar forumun cahili gibiyim kusura bakmayın.Şu tickerlardan yapmak istiorm.Tickerfactory ye girip seçtikten sonra napmam gerekiyo ? müsait olan biri anlatabilir mi lütfenn ?

aynı sinir bende de var cnm hamilelikten sanırım eskiden bu kadar çabuk parlamazdım şimdi hemen cvp veriyorum kavgacı oldum iyice

ben hep sinirli idim çabuk parlar çabuk sönerim hatta unuturum bile neden kızdığımı

ama şimdi tam dersimin çok kolay sinirlenmiyorum kimseyi takmıyorm valla

Aslında ben güzel yazar güzel konuşurum ama burada açıp kapıyorum ve çabuk yazmaya çalıştığım için harfler karışıyor kusura bakmayın

günaydın güzel anne adayları az önce bebişimden ilk tekmemi yedim bırkac gundur kıpırtılar vardı ama bu bıraz daha kuvvetli geldimaşallah bebişime hep böyle ol

gunayın kızlar nasıl sıkıcı bır hava var bugun anlatamam. Havalar rayına oturmadı gıttı Burda ınsanlar bırgun denıze gırıyor ertesı gun semsıyeyle gezıyor. Yaz gelsın artık yaaa. Hem terleyınce kılo verırmıyız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…