Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,
dediğiniz gibi geçti ağrılarım ama dün epey kafama taktım ya çok şükür iyiyim limdi.
Günaydın kızlar,
dediğiniz gibi geçti ağrılarım ama dün epey kafama taktım ya çok şükür iyiyim limdi.
günaydın kızlar![]()
günaydın kızlar..
dünürüm geçmiş bak işte.. hasta etme oğlumu bakim...![]()
günaydın kuzular...
cıbıl göbüş ekledim![]()
hepinize günaydın kızlarrr
ayrıca gülaygördük göbüşünü bayıldık![]()
günaydın Gülaycııım, göbişini gördüm harika görünüyo vallahi. hemn de cizhin olusmus tamamen göbek üstünde bile. benim göbek altına var ama üstte yok henüz. bakalım ne zaman tamamlancak.
herkeslere günaydııın.
teşekkürler kızlar..![]()
göbiş çizgimizinde kıllarımızında maşallahı var.![]()
kızlar şu göbiş topiine nerden bakıyorduk öğretsenize nolur![]()
Hehe ben bugün 5.5 aylık hamile olmuşum çizelgeme göre,a affeirm banaaaaaa![]()
egemen abi oluyor![]()
günaydın arkadaşlar. günah çıkarayım hemennnn. pantolonum kurumamıştı ütüyle kurutmaya çalıştım olmadı. normal pantolon giymek zorunda kaldım. bebeğim sıkışmasın diye açtım düğme fermuar oturuyorum. sizlerin huzurunda bebişimden özür diliyorum onu sıkıştırdığım için. sözzzzzzz bi daha yapmıcam
teşekkürler kızlar..![]()
göbiş çizgimizinde kıllarımızında maşallahı var.![]()
günaydın arkadaşlar. günah çıkarayım hemennnn. pantolonum kurumamıştı ütüyle kurutmaya çalıştım olmadı. normal pantolon giymek zorunda kaldım. bebeğim sıkışmasın diye açtım düğme fermuar oturuyorum. sizlerin huzurunda bebişimden özür diliyorum onu sıkıştırdığım için. sözzzzzzz bi daha yapmıcam
bebişinin yerine özrünü kabul ediyoruz canııım, 1 günden bişi olmaz merak etme sen.