2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

dediğiniz gibi geçti ağrılarım ama dün epey kafama taktım ya çok şükür iyiyim limdi.

geçmiş olsun cnm sevindim ağrının geçmesine fazla büyütmemek gerek her ağrıyı hamilelikte normal bu ağrılar sadece biraz dikkat etmek lazım:34:

cıbıl göbüş ekledim :9::9::9:

günaydın Gülaycııım, göbişini gördüm harika görünüyo vallahi. hemn de cizhin olusmus tamamen göbek üstünde bile. benim göbek altına var ama üstte yok henüz. bakalım ne zaman tamamlancak.

herkeslere günaydııın.

Son düzenleme:
hepinize günaydın kızlarrr
ayrıca gülaygördük göbüşünü bayıldık:nazar::nazar:

günaydın Gülaycııım, göbişini gördüm harika görünüyo vallahi. hemn de cizhin olusmus tamamen göbek üstünde bile. benim göbek altına var ama üstte yok henüz. bakalım ne zaman tamamlancak.

herkeslere günaydııın.

teşekkürler kızlar.. :54:
göbiş çizgimizinde kıllarımızında maşallahı var. :9::9::9:

kıl konusunda bende de durum aynı canııım, cizgi halindelerdi, onlardan yakınıydum, baktım şimdi dağılmaya da başlamışlar, safı bozmuş, kıl oldum :)

bu arada Damlanın ve doktorumun anlattığı gibi bebe yagı denemesi yaptım sonuç süper tavsiye ederim. Bebe yagiyla dusa girilir. banyo yapılıp bitirildikten sonra azcık kurulanılır ve bebeg yağı vucuda uygulanır. ardından vucuttan bir kere daha su gecirilir ve banyo faslı biter. arzuya gore bir kez daha bebe yagı ygulaması yapılır (ben yapıyorum cunku cok kuruyuuuum). ay süper kuru yerim kalmadı valla boyle yapmaya basladığımdan beridir. tavsiye ediliiiir.

Hehe ben bugün 5.5 aylık hamile olmuşum çizelgeme göre,a affeirm banaaaaaa:65:

günaydın arkadaşlar. günah çıkarayım hemennnn. pantolonum kurumamıştı ütüyle kurutmaya çalıştım olmadı. normal pantolon giymek zorunda kaldım. bebeğim sıkışmasın diye açtım düğme fermuar oturuyorum. sizlerin huzurunda bebişimden özür diliyorum onu sıkıştırdığım için. sözzzzzzz bi daha yapmıcam

günaydın arkadaşlar. günah çıkarayım hemennnn. pantolonum kurumamıştı ütüyle kurutmaya çalıştım olmadı. normal pantolon giymek zorunda kaldım. bebeğim sıkışmasın diye açtım düğme fermuar oturuyorum. sizlerin huzurunda bebişimden özür diliyorum onu sıkıştırdığım için. sözzzzzzz bi daha yapmıcam

bebişinin yerine özrünü kabul ediyoruz canııım, 1 günden bişi olmaz merak etme sen.

göbek çizgisi ne zaman oluşmaya başlıyor. 19 cu haftamdayım bende olmadı belirtide yok. belkide olmayacak hiç. ben 2 aylık hamileyken başladım yağlanmaya kremlenmeye onla ilgili olabilirmi acaba

günaydın deniz bişicik olmaz cnm yaa ben hamiş pantolonlarını aldım giyemiom hep eşofmanla işe geliorum :) ne zaman patron gelse masamdan kalkmıorum :) zaten ayda bir gelio henüz anlamadı ama geldiğinde anlarsa ne yapçam bilmiom :1::1:

bebişinin yerine özrünü kabul ediyoruz canııım, 1 günden bişi olmaz merak etme sen.

çalıştığım yer çarşının göbeği saat 10 olsun hemen gidip pantolon alıcam yada eşofman. doğru dürüst kahvaltı yapmadım bebiş sıkışmasın diye.
dün eşim şehir dışına çıktı 1 hafta yok bende annemlerde kaldım. sabah kurumadı pantolon. ayyyy napıcam dedim. benim ewle annemler yakın. üstümde pijamalar ayağımda babet kolumda çantam sabah 7:30 ben yoldayım tin tin ewe gidiyorum. güldüm birden aklıma cemile geldi. aha dedim cemile oldum :)))))

Back