yanar dönerli meyve tabağı hazırlamış canım benimm![]()
canım slm hayırdır doğum günün mü geçmişi okuyamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım slm hayırdır doğum günün mü geçmişi okuyamadım
sende özgedeeeayyy canım neymıs fıkır bakalımm
bende erken anne oluyorum galıbaı
ya hospitalıumda bahar esen varmış önce yasine söz verdim eski özel göztepedeki pahalı druma gidicem sonra hospıtalıuma:126::126:
barışa iğne attırıp geldik şimdi unutmuşum ben onu ya
melisimm ben de sizleri çok özledim hep aklımdaydınız zaten![]()
di mi ya ben de düşünüyorum düşünüyorum başka isim içime sinmiyo şimdilikyedim canım ya valla dayanamadım:26: az malzemeli yedim pişman da değilim
evet evet iyi ilgilendiler sağlık ocağında 20. hafta gel dediler işte o zaman gidicem bi daha..
oo haberler genel olarak iyi hele duygununkine çookk sevindimmelma da sorunu anlamadım ama inşallah herşey yolundadır yarın da güzel haberlerle gelir..
hadi yaa ne doktor bulmuşuz yavyenisini buldun mu yoksa araştırmalara başlayalım mı yine meliscim:126:
sende özgedeee
ya hospitalıumda bahar esen varmış önce yasine söz verdim eski özel göztepedeki pahalı druma gidicem sonra hospıtalıuma
ayyyymaşallah yaa ne güzellllllll aferine şine vallaaa allah bozmasınnn
kızlar bende kaçar iyigecelerrr beceriksiz cemile ali kaptanıda öldüremedi boşa bekledim yaaa
kızlarr ben kaçıyorum hepinize tatlı geceler bu arada facebook adresim nevra özfırat akbaba eklemek isterseniz tanışmak isterim öptüm siziii ve bıdışlarııı![]()
benimki 150 idi normal dedioh oh maşallah maşallah
bizimkinden de öle sesler geliyodu
dk da 140 atıyomuş kalbi![]()
yok canım içindne gelmişcanım slm hayırdır doğum günün mü geçmişi okuyamadım
sende özgedeee
ya hospitalıumda bahar esen varmış önce yasine söz verdim eski özel göztepedeki pahalı druma gidicem sonra hospıtalıuma
ayyyymaşallah yaa ne güzellllllll aferine şine vallaaa allah bozmasınnn
kızlar bende kaçar iyigecelerrr beceriksiz cemile ali kaptanıda öldüremedi boşa bekledim yaaa
benimki 150 idi normal dedi
yok canım içindne gelmiş
iyi geceler canım bazen odunluğu tutsada eşim iyidir![]()
canım yok ıcınden gelmıs esınınn
yok canım içindne gelmiş![]()
kızlar meloşun canını çektirdim oda annesine hazırlatıyorama eşim heves etti bende kıramadım ekledim
![]()
slm kızlar birşey soracağım.. ben aşı olmadı kaçınc haftada olunyor aşı ne zaman başlanıyor??
yok kıs şimdi normal bazen odunlaşıyor yai nadiren kısma meryemimanammm nankör kadın senıısakın boyle durup duruken meywe tabagı hazrlayan escagızına odun deme bakkk kızarım hee
![]()
teşekkür ederiz eminecimne güzel canım ya çok sevindim senin adına![]()
ben öbur seyı bu saat kıme hazrlatayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooo ne güzel aferin afiyet olsun canım ben de kendi kendime hazırladım şimdi![]()
slm cnm bende olmadım sanırım 20.haftadan sonra bıldıgım bu
afiyet olsun canım yarasınooo ne güzel aferin afiyet olsun canım ben de kendi kendime hazırladım şimdi![]()
slm kızlar birşey soracağım.. ben aşı olmadı kaçınc haftada olunyor aşı ne zaman başlanıyor??
yok kıs şimdi normal bazen odunlaşıyor yai nadiren kısma meryemim
teşekkür ederiz eminecim
yaa canım boş ver yeme zararlı öyle şeyler![]()