2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım neymıs fıkır bakalımm

bende erken anne oluyorum galıba:1::1:ı
sende özgedeee
:126::126::16:

barışa iğne attırıp geldik şimdi unutmuşum ben onu ya:37:

melisimm ben de sizleri çok özledim hep aklımdaydınız zaten:16:
di mi ya ben de düşünüyorum düşünüyorum başka isim içime sinmiyo şimdilik:19: yedim canım ya valla dayanamadım:26: az malzemeli yedim pişman da değilim:17:
evet evet iyi ilgilendiler sağlık ocağında 20. hafta gel dediler işte o zaman gidicem bi daha..
oo haberler genel olarak iyi hele duygununkine çookk sevindimm:66::66: elma da sorunu anlamadım ama inşallah herşey yolundadır yarın da güzel haberlerle gelir..:nazar:
hadi yaa ne doktor bulmuşuz yav:53: yenisini buldun mu yoksa araştırmalara başlayalım mı yine meliscim:126:
ya hospitalıumda bahar esen varmış önce yasine söz verdim eski özel göztepedeki pahalı druma gidicem sonra hospıtalıuma
yanar dönerli meyve tabağı hazırlamış canım benimm :69::69:

ayyyy :nazar::nazar::nazar: maşallah yaa ne güzellllllll aferine şine vallaaa allah bozmasınnn

kızlar bende kaçar iyigecelerrr beceriksiz cemile ali kaptanıda öldüremedi boşa bekledim yaaa

sende özgedeee

ya hospitalıumda bahar esen varmış önce yasine söz verdim eski özel göztepedeki pahalı druma gidicem sonra hospıtalıuma

ayyyy :nazar::nazar::nazar: maşallah yaa ne güzellllllll aferine şine vallaaa allah bozmasınnn

kızlar bende kaçar iyigecelerrr beceriksiz cemile ali kaptanıda öldüremedi boşa bekledim yaaa

ewet özgeyle ben küçük anne adaylarııı.....walla melıııss bende uyuz oldum gerıldım burda yaa sımdı fragmanı bekle ısın yoksaa neyse cnmm ııı gecelrr

kızlarr ben kaçıyorum hepinize tatlı geceler bu arada facebook adresim nevra özfırat akbaba eklemek isterseniz tanışmak isterim öptüm siziii ve bıdışlarııı:49:

oh oh maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::66:
bizimkinden de öle sesler geliyodu:9::69:
dk da 140 atıyomuş kalbi:nazar::nazar:
benimki 150 idi normal dedi
canım slm hayırdır doğum günün mü geçmişi okuyamadım
yok canım içindne gelmiş :1:
sende özgedeee

iyi geceler canım bazen odunluğu tutsada eşim iyidir :1:

anammm nankör kadın senıı:20::20:sakın boyle durup duruken meywe tabagı hazrlayan escagızına odun deme bakkk kızarım hee:41:
yok kıs şimdi normal bazen odunlaşıyor yai nadiren kısma meryemim :69:
ne güzel canım ya çok sevindim senin adına :66:
teşekkür ederiz eminecim :54:
ben öbur seyı bu saat kıme hazrlatayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa canım boş ver yeme zararlı öyle şeyler :52::52::52:

Back