2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:126::126::16:
ben geçen dr kontrolümde girmiştim ama cd vermeyi unutmuş belki haftayya gittiğimde alırım ben unutturmayayım bari diorum buarada temem hala kızsa kızdır :nazar: maşallah dilberciğimee

ye olum nolcak can boğazdan gelirrr

hoşgeldin bebeğim özledik yahuuu senide güneşide (kızda olsa erkekte güzel isim yahuu) eşine geçmiş olsunnn öncelikle ayvalık haberlerine sevindim o şeyden yedinmi? sağlık ocağı iyi bence yaa güzel ilgileniorlar aşı için tarih verdilermmi
geçmişten kısa kısa özet geçiyim
puiko foruma döndü
damlanın kocası geldi
elmanın ayrıntılı usgsinde biraz canı çıktı ama yarın bir başka dr a hatta çok iyi bir dr a gözükcekler
ben senin bulduğun dr u aradım rrandevu için yeni hasta kabul etmiorlarmış uyuz oldum
duygusedatın amniyo sonucu temiz çıktı çok şükür bugün kocası ile vuslata eriorlar 1 hafta kalcakmış kocası yanında
buket in oğlu pipisini yedii kız oldu

valla unuttuğum bişi varmı bilmiorum ama son 2 3 günlük bilanço bu hatırladığım

barışa iğne attırıp geldik şimdi unutmuşum ben onu ya:37:

melisimm ben de sizleri çok özledim hep aklımdaydınız zaten:16:
di mi ya ben de düşünüyorum düşünüyorum başka isim içime sinmiyo şimdilik:19: yedim canım ya valla dayanamadım:26: az malzemeli yedim pişman da değilim:17:
evet evet iyi ilgilendiler sağlık ocağında 20. hafta gel dediler işte o zaman gidicem bi daha..
oo haberler genel olarak iyi hele duygununkine çookk sevindimm:66::66: elma da sorunu anlamadım ama inşallah herşey yolundadır yarın da güzel haberlerle gelir..:nazar:
hadi yaa ne doktor bulmuşuz yav:53: yenisini buldun mu yoksa araştırmalara başlayalım mı yine meliscim:126:

ya canım banada çok zor geliyor toplamak kemal sunalın filmi vardı ya masa örtüsüyle topluyordu hep öyle toplayasım var bu aralar :1::1::1:
walla özgeee hee super olur he gecen ali kaptanda oyle toplamıstı ya:1::1::1:
kızlar eşim beni oturma odasına gönderdi kendisi mutfakta bana sürpriz yapacakmış ne yapacakki :52::52::52::52:

anammmmmmm ne yapacakkıne yaaa merak ettım hemen yaz he

canımm yeni görüyorum iyiyiz sen nasılsın

amanda aman gelinim gelmiş ben çok özledim sizi :54: eşine geçmiş olsun canım.güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel.annenler nasıl iyilermi

hoşgeldin canım dün kaçtın hemen küstüm sana :63:

biz de çok özledik biz dee:70::52: teşekkürler özgemm evet çookk güzeldi annemler de iyi canım buraya geldikten sonra toruna ciciler almaya başlamış ben de göremedim daha merak ediyorum:49: sen nasılsın canım damadım nasıl:61::61:

ben de iyiyim canım kardeşim bende bi kaçgündür katılamıyorum aranıza bu arada iltihabın geçmiş sevindim senin adına aldığın ciciler de çok güzel güle güle giyinsin oğluşun nazar:

oo bu çookkk güzel bi haberrr:66::64::66: özgemmm çookk sevindimm:64::66::64:
damadımın cicilerine de bakıcam şimdi:66:

hmmm sewdıgın bırsey aldı sofra hazrlıyoooo....yada pasta aldı mumlu ortam hazırlıyooo
elinde poşet yoktu kii :53::53::53: neyse öğreniriz birazdan
biz de çok özledik biz dee:70::52: teşekkürler özgemm evet çookk güzeldi annemler de iyi canım buraya geldikten sonra toruna ciciler almaya başlamış ben de göremedim daha merak ediyorum:49: sen nasılsın canım damadım nasıl:61::61:

ayy ne güzel canım yaa annen gelirken getirir artık aldıklarını yada sen tekrar gittiğinde görürsün.damadın iyi canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım.kalp atışlarını dinledim at koşuyormuş gibi ses geliyordu :9::9: öyle işte canım yaa bizden haberler böyle

Son düzenleme:

ayy ne güzel canım yaa annen gelirken getirir artık aldıklarını yada sen tekrar gittiğinde görürsün.damadın iyi canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım.kalp atışlarını dinledim at koşuyormuş gibi ses geliyordu :9::9: öyle işte canım yaa bizden haberler böyle

ozamn bılemmm:1::1::1::1:

oh oh maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::66:
bizimkinden de öle sesler geliyodu:9::69:
dk da 140 atıyomuş kalbi:nazar::nazar:

Back