cabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkişine yararsa ne mutlu bana canımm...eşim geldi kızlar ben tekrar gelirim birazdan
ufff mutfağı toplamam lazım bu aralar iyice tembelleştim
cabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
walla bende masadan kalkınca topluyorum hemen yoksa otrunca daha kalkamıyorummm kolay gele canımm
ben geçen dr kontrolümde girmiştim ama cd vermeyi unutmuş belki haftayya gittiğimde alırım ben unutturmayayım bari diorum buarada temem hala kızsa kızdırmaşallah dilberciğimee
ye olum nolcak can boğazdan gelirrr
hoşgeldin bebeğim özledik yahuuu senide güneşide (kızda olsa erkekte güzel isim yahuu) eşine geçmiş olsunnn öncelikle ayvalık haberlerine sevindim o şeyden yedinmi? sağlık ocağı iyi bence yaa güzel ilgileniorlar aşı için tarih verdilermmi
geçmişten kısa kısa özet geçiyim
puiko foruma döndü
damlanın kocası geldi
elmanın ayrıntılı usgsinde biraz canı çıktı ama yarın bir başka dr a hatta çok iyi bir dr a gözükcekler
ben senin bulduğun dr u aradım rrandevu için yeni hasta kabul etmiorlarmış uyuz oldum
duygusedatın amniyo sonucu temiz çıktı çok şükür bugün kocası ile vuslata eriorlar 1 hafta kalcakmış kocası yanında
buket in oğlu pipisini yedii kız oldu
valla unuttuğum bişi varmı bilmiorum ama son 2 3 günlük bilanço bu hatırladığım
ufff mutfağı toplamam lazım bu aralar iyice tembelleştim
walla özgeee hee super olur he gecen ali kaptanda oyle toplamıstı yaya canım banada çok zor geliyor toplamak kemal sunalın filmi vardı ya masa örtüsüyle topluyordu hep öyle toplayasım var bu aralar
kızlar eşim beni oturma odasına gönderdi kendisi mutfakta bana sürpriz yapacakmış ne yapacakki
walla özgeee hee super olur he gecen ali kaptanda oyle toplamıstı ya
anammmmmmm ne yapacakkıne yaaa merak ettım hemen yaz he
yazarım canım tabak seleri geliyor galibaali kaptanda güzel topluyor evet izlemiştim
canımm yeni görüyorum iyiyiz sen nasılsın
amanda aman gelinim gelmiş ben çok özledim sizieşine geçmiş olsun canım.güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel.annenler nasıl iyilermi
hoşgeldin canım dün kaçtın hemen küstüm sana
ben de iyiyim canım kardeşim bende bi kaçgündür katılamıyorum aranıza bu arada iltihabın geçmiş sevindim senin adına aldığın ciciler de çok güzel güle güle giyinsin oğluşun nazar:
elinde poşet yoktu kiihmmm sewdıgın bırsey aldı sofra hazrlıyoooo....yada pasta aldı mumlu ortam hazırlıyooo
biz de çok özledik biz deeteşekkürler özgemm evet çookk güzeldi annemler de iyi canım buraya geldikten sonra toruna ciciler almaya başlamış ben de göremedim daha merak ediyorum sen nasılsın canım damadım nasıl
bende kızzbende ortancıyım erkek en küçüğümüz
elinde poşet yoktu kiineyse öğreniriz birazdan
ayy ne güzel canım yaa annen gelirken getirir artık aldıklarını yada sen tekrar gittiğinde görürsün.damadın iyi canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım.kalp atışlarını dinledim at koşuyormuş gibi ses geliyorduöyle işte canım yaa bizden haberler böyle
oo bu çookkk güzel bi haberrrözgemmm çookk sevindimm
damadımın cicilerine de bakıcam şimdi
kızlar eşim beni oturma odasına gönderdi kendisi mutfakta bana sürpriz yapacakmış ne yapacakki
walla özgeee hee super olur he gecen ali kaptanda oyle toplamıstı ya
anammmmmmm ne yapacakkıne yaaa merak ettım hemen yaz he
ozamn bılemmm
anaamm ben de merak ettim şimdiii
elinde poşet yoktu kiineyse öğreniriz birazdan
ayy ne güzel canım yaa annen gelirken getirir artık aldıklarını yada sen tekrar gittiğinde görürsün.damadın iyi canım bende dün gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım.kalp atışlarını dinledim at koşuyormuş gibi ses geliyorduöyle işte canım yaa bizden haberler böyle
yanar dönerli meyve tabağı hazırlamış canım benimm
yanar dönerli meyve tabağı hazırlamış canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?