2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende cuma gunu gorecegım oglusumu kızlar walla cok heyecanlıyım we kılo aldımmı onu merak edıyorumm .....ya bıde sey soracagım bu renklı ulrasona neden gırılıyo

hastaneler para kazansın diye..:90::90:

ya kızmayın hemen...ama napıyım daha önce 2 doğum yaptım hiç bunlar istenmedi daha kaç senedir renkli ultrason var şunun şurasında ondan öncesinde ne yapıyorlardı??? ben bu yüzden girip girmemekte kararsızım...

özgee,elvin nasılsınız
canımm yeni görüyorum iyiyiz sen nasılsın
herkese merhaba:3::3::3::54::54:
pazar günü geldik ayvalıktan ama daha yeni girebiliyorum foruma.. çok güzel bi haftasonu geçirdik hava çok güzeldi gezdik, bol bol d vitamini aldık bebeğimle:1: ve iyi yedik:26:.. verdiğim 2 kiloyu almış bulunuyorum şu an:61:
kızlar bu arada bugün biz de ilkkez sağlık ocağına gittik bilgilerimizi aldılar, tansiyonumu ölçtüler, tartıldım, bi de bebeğimin kalp atışlarını dinledik:69::69: melis ve bikaç arkadaştan biliyorum ya duymasaydık ta hiç endişe etmiycektim zaten hemşire de dedi duyamayabiliriz diye ama neyse ki gümgüm atıyodu:nazar::16::16: bi de sölemiştim, yarın için randevumuz vardı ama bugün hem kalbini duyduk diye hem de eşim rahatsız atesi var 2 gündür evde yatıyo yarın da evde olucak dışarıya çıkmayalım dedik onun için randevumuzu pazartesiye aldık:52: hem bebeğim daha büyümüş olur cinsiyeti iyice kesinleşir diye düşündük:69:... benim haberler bukadar
geçmişi okuyamıyorum 5 gün birikti:37: umarım herkes çok iyidir:nazar::nazar:
amanda aman gelinim gelmiş ben çok özledim sizi :54: eşine geçmiş olsun canım.güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel.annenler nasıl iyilermi
selam biz geldik...............nasılsınızz

hoşgeldin canım dün kaçtın hemen küstüm sana :63:

özgee,elvin nasılsınız

Kızlar selammmmm,
Geçmişi okudum,yoruldum :)))))

Merak edenler olmuştu arkadaşlar, ayak bileğimde sinir sıkışması varmış, doğrudan hamilelikle ilgili değil. Dinlenmem gerekiyor, bileklik takmam gerekiyor, perşembe günü kan tahlilleri ve ultrason verileri değerlendirilecek, bakcaz bakalım....

Kızlar selammmmm,

Merak edenler olmuştu arkadaşlar, ayak bileğimde sinir sıkışması varmış, doğrudan hamilelikle ilgili değil. Dinlenmem gerekiyor, bileklik takmam gerekiyor, perşembe günü kan tahlilleri ve ultrason verileri değerlendirilecek, bakcaz bakalım....

geçmiş olsun canım :71:dikkat et kendine

Kızlar selammmmm,

geçmiş olsun canım.inşallah önemli bişey çıkmaz bir an öncedüzelirsin...:71::71:

Kızlar selammmmm,

geçmiş olsunn cnm dikkat etde dinlen gitmiceksin dimi işe

Kızlar selammmmm,

geçmiş olsun elvincim umarım en kısa zamanda geçer

canımm yeni görüyorum iyiyiz sen nasılsın

amanda aman gelinim gelmiş ben çok özledim sizi :54: eşine geçmiş olsun canım.güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel.annenler nasıl iyilermi

hoşgeldin canım dün kaçtın hemen küstüm sana :63:

ben de iyiyim canım kardeşim bende bi kaçgündür katılamıyorum aranıza bu arada iltihabın geçmiş sevindim senin adına aldığın ciciler de çok güzel güle güle giyinsin oğluşun nazar:

ben de iyiyim canım kardeşim bende bi kaçgündür katılamıyorum aranıza bu arada iltihabın geçmiş sevindim senin adına aldığın ciciler de çok güzel güle güle giyinsin oğluşun nazar:

çok teşekkür ederim deryacım geçti çok şükür:69:.daha iyileri senin oğluşunun olsun:1::1: ayy ne güzel kardeşinmi geldi hasret giderin bol bol

çok teşekkür ederim deryacım geçti çok şükür:69:.daha iyileri senin oğluşunun olsun:1::1: ayy ne güzel kardeşinmi geldi hasret giderin bol bol

evet canım ameliyat olmuştu burnundan hastane de bize yakın kontollerine götürüyoruz ama erkekler nazlı oluyorlar biraz :1: bakalım bizim bebişler nasıl olacak

evet canım ameliyat olmuştu burnundan hastane de bize yakın kontollerine götürüyoruz ama erkekler nazlı oluyorlar biraz :1: bakalım bizim bebişler nasıl olacak

geçmiş olsun canım evet baya nazlı oluyorlar nadir hasta olurlar ama bir hasta oluncada acısını çıkarıyorlar :1:

Back