2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ASlında yazmak istemiyordum moraliniz bozulmasın die çünkü insan okurken kendinden korkuyor bunu biliyorum. İnternetten boş gebelik diye araştırma bile daha önce yapmalk istemiyordum moralim bozuluyor diye ama olayı yaşayınca birebir çok sarsıcı oluyor ama tek temennim daha hafif anomali bir durum olsaydı sakat bir çocuğum olacaktı.Allah ne verirse hayırlısını veriyor . Şoku yavaş yavaş attım üstümden. Evet 9 hafta oldu geçen hafta kalp atışlarını duyacaktık gidemedim dr. izinliydi bu haftayı bekledik ultrasonda göremiyorum dedi renkli doppler dede kese var ama içinde bebek oluşmamış gel kürtaj yapalım dedi. Bende diyorum acaba iğne ilaçla düşmezmi çünkü kürtaj da çok sarsıcı bir olay yaşanması gereken en kötü tecrübe heralde. Yİnede Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin kimseye bu durumu yaşatmasın.

bebeğini kaybeden arkadaşlar çok geçmiş olsun.burda çoğumuz aynı şeyleri yaşamış anne adaylarıyız.kaç kayıplar yaşadık...Allah sabır versin.Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin.hamileliği devam edenlerinde sonuna hayırla getirsin inşallah...

benimde kesede bebk gözükmemişti.önce kanamayla kese bozuluyor.benim doktorum kendisi düşsün demişti.ama düşmedi kanamam da artmaya başladı kürtaj oldum malesef.

benimde kesede bebk gözükmemişti.önce kanamayla kese bozuluyor.benim doktorum kendisi düşsün demişti.ama düşmedi kanamam da artmaya başladı kürtaj oldum malesef.

dr um banada direkt kürtaj dedi bir tanıdığım var ebe olan oda özel hastanelerde dr lar para kazandırmak için hemen kürtaj diyo ama gerek yok dedi kafam karıştı erken de anlamadığımız için acaba gerçekten gerek varmı yokmu p.tesi öğrenicem inşallah gerek kalmaz senin ne kadardı öğrendiğinde ve kaybettiğinde

Selam çok gemiş olsunnn,
Bundan sonra hafifler umarım bulantıların,
Hadi gözün aydın,sağlam mercimekmiş kendisi ,annesinin durumundan yılmamış,maşallah

saol cnm annesı gıbı hayatı sevıcek oda ınsallah
o yuzden sıkı sıkı tutunuo

canım doktor bana da ayısını dedi..kalp atşını gördük peki sesini dinlemeyecekmiyiz dedim...zararlı şimdi olmaz dedi daha sonra dinleriz dedi..doktorun sağlılı bi şekilde kalp atımını görmesi yeterli sesini duymak çokta önemli değil demekki...

kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozuk çok zormuş bu çocuk sahibi olmak

canım ıgm o hastalığı şimdi geçiiryor demek yanılmıyorsam...dr ne dedi sana??evde kedi köpek falan varmı yada bu aralar çiğ et iyi yıkanmamış sebze falan yedinmi??özellikle dışardan hiç bişy yememliyiz bu ara...umarım bi sıkıntı yoktur..doktoru ne dedi???
merhaba kızlar ben pazartesi kontrole gidicem.7+0 olcak.kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce???:44:
canım duyarsı hiç canını sıkma..bende 7 +1 iken gördü...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...inşşallah herşey yolundadır..
Hadi gözün aydınnnnnn
Dedim ben dedim bişey olmaz maşallah miniğe..
Ufff ben de mide bulantm geçsin diye devamlı hamurişi ve tuzlu şeyler yiyorum,bi düzelsin bulantıların kesicem,yoksa patates olucam:18:

bende aynı durumdayım yaaa tok karnınayken sıkıntı yok ama açken midem çok kötü oluyor o yüzden sürekli midemi bastırsın diye hamur işi yiyesi eliyor başka bişy canım istemiyor eğer yersemde midemde çok fazla ekşime oluyor...midem ekşiyicede bulanıyor bu defa yine midemi bastırsın diye hamur işi ekmek arası tuzlu şeyler yiyorum..nerdeyse 1,5 kilo aldım bu yüzden...neyse ne yapalım doğumdan sonra veririz kiloları artı...bebğim sağıklı bi şekilde doğsunda...
kızlar benide listenizden çıkarabilirsiniz boş gebelikmiş bugün öğrendim yalnız bunun kürtajdan başka çaresi yokmu bilginiz varmı

canım senin adına çok üzüldüm...bu ne yaa haberler üst üste geldi benimde moralim bozuluyor böyle olunca...hayırlısı olsun ...inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın ve sağlıcakla onu kucağına alırsın...

canım benim, düşününce insan allahın şanslı kuluyum ki bunu çok erken fark etmemizi sağladı diyor değil mi...için rahat olsun canım, benim bildiğimde iğneyle düşük yaptırıldığı...çok küçük zaten... ama yinede kürtaj belki daha sağlıklı olur, parça kalması falan diye olaylardan bahsediliyor hep riske atma kendini canım. sağlıklı bebişin olucaktır en kısa zamanda, temennim o yönde, gönlünü hep ferah tut...

arkadaşlar merhaba, cuma günü kesemizi ne yazık ki göremedik. doktor ilk gittiğimde yaptırdığım kan testlerine baktı, aynı hastaneden olmadığı için benim için yanıltıcı bunlar ama kan değerlerin düşük dedi.orda bi hesap yaptı, keseni pazartesi görebiliriz dedi ama yine de bi bakalım seninde için rahat etsin dedi. neyse baktı alttan kese yok dediği gibi... zaten öncesinde de açıklamasını yaptığından çok üzülmedim. pzt tekrar gelirsin öyle bakarız dedi. ama bir de burdan kan değerlerine bakalım dedi. gittim kan verdim. 7 de beni ara dedi, sonuçlarını bildireyim. 7 de aradım geçen hafta 146 olan kan değeri anca 200 küsüre yükselmiş.. kan değerlerin oldukça düşük, bu çok iyi değil maalesef dedi vee dünya başıma yıkıldı sanki orda.. olduğum yere yığılıverektim. pazartesi gel tekrar bi bakalım dedi, hem değerlere hem keseye.. ama sanırım miniğim tutunamıyo kızlar, kötü düşünmek istemiyorum ama değerlerim oldukça yavaş ve az yükseliyo, doktorda hiç beğenmedi. kendimi o kadar alıştırdımki ona, bişi olursa diye çok korkuyorum, çıktığımdan beri ağlıyorum, içim çok acıyoooo.nolurr dualarınızı eksik etmeyin, bebeğimin dualarınıza çok ihtiyacı var. kendimi çok kötü hissediyorum, Allahım nolur onu almasın benden

yavrularını kaybeden annelerimize çok geçmiş olsun diliyorum. Ne demek olduğunu çok iyi biliyorum arkdaşlarım hemen hemen hepimiz yaşadık allah hepinze sabır versin.

Kızlar topik son derece üzgün ilerliyor bebeğini kaybeden arkadaşlara Allahtan sabırlar ve en kısa zamanda sağlıklı yeni bebekler diliyorum... birbirimize bol dua edelim ve güzel düşünmeye devamherkese öpücükler

bebeklerini kaybeden arkadaşlar çok çok geçmiş olsun Allah her şeyin hayırlısını verir bu inancı kaybetmemeye çalışın...

canım iyi düşünmeye çalış, dualarımız seninle...

ah canım benim ağustos ayında aynısını yaşadım inşallah tutunur yavrum ben ço duydum 6 larla değerleri başlayıp sağlıklı gebeliği olan ve doğuran 10.000 değerlerle başlayıp kaybeden.

Sen içini ferah tut hep dua et hayırlısını iste canım benim inşallah bebeğin o ilahi gücü alıp tutunacak ama lütfen hemen kendini bırakma sabır iste dualarla bekle canım benim.

Dualarımız bebeğinle

teşekkür ederim canım, dünden beri elim karnımda, terketme beni die konuşuyorum onunla,tutun sıkı sıkı annene diye...
peki bu durumda birden yükselme şansı olur mu canım? yani normale dönebilir mi sence???

tabiki yükselebilir rabbim dilerse neler olmaz ki. Kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok canım benimde oldu kimyasal gebelik ama benim adet günümde kanamam oldu ve bitti.

iyi düşün iyi şeyler olsun tatlım kötü düşünme birde şunu unutma biliyorsun ilk 3 aydaki düşükler bebeğin kendisi ile ilgili anormallik olduğu için bunuda unutma ve birşey olursada çok üzülme canım.

MEVLA NE EYLERSE GÜZEL EYLER

7 8 haftalık.benim beta hcg de ikiye ktlamıyordu. birde çok az kanamam oldu. ordan erken anladı doktor boş gebelik olduğunu.

ayy ne kadar kötü haber almışız bugun.bebeğini kaybeden arkadaslaraçok üzüldüm Rabbim sabır versin tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum

slm arkadaşlar,bende bu perşembe gördüm keseyi.ama heyecan yerini korkuya bıraktu bişey olur mu die.bana yardımcı olursanız sevinirim.kasıklarınızda ara sıra ağrı oluyor mu hiç?bende oluyor dr.um olabilir dedi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…