ASlında yazmak istemiyordum moraliniz bozulmasın die çünkü insan okurken kendinden korkuyor bunu biliyorum. İnternetten boş gebelik diye araştırma bile daha önce yapmalk istemiyordum moralim bozuluyor diye ama olayı yaşayınca birebir çok sarsıcı oluyor ama tek temennim daha hafif anomali bir durum olsaydı sakat bir çocuğum olacaktı.Allah ne verirse hayırlısını veriyor . Şoku yavaş yavaş attım üstümden. Evet 9 hafta oldu geçen hafta kalp atışlarını duyacaktık gidemedim dr. izinliydi bu haftayı bekledik ultrasonda göremiyorum dedi renkli doppler dede kese var ama içinde bebek oluşmamış gel kürtaj yapalım dedi. Bende diyorum acaba iğne ilaçla düşmezmi çünkü kürtaj da çok sarsıcı bir olay yaşanması gereken en kötü tecrübe heralde. Yİnede Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin kimseye bu durumu yaşatmasın.
benimde kesede bebk gözükmemişti.önce kanamayla kese bozuluyor.benim doktorum kendisi düşsün demişti.ama düşmedi kanamam da artmaya başladı kürtaj oldum malesef.
Selam çok gemiş olsunnn,
Bundan sonra hafifler umarım bulantıların,
Hadi gözün aydın,sağlam mercimekmiş kendisi ,annesinin durumundan yılmamış,maşallah
canım doktor bana da ayısını dedi..kalp atşını gördük peki sesini dinlemeyecekmiyiz dedim...zararlı şimdi olmaz dedi daha sonra dinleriz dedi..doktorun sağlılı bi şekilde kalp atımını görmesi yeterli sesini duymak çokta önemli değil demekki...slm kızlar nasılsınız?pazartesi günü doktor ziyaretimiz vardı kalp atışını duydurmadı doktor şimdi konyadayım burda da 20.haftaya kadar duymamak lazımmış sakıncalı olabilir diyorlar ultrasonda bakılcakmış o zamana kadar sizlere de böyle söyledi mi doktorlarınız?
kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozukçok zormuş bu çocuk sahibi olmak
canım duyarsı hiç canını sıkma..bende 7 +1 iken gördü...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...inşşallah herşey yolundadır..merhaba kızlar ben pazartesi kontrole gidicem.7+0 olcak.kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce???:44:
Hadi gözün aydınnnnnn
Dedim ben dedim bişey olmaz maşallah miniğe..
Ufff ben de mide bulantm geçsin diye devamlı hamurişi ve tuzlu şeyler yiyorum,bi düzelsin bulantıların kesicem,yoksa patates olucam:18:
kızlar benide listenizden çıkarabilirsiniz boş gebelikmiş bugün öğrendim yalnız bunun kürtajdan başka çaresi yokmu bilginiz varmı
ASlında yazmak istemiyordum moraliniz bozulmasın die çünkü insan okurken kendinden korkuyor bunu biliyorum. İnternetten boş gebelik diye araştırma bile daha önce yapmalk istemiyordum moralim bozuluyor diye ama olayı yaşayınca birebir çok sarsıcı oluyor ama tek temennim daha hafif anomali bir durum olsaydı sakat bir çocuğum olacaktı.Allah ne verirse hayırlısını veriyor . Şoku yavaş yavaş attım üstümden. Evet 9 hafta oldu geçen hafta kalp atışlarını duyacaktık gidemedim dr. izinliydi bu haftayı bekledik ultrasonda göremiyorum dedi renkli doppler dede kese var ama içinde bebek oluşmamış gel kürtaj yapalım dedi. Bende diyorum acaba iğne ilaçla düşmezmi çünkü kürtaj da çok sarsıcı bir olay yaşanması gereken en kötü tecrübe heralde. Yİnede Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin kimseye bu durumu yaşatmasın.
arkadaşlar merhaba, cuma günü kesemizi ne yazık ki göremedik. doktor ilk gittiğimde yaptırdığım kan testlerine baktı, aynı hastaneden olmadığı için benim için yanıltıcı bunlar ama kan değerlerin düşük dedi.orda bi hesap yaptı, keseni pazartesi görebiliriz dedi ama yine de bi bakalım seninde için rahat etsin dedi. neyse baktı alttan kese yok dediği gibi... zaten öncesinde de açıklamasını yaptığından çok üzülmedim. pzt tekrar gelirsin öyle bakarız dedi. ama bir de burdan kan değerlerine bakalım dedi. gittim kan verdim. 7 de beni ara dedi, sonuçlarını bildireyim. 7 de aradım geçen hafta 146 olan kan değeri anca 200 küsüre yükselmiş.. kan değerlerin oldukça düşük, bu çok iyi değil maalesef dedi vee dünya başıma yıkıldı sanki orda.. olduğum yere yığılıverektim. pazartesi gel tekrar bi bakalım dedi, hem değerlere hem keseye.. ama sanırım miniğim tutunamıyo kızlar, kötü düşünmek istemiyorum ama değerlerim oldukça yavaş ve az yükseliyo, doktorda hiç beğenmedi. kendimi o kadar alıştırdımki ona, bişi olursa diye çok korkuyorum, çıktığımdan beri ağlıyorum, içim çok acıyoooo.nolurr dualarınızı eksik etmeyin, bebeğimin dualarınıza çok ihtiyacı var. kendimi çok kötü hissediyorum, Allahım nolur onu almasın benden
canım iyi düşünmeye çalış, dualarımız seninle...
arkadaşlar merhaba, cuma günü kesemizi ne yazık ki göremedik. doktor ilk gittiğimde yaptırdığım kan testlerine baktı, aynı hastaneden olmadığı için benim için yanıltıcı bunlar ama kan değerlerin düşük dedi.orda bi hesap yaptı, keseni pazartesi görebiliriz dedi ama yine de bi bakalım seninde için rahat etsin dedi. neyse baktı alttan kese yok dediği gibi... zaten öncesinde de açıklamasını yaptığından çok üzülmedim. pzt tekrar gelirsin öyle bakarız dedi. ama bir de burdan kan değerlerine bakalım dedi. gittim kan verdim. 7 de beni ara dedi, sonuçlarını bildireyim. 7 de aradım geçen hafta 146 olan kan değeri anca 200 küsüre yükselmiş.. kan değerlerin oldukça düşük, bu çok iyi değil maalesef dedi vee dünya başıma yıkıldı sanki orda.. olduğum yere yığılıverektim. pazartesi gel tekrar bi bakalım dedi, hem değerlere hem keseye.. ama sanırım miniğim tutunamıyo kızlar, kötü düşünmek istemiyorum ama değerlerim oldukça yavaş ve az yükseliyo, doktorda hiç beğenmedi. kendimi o kadar alıştırdımki ona, bişi olursa diye çok korkuyorum, çıktığımdan beri ağlıyorum, içim çok acıyoooo.nolurr dualarınızı eksik etmeyin, bebeğimin dualarınıza çok ihtiyacı var. kendimi çok kötü hissediyorum, Allahım nolur onu almasın benden
ayyy inşallahh bendee duyabiliiriimmm
ah canım benim ağustos ayında aynısını yaşadım inşallah tutunur yavrum ben ço duydum 6 larla değerleri başlayıp sağlıklı gebeliği olan ve doğuran 10.000 değerlerle başlayıp kaybeden.
Sen içini ferah tut hep dua et hayırlısını iste canım benim inşallah bebeğin o ilahi gücü alıp tutunacak ama lütfen hemen kendini bırakma sabır iste dualarla bekle canım benim.
Dualarımız bebeğinle
teşekkür ederim canım, dünden beri elim karnımda, terketme beni die konuşuyorum onunla,tutun sıkı sıkı annene diye...
peki bu durumda birden yükselme şansı olur mu canım? yani normale dönebilir mi sence???
dr um banada direkt kürtaj dedi bir tanıdığım var ebe olan oda özel hastanelerde dr lar para kazandırmak için hemen kürtaj diyo ama gerek yok dedi kafam karıştı erken de anlamadığımız için acaba gerçekten gerek varmı yokmu p.tesi öğrenicem inşallah gerek kalmaz senin ne kadardı öğrendiğinde ve kaybettiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?