bende kızzbende ortancıyım erkek en küçüğümüz
hmm bende böyle düşünüyorm aslında bakalım cuma gıdecgım dr ısteyecekmıhastaneler para kazansın diye..:90::90:
ya kızmayın hemen...ama napıyım daha önce 2 doğum yaptım hiç bunlar istenmedi daha kaç senedir renkli ultrason var şunun şurasında ondan öncesinde ne yapıyorlardı??? ben bu yüzden girip girmemekte kararsızım...
özgee esım gec geldı o gelıncede bende hemen cıktım kusura bakma olurmu tatlımmmmcanımm yeni görüyorum iyiyiz sen nasılsın
amanda aman gelinim gelmiş ben çok özledim sizieşine geçmiş olsun canım.güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel.annenler nasıl iyilermi
hoşgeldin canım dün kaçtın hemen küstüm sana
ooooo masalllhhewet canım 2 kızım var..(11 yaşında ve 6 yaşında) okadar yaşlı sanmayın ama yaşım 32...
evet canım ameliyat olmuştu burnundan hastane de bize yakın kontollerine götürüyoruz ama erkekler nazlı oluyorlar birazbakalım bizim bebişler nasıl olacak
hmm bende böyle düşünüyorm aslında bakalım cuma gıdecgım dr ısteyecekmı
özgee esım gec geldı o gelıncede bende hemen cıktım kusura bakma olurmu tatlımmmm
ooooo masalllhh
ha bitek yarın gitceksin yani bunada şükür
teşekkür edrim kızlar, Melis gitmek zorundayım işe, perş ve cuma dinlencem artık...
ewet canım 2 kızım var..(11 yaşında ve 6 yaşında) okadar yaşlı sanmayın ama yaşım 32...
Kizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm
MUTLU YILLAR CANIM AİLENLE SAĞLIKLI UZUN YILLARA
Kizlarrrrrrrrrr.......
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm
doğum günün kutlu olsun.... ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu güzel yıllara....
Kizlarrrrrrrrrr.......
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
nice güzel yıllara canım sevdiklerinle...
günaydın herkese..
onlar temizliğe değil sana yardıma gelmişler melisim...neyse idare et de yakında alırsın temizlikçi.
doktor bulamamışsın CANIM YA KEŞKE YARDIMCI OLABİLSEM
doğumgünün kutlu olsun tatlım
canımmm nice güzel mutlu yaşların olsunnn
hastane bana ters ya ben ataşehiri imkansız tekbaşıma bulamam
ne gerke vardı kahramanlık yapmaya kendini yormaya neyse olmuş bitmişş hareketler içinse endişelenme bazen 2 gün hissedilmeye biliniormuş
Mutfagına girebilmene coook seindim canım yaaaa, ee ne pişiriyosun bakalım bugüne?aman söyleme canımız falan çeker biize de göndermek zorunda kalırsın sora ahah evde hiçbişi yokki olanlardan bişi uydurmaya çalışıcaam akşam yasinle alışverişe çıkarız ama buzluktan yemeğin içine konulcak şeyi öğüre öğüre çıakrttım midem kalktı çok fena ufff
bende 80 tl verdim kendim iş yaptım işte bi daha tövbe yasinin lafı ile hareket etmem
yaaa bnm kız çookkk nadirennn dürtüorr oda ağrısız sızısız bende diorum şimdi bölesin aynı performansı doğduğundada bekliorum adam gibi otur yat uyu em uslu dur diorumm madem şimdi sevindirmio ozmnda üzmesin sıpa
bunu daha sonra çocuğuna oturma yatma desteği olarakta kullanırsın
ağlama dicem ama bana erkek dediklerinde bende ağladım yasin kimseye bişi sölemedi sustuk oturduk kayınvalidem tersledi beni ayy kabus gibiydi ogünler sonr kızı duyuncaşimdi ilk şokunu bir atlatta bak ne güzel sünnet parasından yırttınız düğünde yapmıcaksınız ohhh mis gibi ahahah ay çok rezilim ben yaaa
doğum günün kutlu olsun canımmmm
Herkese cok tesekkurler......
Kizlar , omega 3 alan varmi?
Hergun aliyosunuz dimi?
Cok almak iyi degil mi?
Sanki oyle bisey okudumda panik oldum birden......
ayyy canım neymıs fıkır bakalımmsonradan okudum canım mesajıeşin içinse akan sular durur sana güzel bir fikir bulmuştum lamba yandı dün akşam
ha bitek yarın gitceksin yani bunada şükür
aa ben biliordum 2 kız bir erkek olduğunuda bukdr byük olduğunu tahmin etmemiştim kızların maşallah ne kdr erken anne olmuşsun çok güzel yaa
canımmm nice güzel mutlu yaşların olsunnn
hastane bana ters ya ben ataşehiri imkansız tekbaşıma bulamam
ne gerke vardı kahramanlık yapmaya kendini yormaya neyse olmuş bitmişş hareketler içinse endişelenme bazen 2 gün hissedilmeye biliniormuş
Mutfagına girebilmene coook seindim canım yaaaa, ee ne pişiriyosun bakalım bugüne?aman söyleme canımız falan çeker biize de göndermek zorunda kalırsın sora
Herkese cok tesekkurler......
Kizlar , omega 3 alan varmi?
Hergun aliyosunuz dimi?
Cok almak iyi degil mi?
Sanki oyle bisey okudumda panik oldum birden......
ben yeni kulllanmaya başladım birgün eleviti bir gün omega 3 ü alıyorum drum öyle dedi
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:80::80::80::80::80:
deryaaa melissss:79::79::79:
mesaj attım canımm
efndim canım öyle bir geçer zamankiye takıldım nasılsın görüşmeyeli
deryaaa melissss:79::79::79:
bende bı yandan ona bakıyorum bı yandan da buraya koptu dızı ya cemıle kafayı yedıı:2::2:ben ıyıım canım cuma gunu dr gıtcem onun heyecanı warrr sende ne war neyokk
okudumcanımm bayıldımm ayrıca sna seslenmeyı sewıyomda özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye
bende öyle resmen 2gunde göbüşüm cıktı ya sok olduk esımle weeeeeeeeeeeee bu sabah oglum uyandrdı benı superdıııne güzel az kalmış canım ben de iyiyim şükür 2 gündür vücudumun gerildiğini hissediyorum bugün de oğlumun kıpırtıları daha da netleşti
ayyy kuzum deme oyle bak senınkı cok daha degısık walla yapcam bunu sagol tatlımmcanım diğer taraftan 10 dk bekleyemicem burdan yazayımsüper fikirmişs eninkide bende sana fikir veriyorum güya sen aşmışsın kendini
seslen bende sana sesleneyim meryemiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
bende öyle resmen 2gunde göbüşüm cıktı ya sok olduk esımle weeeeeeeeeeeee bu sabah oglum uyandrdı benı superdııı
ayyy kuzum deme oyle bak senınkı cok daha degısık walla yapcam bunu sagol tatlımm
efemmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?