2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hmm bende böyle düşünüyorm aslında bakalım cuma gıdecgım dr ısteyecekmı
özgee esım gec geldı o gelıncede bende hemen cıktım kusura bakma olurmu tatlımmmm
ewet canım 2 kızım var..(11 yaşında ve 6 yaşında) okadar yaşlı sanmayın ama yaşım 32...
ooooo masalllhh

hmm bende böyle düşünüyorm aslında bakalım cuma gıdecgım dr ısteyecekmı

özgee esım gec geldı o gelıncede bende hemen cıktım kusura bakma olurmu tatlımmmm

ooooo masalllhh

sonradan okudum canım mesajı eşin içinse akan sular durur sana güzel bir fikir bulmuştum lamba yandı dün akşam

Son düzenleme:

teşekkür edrim kızlar, Melis gitmek zorundayım işe, perş ve cuma dinlencem artık...
ha bitek yarın gitceksin yani bunada şükür
ewet canım 2 kızım var..(11 yaşında ve 6 yaşında) okadar yaşlı sanmayın ama yaşım 32...

aa ben biliordum 2 kız bir erkek olduğunuda bukdr byük olduğunu tahmin etmemiştim kızların maşallah ne kdr erken anne olmuşsun çok güzel yaa

sonradan okudum canım mesajı eşin içinse akan sular durur sana güzel bir fikir bulmuştum lamba yandı dün akşam
ayyy canım neymıs fıkır bakalımm
ha bitek yarın gitceksin yani bunada şükür

aa ben biliordum 2 kız bir erkek olduğunuda bukdr byük olduğunu tahmin etmemiştim kızların maşallah ne kdr erken anne olmuşsun çok güzel yaa

bende erken anne oluyorum galıbaı

bende bı yandan ona bakıyorum bı yandan da buraya koptu dızı ya cemıle kafayı yedıı:2::2:ben ıyıım canım cuma gunu dr gıtcem onun heyecanı warrr sende ne war neyokk

ne güzel az kalmış canım ben de iyiyim şükür 2 gündür vücudumun gerildiğini hissediyorum bugün de oğlumun kıpırtıları daha da netleşti

ne güzel az kalmış canım ben de iyiyim şükür 2 gündür vücudumun gerildiğini hissediyorum bugün de oğlumun kıpırtıları daha da netleşti
bende öyle resmen 2gunde göbüşüm cıktı ya sok olduk esımle weeeeeeeeeeeee bu sabah oglum uyandrdı benı superdııı
canım diğer taraftan 10 dk bekleyemicem burdan yazayım süper fikirmişs eninkide bende sana fikir veriyorum güya sen aşmışsın kendini
ayyy kuzum deme oyle bak senınkı cok daha degısık walla yapcam bunu sagol tatlımm
seslen bende sana sesleneyim meryemiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

efemmmmmmmmmmmmmmmmmm

işine yararsa ne mutlu bana canımm...eşim geldi kızlar ben tekrar gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…