ben geldim geçmişe bi göz atık akşama anca çıkarım heralde aşımı oldum dün kolum şişti :)
evet canım keşke sana uysaydı
bir ara problemliydin hala dr sıkıntın devam ediyor mu?
ve cinsiyete de üzülme bir sonraki kontrolde netleşir sen de öğrenirsin :)
tansiyonunun olmamasına çok sevindim sen de stres yapıp kendi oynatma tansiyonunu.şeker yükleme benide strese sokuyor..
bizdede tansiyon şüphesi vardıya yokmuş :)) bebeği göremeyince strese girip tansiyonumu yükseltiyormuşum normalde bi sorun yokmuş şükür..ama üzülünce tabi hemen tansiyon oynuyor..
pilav makarna hamur işi yerine bulgur pilavı yememiz daha sağlıklıymış ama canım hamileyken yemeyeceksek ne zaman yiyeceğiz :)))))
inşallah iyi çıkar canım sonuçların sonuçlarımız
evet canım en son ben de jfk ya gitmeye başladım ama elmakurdumusunun anlattıklaırndan sonra soğudum açıkcası. bi de orayı acıbadem satın almış fiyatlar değişecektir eminim o nedenle de değiştirmeye karar verdim :-((
tansiyonunun olmamasına çok sevindim sen de stres yapıp kendi oynatma tansiyonunu.
valal ben yiyorum ama hain planlarım var perşembe günü kontrolüm var iki hfta sonrasına da şekere çağırır beni o arada kendimi diyete sokucam hamuişi ve dondurma yemiycem
allahatan ki ben bulguru çokk severim ve bol bol tüketiyorum.
kızlar ben s,zden uzak kalınca çok pis boğaz oldum dondurma yiyorum oyyy
yaz meyvesi yiyorum hem de içine düşüyorum erken diyeceksiniz ama kendime hakim olamıyorum.
ay olurya diye sordum,ilkokul arkadaşlrımın cogunun ismini bile hatırlayamıyorum malesef,özellikle bikaçı var keşke bulsam dediğim ama soyadları hiç yok hafızamda,bi ümit sormuştum. evet azcık fosile kaçıyorum artık men :82:yok canım kemal reiste okumadım ben, ama annaneme yakın da ordan biliyorum. 83lüyüm ben. sen de eşimle yaşıtmışsın :)
evet canım en son ben de jfk ya gitmeye başladım ama elmakurdumusunun anlattıklaırndan sonra soğudum açıkcası. bi de orayı acıbadem satın almış fiyatlar değişecektir eminim o nedenle de değiştirmeye karar verdim :-((
ne anlattı elma kurdum bende gitmiyorum gülfeme pahalı falan ama dr geri döndüm medical parka 2000 lira spinal doğum
59.1 ile başladım 65.9 oldum ama bunun birer kilosu sanırım üst taraf gitti gerginlikten yemyeşil damar oldubaştan beri kaç kilo aldın canım söyle de ona göre konuşalımben de yiyceklerin içine düşüyorum da doktorum da şeker yüklemeye kadar makarna ve hamuişine ara ver, yüklemede problem çıkmazsa devam edersin sonra diyo. misal ben 7 kilo aldım. sen söle bakalım kilo durumlarını...
anladığım kadarıyla bir terslik var ki damla da iptal etmiş
detay bilmiyorum ama elmakurdum ve bebeği iyidir inşallah.
avrupa yakasında çok arkadaş var onlardan tavsiye alabilirsin
benim fizyoterapist bir arkadaşım vardı ethica incirli'de o elif hn mı neydi ismi hatılamıyorum onu çok methediyordu
istesen sorarım ismini
59.1 ile başladım 65.9 oldum ama bunun birer kilosu sanırım üst taraf gitti gerginlikten yemyeşil damar oldu
zayıfsın boyun uzun diyor böyle gidersen 14 15 kilo ile doğuma gireriz diyor
ilk hedafi 12 kg idi baktı potansiyel sağlam
bu aydan itibaren düzenli yürüyüş ve hamilelik yogası yapabilirsin duracağın yeri vücudun sana söyleyecek dedi
şekerden ve hamurişinden mümkün mertebe uzak duralım ki normal doğumdan uzaklaşmayalım diyor.
yalan hepsi yalan banada dedi yaptır die afp üksek çıktı dedi deliye döndüm şükürki yok bişiayrıntılı ultrasonu ali utku bey bakacaktı. bazı sorunlar görmüş ve amniyosentez yaptır 1-2 günün var felan demiş. moralini baya bozmuş o da başka bi doktordan daha randevu almış bence bi doktor gerçekten sorun varsa bile hastasına herzaman pozitif yaklaşmalı. asla moral bozmamalı. benim de 30 nisanda ali utku beyden randevum vardı onu iptal ettim. bu hafta gülfeme de randevum var ona gideceğim ondan sonra değiştireceğim hastanemi
çok pahalı bir hastane ben medicalederken bu hepten pahalı canım ben afp yüksek amiyosentez diyince hemen dr gittim ve hiç bişi yokm para tuzağı dedi ve 200 deolsa dr da devamn edcivem 6 yıllık dr ne diye değiştisem bendeaa evet çok iyi olur benim eşim de bakırköy incirliyi istiyo ama ben doktor bilmediğim için gitmeyeyim demiştim. eğer güvenilir bi doktor varsa çok iyi olur.
bana da 18-20 diye sınır koydu ama toplamda 14 olursa süper olur boyuna kiloa göre diyo. inşallah normal dogum olabilir yaaa. ben de çok istiyorum.
benim de öncelikli hedefim normal doğum, allahtan dr'um da hemen sezeryana kaçan dr'lardan değil.
biliyorsun geçen sene talihsizlik yaşamış 7 aylık bir doğum yapmıştım onda bile çok zorladı beni sezeryana almayalım ki bir sonraki doğumda sorun yaşama dedi ve normal doğum yaptım.
o sancıyı çekerken zaten bir an önce doğmasını istiyorsun, bıçak altına yatmaya gerek yok.
peşinen sezeryan isteyen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum ama peşin hükümlü olmamak lazım dr gerekli görüyorsa o yol seçilmeli
aa evet çok iyi olur benim eşim de bakırköy incirliyi istiyo ama ben doktor bilmediğim için gitmeyeyim demiştim. eğer güvenilir bi doktor varsa çok iyi olur.
ne anlattı elma kurdum bende gitmiyorum gülfeme pahalı falan ama dr geri döndüm medical parka 2000 lira spinal doğum
bana doktorum bi ürün tavsiye etti, sne de araştır bakalım. perineye masaj yapıyosun bu yağ ile, yırtılmaları engelliyo, oranın elastiikiyeti arttırdıgı icin epizyotomiye de gerek kalmıyomus. 6 aydır denetiyorum normal dogum isteyen hastalarıma dedi.
Aisha Istanbul
kendi doktoruna da danış istersen. ben bilemedim kullansam mı kullanmasam mı diye. yurtdışında da buna benzer ürünler varmış ama onlara 32 haftadan sonra kullanın diyo, erken dogum tehlikesi yaratmasın diye. ama Aisha ürününde 5 aydan itibaren kullanın yazıyo.
Ya kızlar
demin mutfakta rafa uzandım bardak almak için alamadım da ama şimdi sanki kasığım ağrıyor
psıkolojiktir dimi ya kafam takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?