2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa sevindim bunu duyduguma.sağol canım.bulantılar varken yalvarıodum eşime nolur yardım et dayanamıyoum çok kötü diye çünkü benimki sabah kalkar kalkmaz başlayıp uykuya dalana dek geçmiyordu ve birşey yiyemiyordum bugun ilk defa kahvaltı yaptım çorba içtim tost yedim ama baksana bulantı olsa bir dert olmasa ayrı bir dert

Benim 7.haftadan beri yok ki canım..
Ondan önce de hafif vardı.
Sadece 2 kez istifra ettim o kadar..

arkadaslar 5sene sonra uzun bir tedavi süresi ve tüpbebek denemesi sonucu olan bebegimle hamilelik yolculugumuz dün aksam malesef sona erdi.artık eylül annesi adayı degilim zaten bir haftadır kanamam vardı dün aksam birden cogaldı ve siddetli bir agrıyla bebegimi düşürdüm.cok kötü ve inanması zor bir durum ama nasip degilmiş.hayırlısı böylemiş demekki.sizlere tavsiyem Allahtan herseyin hayırlısını isteyin ve bebişlerinizin varlıgını biliyoken olmıycak düşüncelerle moralinizi bozmayın.varken mutlulugunu yasayın cünkü zaten kaybettikten sonra yeterince üzülüyo insan.RABBİM SİZLERİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN İNŞ HEPİNİZ SAGSALİM KUCAKLARINIZA ALCAGINIZ GÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ

birde düşük yapan arkadaslara sorum olcak rahim tam olarak dökülmemiş ve kürtaj olmam gerekiyomus dün aksam düşük yaptım acaba pazartesiye kadar bekleyip kendi dr um yapsa kürtajı pazartesiye kadar sorun cıkarmı bana zararı olurmu??yoksa beklemeden yaptırmalımıyım....yardımmmm:18:

Allah'ım bu kaçıncı üzücü haber oldu
Canım benim çokk geçmiş olsun.
Kendine çok iyi bak.
Umarım en güzel zamanda,bebişiniz tekrar sizinle olur..

sizler moralinizi bozmayın canım sonucta verende Allah alanda.bizimde nasibimizde bu kadar beraber olmak varmış sizler bebişlerinizin kıymetini bilin ve stresten uzak durun.bu arada canım benide artık listeden cıkarabilirsin ama sizi hep takip edicem

Canım benim..
Sen de üzme kendini diyeceğim ama sanırım şimdi boş gelecek.
Gene de ne kadar serinkanlısın,çok güzel bir şey bu..
Hep bekleriz canım,tekrar güzel haberlerini de vereceksin.

Yok canım senin ki de çok fazlaymış geçmiş iyi olmuş biraz:)
Ben çay içemiyorum yoksa kahvaltıyla bi sorunum yok ama öğlen yemekleri felaket,

çok büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrar yanımızda olursun

Ahhhh çok üzüldüm yaaaaa Ben de 5 sene bekleyip tüp bebek tedavisi görmüştüm,neler hissettiğini az çok anlıyorumm çok büyük geçmiş olsun,Bak umudunu kaybetme benim de tüp bebekle olmadı.
Yeter dedim istemiyorum bu ne çektiğim ızdırap,sonra kendiliğinden hopp oluverdi.
Hiç beklemediğin bi anda yüzün gülebilir,nolur umudunu kaybetme..

cok saol canım inş bende en kısa zamanda bu mutlulugu tekrar yasayabilirim bırakmak yok biliyorum bigün mutlaka gelecek

cok saol canım inş bende en kısa zamanda bu mutlulugu tekrar yasayabilirim bırakmak yok biliyorum bigün mutlaka gelecek

canım benimm.uzme kendini.işl en kısa zamanda ANNE olursun tatlım.Rabbım herseyın hayırlısı versin .dua et.Rabbım sabır versin .zor tabi ama yapacak birsey yok.en kısa zamanda guzel haberlerini beklıyoruz tatlımm.Allahım tekrar nasip etsin işl.

Ayyy canım yaa çok üzüldüm inan...anlamadım yaa herşey yolundaydı ama kalp atışını falanda duymştun...gerçi lekelenmelerinden bahsetmiştin..hayırlısı olsun canım...gerçekten senin adına çok üzüldüm...belki bu defa kendiliğinden hamile kalabilirsin..sonuçta vücudun cevap verdi gebeliğe ve orda bi bebek oluştu..ben inanıyorum yeniden ve en kısa zamanda hamile kalacağına...ve güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz...üzme kendini...allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için...

kızlar benide listenizden çıkarabilirsiniz boş gebelikmiş bugün öğrendim yalnız bunun kürtajdan başka çaresi yokmu bilginiz varmı

selam
ayy çok kötü haberler duydum çok üzüldüm
bende iki düşük yaptım şimdi korkmaya başladım
cuma günü giedecektim doktora ama pazartesiye erteledi
inşallah bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…