Ağustos anneleri topiğini okumuştum biraz,9.haftada bulantısı bıçak gibi kesilen birsürü insan var,demekki vucut alışıyo artık salgılanan hormona:)
Ben de sabırlar 9.haftayı bekliyorum,10günüm kaldı,işyerinde mahvoluyorum
Ağustos anneleri topiğini okumuştum biraz,9.haftada bulantısı bıçak gibi kesilen birsürü insan var,demekki vucut alışıyo artık salgılanan hormona:)
Ben de sabırlar 9.haftayı bekliyorum,10günüm kaldı,işyerinde mahvoluyorum
arkadaslar 5sene sonra uzun bir tedavi süresi ve tüpbebek denemesi sonucu olan bebegimle hamilelik yolculugumuz dün aksam malesef sona erdi.artık eylül annesi adayı degilimzaten bir haftadır kanamam vardı dün aksam birden cogaldı ve siddetli bir agrıyla bebegimi düşürdüm.cok kötü ve inanması zor bir durum ama nasip degilmiş.hayırlısı böylemiş demekki.sizlere tavsiyem Allahtan herseyin hayırlısını isteyin ve bebişlerinizin varlıgını biliyoken olmıycak düşüncelerle moralinizi bozmayın.varken mutlulugunu yasayın cünkü zaten kaybettikten sonra yeterince üzülüyo insan.RABBİM SİZLERİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN İNŞ HEPİNİZ SAGSALİM KUCAKLARINIZA ALCAGINIZ GÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ
sizler moralinizi bozmayın canım sonucta verende Allah alanda.bizimde nasibimizde bu kadar beraber olmak varmış sizler bebişlerinizin kıymetini bilin ve stresten uzak durun.bu arada canım benide artık listeden cıkarabilirsin ama sizi hep takip edicem
yaaa sevindim bunu duyduguma.sağol canım.bulantılar varken yalvarıodum eşime nolur yardım et dayanamıyoum çok kötü diye çünkü benimki sabah kalkar kalkmaz başlayıp uykuya dalana dek geçmiyordu ve birşey yiyemiyordum bugun ilk defa kahvaltı yaptım çorba içtim tost yedim ama baksana bulantı olsa bir dert olmasa ayrı bir dert
sizler moralinizi bozmayın canım sonucta verende Allah alanda.bizimde nasibimizde bu kadar beraber olmak varmış sizler bebişlerinizin kıymetini bilin ve stresten uzak durun.bu arada canım benide artık listeden cıkarabilirsin ama sizi hep takip edicem
arkadaslar 5sene sonra uzun bir tedavi süresi ve tüpbebek denemesi sonucu olan bebegimle hamilelik yolculugumuz dün aksam malesef sona erdi.artık eylül annesi adayı degilimzaten bir haftadır kanamam vardı dün aksam birden cogaldı ve siddetli bir agrıyla bebegimi düşürdüm.cok kötü ve inanması zor bir durum ama nasip degilmiş.hayırlısı böylemiş demekki.sizlere tavsiyem Allahtan herseyin hayırlısını isteyin ve bebişlerinizin varlıgını biliyoken olmıycak düşüncelerle moralinizi bozmayın.varken mutlulugunu yasayın cünkü zaten kaybettikten sonra yeterince üzülüyo insan.RABBİM SİZLERİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN İNŞ HEPİNİZ SAGSALİM KUCAKLARINIZA ALCAGINIZ GÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ
Canım benim..
Sen de üzme kendini diyeceğim ama sanırım şimdi boş gelecek.
Gene de ne kadar serinkanlısın,çok güzel bir şey bu..
Hep bekleriz canım,tekrar güzel haberlerini de vereceksin.[/QUO
içim söküle söküle kaybettim bebegimi her düşen parca benden bişeyler alıp götürdü dr a gittim muayene olurken hıckıra hıckıra agladım sabaha kadar eşimle birbirimize sarılıp hıckıra hıckıra agladık cok ugramış cok beklemiştik cünkü bu bebegi o benim mucizemdi ama kısa sürdü.serin kanlılık demişsin bende zerre yok ama yapacak bişey de yok hayırlısı nasip degilmiş demekkten baska geri gelmiycek cünkü bebegim.cok zor gercekten ama dedigim gibi sahip oldugunuz her anın kıymetini bilin bebeginizi sevin en önemlisi kendinize cok ama cok dikkat edin
çok büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrar yanımızda olursun
Ahhhh çok üzüldüm yaaaaaBen de 5 sene bekleyip tüp bebek tedavisi görmüştüm,neler hissettiğini az çok anlıyorumm çok büyük geçmiş olsun,Bak umudunu kaybetme benim de tüp bebekle olmadı.
Yeter dedim istemiyorum bu ne çektiğim ızdırap,sonra kendiliğinden hopp oluverdi.
Hiç beklemediğin bi anda yüzün gülebilir,nolur umudunu kaybetme..
cok saol canım inş bende en kısa zamanda bu mutlulugu tekrar yasayabilirim bırakmak yok biliyorum bigün mutlaka gelecek
kızlar benide listenizden çıkarabilirsiniz boş gebelikmiş bugün öğrendim yalnız bunun kürtajdan başka çaresi yokmu bilginiz varmı
kızlar benide listenizden çıkarabilirsiniz boş gebelikmiş bugün öğrendim yalnız bunun kürtajdan başka çaresi yokmu bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?