2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm allah yardım etsin hepimizin derdi başka başka neyse şunun şurasında ne kaldıki 4 ay katlancaz. maşallah kızına allah nazardan saklasın benim kızda maşallah kıpır kıpırdı en son gittiğimde ayın 4.ünde kontrolüm var yine 5.dede ayrıntılıya gircem kısmetse öyle işte

kızlar ben artık işime döneyim akşama görüşürüz.
ebrucum saatlerce muhabbet etmek isterdim malum ama akşam buralardaysan tadını çıkarmak isterim
herkesi öpüyorum

iyiyiz canım sen nasılsın

iyiyiz allaha şükür bebişimizi büyütüyoruz.ben senin bebişin cinsiyetini kaçırdım galiba kızmı erkekmiydi sizin bebiş :44:

bende çok iyiyim tatlım sağol bi taraftan müzik dinliyoruz bi taraftan oynuyoruz kızımla bi taraftan mutfak topluyoruz bi taraftan da sizinle görüşüyoruss

Hoşgeldin canım kopana kadar burdasın boşver
iviiiit kopana değin burdayım apple ım

Egemen de güzel isimmmiiş Ces,ama ne zor isim koymak cocuga değil mi,ya begenmezse de bizi suclarsa diye naparım diyorum ben.

Allah kavuştursun Deniz,bende düşünür sabır dilerim eşi sürekli dışarılarda olanlara,alışılıyordur zamanla desem de zor olur ya

bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor

ben sabahtan iyi oluyorum akşama doğru bitiyor pilim,eve bile ayaklarımı sürüyerek gidiyorum,yaz sıcağında napacagız bisürü kilo ve göbekle hiç bilmiyorum

ben de tembel oldum her işi telefonla halletmeye bakıyorum napiyim dilim çıkıyo merdivenleri çıkana kadar. dizim agriyo sonraaaaaa. herkes de mazur görsün boşveeeer.

evet mazur görsünler bizi kolay bişey deil zaten şikayetlerimiz oluyor hamilelikten bide insanlarla uğraşıyoruz işyerinde. benim korkum kavga ettiğim birilerinin ahını almak allah korusun bebişime bişey olmasın

Egemen de güzel isimmmiiş Ces,ama ne zor isim koymak cocuga değil mi,ya begenmezse de bizi suclarsa diye naparım diyorum ben.

çok zor çoooooooook, araştırmalara devam. ben de isim koyduktan sonra etraftan daha güzelini duymak istemiyorum sonuçta :)

bende çok iyiyim tatlım sağol bi taraftan müzik dinliyoruz bi taraftan oynuyoruz kızımla bi taraftan mutfak topluyoruz bi taraftan da sizinle görüşüyoruss
oh oh kaç işi bir arada yapıyorunuz maşallah.bende kalkıcam birazdan evi temizlicem pazara gidicem yemek yapıcam bir kalkabilirsem inşallah

o gün kısmet değilmiş demek ki
ama mayısta toplanıcaz herhalde o zaman tanışır görüşürüz
izmir'e de 3g ile bağlanırız ne dersin ces
biz ayrıntılı ultarsona son 2 kontrolde giriyoruz ama kastettiğin 2.düzey ultrasonsa ben yaptırmıycam.
dr'um bir kez teklif etti bir sorun görüp de hocanıza (rıza madazlı) yönlendiriyorsanız tamam dedim
ama sırf rutinse ve sizin gördüklerinizi desteklemek içinse gitmiyoruz dedik.
o da ne görmem gerekiyorsa hepsi hertemiz dedi organlarına baktı, tüm parmaklarını saydı, beyin lobları, kalbin 4 odacığı ve damar kan beslenme akışları hepsi şükür ki iyiydi
2.düzeye girsek yine bize verecekleri sonuç %70
%100 sonuç yok doğumsal anomalileri göremiyorlar
yani stres çekmemek için size güveniyorum ve 2. düzey istemiyoru dedim.
Allaha emanetiz, bizim doğrumuz bu.
inşallah sen de çok güzel sonuçlarla gelirsin

bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor

öyledir tabi ya değişik değişik insanlar var bazen katlanılmıyor

doğum iznini iple çekiyorum ben en azından evde kavga edecek kimse olmayacak eşim gelene kadarda pilim biter kavga etmeye hiç halim kalmaz

olur canım biz de izmirliler olarak buluşuruz aynı gün, 3g ile bağlanırız. siz boğazda buluşun, biz kordonda buluşalıııım:)

çok zor çoooooooook, araştırmalara devam. ben de isim koyduktan sonra etraftan daha güzelini duymak istemiyorum sonuçta :)
o pek mümkün değil Cesim ama en güzel ve en anlamlısını koymak istiyor insan, daha güzelini farklısını duyarız illa ki,ama en güzel biizm bebeğimizin ismi olacak değil mi ama

oh oh kaç işi bir arada yapıyorunuz maşallah.bende kalkıcam birazdan evi temizlicem pazara gidicem yemek yapıcam bir kalkabilirsem inşallah

bende de aynı sıkıntı var kalksam çok şey yapıcam da üşengeçlik böyle yapıyo işte ağırlaştık iyice bi kaç ay sonrasını hiç düşünemiyorum

o pek mümkün değil Cesim ama en güzel ve en anlamlısını koymak istiyor insan, daha güzelini farklısını duyarız illa ki,ama en güzel biizm bebeğimizin ismi olacak değil mi ama

evet çünkü en güzel bebük insanın kendi bebüküüüüüüüüü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…