- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Selamlar herkeslere.ne kadar kalabalığız 30 kişi
bende bi bakayım ne var ne yok dedim,internetim her an kopabilir,selamla girdim selamsız cıkabilirim kusura bakmayın olur mu.
iyiyiz canım sen nasılsınslm kızlar ve bebişler size yetişmek ne kadar zor yaww ee nasılsınız bakalım bi kavuşma daha var galiba bugün ne güselll
hoşbuldum özgecim nasılsın?
ben zorunlu kaçak oldum sezencim
sen nasılsın?
bizimle seminere geleceğini duymuş sevinmiştim sonra baktım yoksun
kızımız nasıl?
idare eder cnm şikayetler aynen devam doktorum iyi şimdilik bi sıkıntı yok ayrıntılıya haftaya gircem kısmetse ayın 5inde. sen girdinmi nasıl kızın?
kıyamam ben sana hiç mi azalma olmadı yoğunluğunda, mevsimle alakası var mı sizin işlerin?
ben de bağlanırken diyordum ki ya kimse yoksa
hepinizi bir anda görmek istedim yine eksikler var ama gün içinde damla hariç onları da görürüm.
bir iki sayfa geriye baktım yarın kavuşma anı yaşanacakmış senin sına çok sevindim
kocaman bir erkek göreceksin karşında
yol gözleyenler arasına bende ekleniyorumeşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani
oyyyy yerim onun totosunuOglan iyi su anda kafasına dokunuyor olabilirim zannedersem, kasigima dayadi bisiyini ama bilemiyorum neresidir. belkim de popoyu mıncıkladım bilmedenİsim konusu netlesmedi, geri burdaki arkadaslar Egemen diye seslenmeye basladilarbile ama ben düşünüyorum halaaa. sen naptın isim konusunu?
tatlım ben amasyadayım şuan burda çalışıyom ben 9 aydırrr bilmiyodum senin amasyalı olduğunu ayyyy ne güzel bayılıyom ben buraya süper burası küçük venedik
oyyyy yerim onun totosunu
valla benimki de bazen bir yerlerini çıkarıyor elimle kavrıyorum ama neresi bilmiyorum
burak da krize giriyor dokunmaaaaa canını yakacaksın, yaaa diyorum o içimde kazı çalışmaları yapıyor umurunda değil ona kıyamıyorsun :))
isim konusunda hala netleşemedik yaman, aras, can, ali (kocam istemiyor), arda, ozan, ayaz birkaç isim daha var bunlar arasında gidip geliyoruz ama netleşemedik.zamana bıraktık
hoşbuldum özgecim nasılsın?
ben zorunlu kaçak oldum sezencim
sen nasılsın?
bizimle seminere geleceğini duymuş sevinmiştim sonra baktım yoksun
kızımız nasıl?
hamilelik beni çok gıcık yaptı ya alaycı oldum çıktım eşimle inatlaşmayı onu sinir etmeyi çok sever oldum yapıyorum yapıyorum ha ha ha gülüyorum bide acayip bi neşe pozitiflik var ağlama krizleri memlekete geleli geçti inşallah bebişim de böle olur anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş ya doğunca herşey kızım için
bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor
hangi durumda rahat yazıyorsan o zaman yaz hayatımevet tatlım mevsimle alakalı...ben doğuma kadar yoğun olabilirim ara ara gelip bakıyorum ne var ne yok diye..ama akşamları evden daha rahat olabiliyorum.evet yarın minik oğlumu görücem bakalım büyümüş mü.çok heyecanlıyım.
valla benimki de bazen bir yerlerini çıkarıyor elimle kavrıyorum ama neresi bilmiyorum
burak da krize giriyor dokunmaaaaa canını yakacaksın, yaaa diyorum o içimde kazı çalışmaları yapıyor umurunda değil ona kıyamıyorsun :))
isim konusunda hala netleşemedik yaman, aras, can, ali (kocam istemiyor), arda, ozan, ayaz birkaç isim daha var bunlar arasında gidip geliyoruz ama netleşemedik.zamana bıraktık
iyiyiz allaha şükür bebişimizi büyütüyoruz.ben senin bebişin cinsiyetini kaçırdım galiba kızmı erkekmiydi sizin bebiş :44:
Şimdi buna yorum yapsam olmayacak , yapmasam olmayacak.
Aman be , zaten yanlış anlaşılıyorum hep , ben üstüme düşeni yapayım.
Arkadaşlar bebeğinizin normal zekada olmasını dileyin , ve bunun için uğraşın derim ben.
Oğlum 8 yaşında ve ileri zeka
Herşeyin azı veya fazlası zarar inanın.
Oğlumdaki bu durumu 1 yaşında iken çevremizdekiler farketti.
Önceleri biz yok canım normal derken , yaşıtları ile bir araya geldikçe farkı anlamaya başladık. Doktorumuz ile olup bitenleri paylaşınca ( çok farklı oyunlar oynuyordu , 8 aylıkken salyası akarak puzzle yapıyordu) oda gözlemleri neticesinde İstanbul veya ankara gibi bir ilede yaşamamız gerektiğini söyledi.
Oğlumuz 3 yaşına geldiğinde artık çok mutsuz bir bebekti.
Hiçbirşeyden zevk almıyordu. Yaşıtlarında tamamiyle ayrı bambaşka bişi olmuştu. Örnek parka götürdüğümüzde bugün oldun kaydırağa binmez salıncakta sallamaz diger çocuklar gibi koşturup oynamaz. Oturur bir köşeye börtü böcekle uğraşır. Değişik taşlar toplar. falan filan
İlerleyen günelrde belki ( yanlış anlaşılmazsam) yasaşığımız çok ciddi sorunları ( uyum problemi) dile getirmeye çalışrım belki.
Ama bu bebeğimin normal olması için hergün dua ediyorum Allah'a...
hangi durumda rahat yazıyorsan o zaman yaz hayatım
ama yoğunluğa kapılıp da çok yorma kendini.
yarın da iyi haberlerini alırız inşallah, heyecan güzeldir endişe etme yeter
yol gözleyenler arasına bende ekleniyorumeşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?