2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sünnet konusunda kayınvalidem dediki kayınbiraderim 4 aylıkken sünnet ettirmişler sütten kesilmiş bi daha hiç içmemiş...Diyorki hemen kesim işini yapalım göbek acısı ile kaynar gider.Tabi bu aile büyüklerinin fikri bakalım doktorlar ne diyecek???

Exporter sana fanclub açıp en başada ben oturmak istiyorum.Mükemmelsinnnnn...bu yoğunlukta ofiste kahkahalar atıyorum

Benim rahmetli babacığım doğuştan sünnetli imiş, belki oğlumda dedesine çeker sünnet yönünden. ömrü benzemesinde amin.

bugün komikliğim üstümde kızmazsanız şöle iğrenç bir espri yapacağım:

Usb ile yüklenecek
allahım siz 2 dünür beni öldürürünüzzz

ahahahhaha buda iyiymişşş

kızlar yaa ben serdar ortacııı çokk seviorum yine içimdeki tüm heyecan larrr ayaklannndııı bölee içimiçimee sığmadıııııı seviorum uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

Yok canım şaka yollu söylediğini anladım zaten

Ahahahaa sen de çok şekersin ya

esrant ve ces çok sağolun arkadaşlar beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün inşallah ))

Merhaba güzel annecikler
geçmişten 3-5 sayfa okuyabildim imkanı yoktu 1000 sayfa okumamın en son 3000i geçmiştik sonra ne yapmışsınız yahu yokluğumda kaynat kaynat..
Göbekler şişmiş ciciler alınmış maşallah hepimize..
Ben çoğunuzla facebooktan arkadaş oldum ama hala bazılarını karıştırıyorum kim kimdi diye:26:
2.düzey ultrasonlara girilmiş güzel sonuçlar çıkmış okuduğum kadarıyla gözümüz aydınnnnnn...
Bende haftaya giricem kıjımı görücem
cess arkadaşın adı neymiş bulamadım yahu
melis noldu senin doktor olayın kuzum

Ya bizim orada da gevur derler ama kötü amaçlı değildir derlerki gevurcular geldi, kızımızı gevura yolladık, gevurcu isteyici geldi falan diye bende ağız alışkanlığıdır hala öle derim :26:

Melis cinsiyeti ğrenince doktor olayınıda bıraktı kızı olcak ya gerisi detay....

ces in ismi rivayete göre CESİKA ama inanan var inanmayan var......

ya küçücük bamyayı çok kaçıracaklar diye korkuyorum aslında
bencede en güzeli ilk 15-20 gün içinde olması... 3 günde o yara kapanır, çok özen gösterirsekte sorun çıkacağını sanmıyorum. 15 gün annem başımızda olacak ya, onada güveniyorum ben

kendi yazdığıma kahkalarla kendim gülüyorum ya aynı kürt çalar çingene oynar oldu

kardeşimde oğlan dayıya benzer diye şimdi tapıyo AREN e
çok zekidirde kardeşim, doğruya doğru... oda ban diyo ki, çocuk uyandı mı farklı konuşuyosun sen, hemen fark ediyo zekada
oyuncak alırken +6 dan başlayalım diyo bide...d,iiğerlerine gerek yokmuş

ben yemeğe gidiyorum hatunlar.

elmacım oku yazdıklarımıda eğlen benlen....

damla da kocasının yanından çıkamadı bu nedir böyle

Merhaba kızlar ooo maşallah bu gün epey kalabalık dün pek kimse yoktu.
Melis Damla dan haber varmı nasılmış?Şimdi ayakları yere basmıyordur onun
Canım benim ya kavuştu kocişine

ben dr suz kaldım ahahah bölee bir mala bağladım dr konusunda ama en doğrusunu mehtap yamışşş bkz. aşağıdali alıntıı
Melis cinsiyeti ğrenince doktor olayınıda bıraktı kızı olcak ya gerisi detay....

ces in ismi rivayete göre CESİKA ama inanan var inanmayan var......

evime dinleyici falanmı koydun lan daha dün elvine bunu söledim yasinde kızı öğrendin olayın bitti pembe hediyelerde geldi huzura kauştun herşeyi boşladın dior

cesssssiimmm hepimizz gavur izmirli deilmiyizz yaaaavvvvv ne takıldın bi kelimeye ayrıca bizdede gavur derler

bişey daha anlatayım da gideyim

demin eşimle konuşuyrouz cepten patronum geldi yurtdışı seyahatindeydi hoşgeldiniz nasılsınız falan filan dedim benimki küstü ben ona eve gelince böle demiyormuşum nasılda özlemişim patronumu eee dedim sende 1 hafta gelme, sonra bana para ver bak nasıl karşılanırsın iyi demişim dimi

bu hamilelik eşimide bozdu eskiden böle şeyler demezdi hep ben derdim

2.düzey ultrason için ayrı bir cihaza mı giriyoruz yoksa doktorun ultrasonuna mı giriyoruz yine..
benim doktor peantolojimidir nedir ayrıntılıya bakan kişilerin eğitimi onun eğitimini almış yine ona gidicez ama cihaz aynıysa çok koyacak bana yaaaa
2li testede gittik ense pilisi falan diye aynı ultrasonla baktı gömüldük parayı aynı dr. aynı ultrason kendimi çok salak hissetmiştim
şimdide öyle olursa üstesinden gelemeyip salaklık içime işleyebilir

ilgileri artık azalıyor ondan...dahada kıskanacaklar hem bizi hem bebişleri...

hamilelik hassas yapmış seninkini canımcım benimkine de hamillelik yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…