2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım tek başına bişey almak biraz zor insan kararsız kalıyor doğrusu.dün mağazaları gezeerken satıcı kadın sevi bebe ve idil bebenin ürünlerini önerdi %100 pamuktan üretiliyormuş yumuşaklık anlamında.chicco nun bebek kıyafetleri de güzel oralara da bak istersen canım.bu arada Allah kavuştursun
idil bebenin ürünlerini inceledim canım,gerçekten kaliteli ve yumuşacık,ben biraz zaman geçsin 20 li bi hastane çıkışını alıcam,içinden 3 tane takım ,havlu ve battaniye çıkıyo,uygun...diğer markalar tek tek pahalıya gelcek,chicco bana pahalı geldi ama ürünleri çok güzel...

kızlar bı arkadasımın gunu doldugu halde acılması 1cm sancısıda yok lutfen dua edınn onun ıcın moralı cok bozukkk
canım Allah yardımcısı olsun,bi avazda kurtarsın inşallah...bizde o günleri görelim yarabbim yaaa...

günaydın hanımlarrr. kolay gelsin çalışanlarada. hamilelik ilerledikçe ağrılar başlıyor varolanlarda artıyormuş. bu tempoyla ağrım dewam ederse çalışmayı bırakabilirim:59: kaburgalarım batıyor ya.gögüslerimin altında kaburgalar yeni yer açıyor sanki kendilerine. malum tüm gün oturarak çalışıyorum. sürekli uzanma gereksinimi hissediyorum. böyle ağrısı olan varmı. varsa nasıl gideriyor ağrısını:43:
canım kaburga batması bende çok oluyo,hatta ilk olduğunda nooluyoruz demiştim,sanki kaburgalarımın altı çürümüş gibi acıyo bazen,çok eğilip iş yapıncada oluyo,ama önemsiz bi ağrı,ilerde artacak,can sıkıcı sadece...
canım benim ayrıntılı USG de sorun görüldü..hidrosefali teşhis edildi.ileri derecedeydi...kafasında büyüme ve kafatasında incelme vardı...ve büyüme devam ediyordu..tek arter tek ven ve yarık damak dudak oluşmuştu kuzumda bunlara bağlantılı olarak olabilir dendi..:14::14::14: sonlandırıldı gebeliğim..25 şubatta normal doğumla doğurdum...:58::58:

ayrıntılı usg için mutlaka çok iyi bi doktora görünün benim doktorum en başından beri bende baıcam ama senin için perinatologdan randevu alıcam demişti..ve o gün gelince ve sorun görünce bir proftan ertesi güne randevu aldı ..oda baktı ve aynı şeyleri söyledi..malesef yaşaması mucize bir durum dendi..yaşasa bile sadece nefes alıcak tı..araştırdım çok ama gerçekten hiç umut yoktu...

6 ay korunma önerdi doktorum..ama korkuyorum 2 adetimi görüyorum şuan ama hamile olsamda 40 hafta 40 asır gibi geçicek..ben çok rahattım bebeğime hamileliğime doyamadım..böyle olacağını bilseydim bir an elimi göbeğimden çekmezdim...ama rabbim böyle nasip etti olacakların önüne geçilmiyo...:59:
inşallah rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın ..çevredeki herkes hiçbişi olamış gibi davranıyo ama acıyı anca yaşayan biliyo..
canım başın saolsun,benzer durumla bende kaybettim,çok zor bilirim,ama çok bekleme doktor bana 3 ay sonra korunmayı kes demişti,öylede oldu,yeni gelen bebek kaybettiğini unutturmasada acısını hafiffletiyo..çevrendekiler senin acını anlayamazlar canım,yaşayan bilir sadece...diğer insanlar üzülsede ellerinden bişey gelmez,gerçi seninde elinden bişey gelmez...başkalarını takma,bol dua...yeni bebek yeni umut...

Kizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum:58:
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm:66:
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm:9:

MUTLU YILLAR CANIM AİLENLE SAĞLIKLI UZUN YILLARA

günaydın arkadaşlarr. güzel sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle tooppp yekünnn:21: yaw benim göbüş aldı başını gidiyo. wc den çıkarken tuvalet kağıdı kullanmakta bile zorlanır oldum. ay bi türlü el atamıyorum el atsam tutturamıyorum :40::40:

Kizlarrrrrrrrrr.......
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum:58:
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm:66:

doğum günün kutlu olsun.... ailenle sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu güzel yıllara....:nazar::nazar:

pazar günü kardeşimin evine çeyiz sermeye gittik..bende hiç kendime dikkat etmedim bütün mutfak dolaplarını ben sildim.12 saat ayakta kaldım yemekler hariç.o heyecanla...
sonra saat 10 da işimiz bitti döndük... ama ne dönmek daha merdivenleri inerken alttan batma oldu.bir kaç kere.eve gidip dinlendim öğlene kadar yattım.ama kalkınca yine bir kaç işim için dışarı çıktım... ve o batmalar yine oldu...
bende doktorumu aradım eğer kanama yoksa endişelenmemi sıcak bişiler yeyip veya içip dinlenmemi söyledi....
bende yine işe geldim napıyım...
allahtan işim oturarak bilgisayar başında..
ben bu durum olmadan önce pıt pıt arada bişiler hissediyordum....
pazar gününden beri hiç bişi hissedemiyorum....
çok endişeliyim...
kızlar...

pazar günü kardeşimin evine çeyiz sermeye gittik..bende hiç kendime dikkat etmedim bütün mutfak dolaplarını ben sildim.12 saat ayakta kaldım yemekler hariç.o heyecanla...
sonra saat 10 da işimiz bitti döndük... ama ne dönmek daha merdivenleri inerken alttan batma oldu.bir kaç kere.eve gidip dinlendim öğlene kadar yattım.ama kalkınca yine bir kaç işim için dışarı çıktım... ve o batmalar yine oldu...
bende doktorumu aradım eğer kanama yoksa endişelenmemi sıcak bişiler yeyip veya içip dinlenmemi söyledi....
çok endişeliyim...
kızlar...

endişelenme tatlım bişeyciği yoktur meleğimizin merak etme dinlen biraz hem sen yorulmulşsun hem de bebişin ama bidaha da bole işlere kalkışma sakın

çok endişeliyim...
kızlar...

günaydın kızlarrrrr.. :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

bence korkma doktorunda söylemiş bak canını sıkma.. bende kendimi kötü hissettiğimde pıt pıtları hissetmiyorum, psikolojik sanırım..
dün gece bende çok fena uyandım. yatağa kusacaktım nerdeyse, zar zor uyudum resmen..
şöyle bi rahata eremedik yauuu :27:

endişelenme tatlım bişeyciği yoktur meleğimizin merak etme dinlen biraz hem sen yorulmulşsun hem de bebişin ama bidaha da bole işlere kalkışma sakın

zaten yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum ama iş işten geçti....
kızlar hakikaten sakın kendinizi temizlik yapıcam diye yormayın... annemler teyzemler zor uyudu valla..
bide sürekli bana sen bırak sen bırak demelerine rağmen bırakmadım...
mahvettiler beni dünden beri.niye dikkat etmiyorsun...
sana allah bebek verdi bakmakla yükümlüsün... felan diye...:18:

çok endişeliyim...
kızlar...

cnm günaydın hiç panik yapma çok yorulmuşsun o gün normaldir bence o batmalar kötü bişey deildir :34:dinlenmeye çalış istirahat et sürekli inş. geçecek :emir_bebek::nazar:

Herkese günaydın,

kansekerim korkma yorgunluga bagli batmaların olmustur. sadece sinyaldir o sana vucudundan gelen, beni bir daha yorma diye. dinlenince gececek,Gülay'in da dedigi gibi moralin de düzelince bebegini de tekrar hissedeceksindir.

Günaydın annelerrrrrrrrr... izmire nazar değdirdik azcık bulutlandı sanki :nazar:ama güneş hala ısıtıyor...

Ama yine de pek bir serin Pembişçim dışarısı. salı çarşamba perşembe yagmulu diyooo ama Allahtan 21 derece sıcaklık.

Kizlarrrrrrrrrr.......
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?

nice güzel yıllara canım sevdiklerinle... :nazar:

günaydın herkese..:12:

öğlen geldiler 4 buçukta gittiler yaa aradada aşağı dedeme indiler yani hata bendede var ama ben baştan yasine sölemiştim ben şu işi yapın diyemem koca kadınlara utanırım diye e koltuk kılıflarınıda ben yıkadım ben takıcam yinee eee nerde kaldı temizlik ha buzdolabımı temizlediler ama ben buzluğuda istedim orayada dokunulmamış
onlar temizliğe değil sana yardıma gelmişler melisim...neyse idare et de yakında alırsın temizlikçi.
doktor bulamamışsın CANIM YA KEŞKE YARDIMCI OLABİLSEM
Kizlarrrrrrrrrr.......
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?

Meliscim birde benim bildigim soyle bir hastane var, ben hic gitmedim ama gorumcem bazen cocuklarini goturuyor, bir incele istersen...Ben benim gittigim hastane ve doktordanda memnunum biliyosunki. Atasehir memorial dilek aytekin.
Avicenna Hastanesi

doğumgünün kutlu olsun tatlım:71::71::71:

günaydın kızlar:80::80::80:

trabzona yaz gelmeyecek sanırım...felaket yağmur ve soğuk var

Back