kızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş
hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti
ayy canım ya bende internetten araştırayım bakalım birazkızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş
hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti
aminnn cumlemıze canımmm walla dusunmekteyım napsam dıyee:44::44:
ayy canım ya bende internetten araştırayım bakalım biraz
yardımcı olalım canım aklında bişey yoksa
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar
uzun zamandır foruma girip birşeyler yazamıyordum ama aklım hep burda kaldı nekadar hızlı ilerlemişsiniz bebişlerin cinsiyetleri de belli olmuş maaşallah.
evet canım sende öğrendinmi
bugün 12. haftada öğrenen bir arkadaşınkine kız demişler 12. haftasında erkek demişlerdi baya şaşırmıştı arkadaşben 12. haftada doktora gittiğimde doktor büyük bi ihtimal erkek olabilir dedi daha sonra farklı bir doktora gittim cinsiyetini söylemedi yarın randevumuz var bakalım kesin bişey söyleyecek mi?
ben 12. haftada doktora gittiğimde doktor büyük bi ihtimal erkek olabilir dedi daha sonra farklı bir doktora gittim cinsiyetini söylemedi yarın randevumuz var bakalım kesin bişey söyleyecek mi?
aynı sey banada olduuu13 te erkek dedi 15 te erkek dedi simdi kız olduuu
bende seni anlatıyordum canım iyi insan lafının üstüne gelir
ayy bi şok olmuştur herhalde benim içimden hep kız geçiyordu hiç erkek olacak diye düşünmemiştim ama dr erkeğe benziyor diyince çok şaşırdım. gerçi sağlıklı olsunda sorun değil riskli bir gebeliğim var her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum
canım sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez yarın öğreneceksin nasıl olsaayy bi şok olmuştur herhalde benim içimden hep kız geçiyordu hiç erkek olacak diye düşünmemiştim ama dr erkeğe benziyor diyince çok şaşırdım. gerçi sağlıklı olsunda sorun değil riskli bir gebeliğim var her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum
walla soktayız.. benim asıl doktorum iki kere erkek dedi.. baska bir doktorda erkek dedi.. bugun kız oldu. ve isin kotu tarafı arabasından yatagına kıyafetlerinden oda suslerine kadar hersey alındı.. simdi tekar degistircez
canım sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez yarın öğreneceksin nasıl olsainşallah alacaksın canım bebişini kucağına hayırlısı ile :26:
canım acaba bu doktor yanılıyor olabilirmi acaba :44: sizi ikna ettimi yani gösterdimi
tabi canim allah hakkımızda hayırlısını versinn.. ama sakin bisey alma netlesene kadar...
tatlım adam normalde 3 4 tane ultrason fotosu verirdi bu sefer bitane verdi sadece o kesimi gosteriyoovalla yarin bi baska doktora daha gidicem.. bakalım o nedicek.. soklardayımm...
çok kötü birşey ya tam kendini alıştırıyorsun çevrendekilere duyuruyorsun hoop cinsiyet değişiyor.keşke emin olmadan söylemeseler daha iyi yani bizede haber ver canım son durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?