sus sus temem meloşummmm vallaaa atlıcam trabzona gelcem kulaklarını çekicemm üzme diorums en kendini hemde herşeyin güzel gittiği bir zaman yaşarkenn
ya yiyorum iştahım açıkta burda okuorum yaa çok kafama takıorum mesela sen geçen sabah 2 küçük bardak çay içtim diye pişman pişman yazdın ben hala kola çay kahve 3lüsü ile ilaç içiorum bunu okuyunca tokat gibi gelior bana ama su içemiorum en fazla bri bardakki buda bir ilerleme oldu bnm için bunuda içemiordum et denio balık denio ben kahvaltı verilirse kahvaltı yapıorum verilmezse çikolata bisküvi yiyorum ve bunun gibi tuhaf bir beslenme olayı bir arada annem gelior sebze yedirior ama okdr tek öğün haftada 1 yada 2 defa böle böle iyice bunalıma girdim ama geçer bugüne vim tremizlenior bende rahatlıcamm inşallah
ÇABUK KALK GEL YANİMA .. KENDİME YAPARKEN SANADA YAPACAM.. YADA ADRES VER BOZULMAYACAK SEYLERİ GONDERECEM SANAAA.. YA SEN HİC UZME KENDİNİ KARDESİM.. BEBEK SEN YESENDE YEMESENDE SENDEKİLERİ SİLİP SUPURUYO.. SEN KENDİNİ DUSUN.. CANİN NE İSTİYOSA İHMAL ETME YEE. AMA B*KUNU CIKARMADAN..
SUTU BENDE İCEMEDİM BİLİYOSUN.. SİMDİ CİLEK CIKTI. HORMONLU DEME CİLEK ZEKA GELİSİMİ COK İİ VE CİLEK HORMONDAN DİİL GUBREDEN OLE BUYUK OLUYO:d SOGUK SUTE EZ CİLEKLERİ KARİSTİR.. BİRAZ BUZ PARCASİ RONDODAN GECİR DOK İCİNE.. OHHH MİSSS.. ONUDA YİYEMİYOSAN DONDURMA YEE.. ODA SUTTEN YAPİLİYO.. SENİN ENERJİYE İHTİYACİN VAR.. SEKER YUKLEMESİNDEN SONRA MAKARNA YEMEYE CALİS.. AGZİNA LAİK SEYLER URET.. MESELA HAVUCLU TARCINLI CEVZLİ KEK TARİFİ VERİM SANA MİS GİBİ SAGLIKLI.. HAVUC VAR CEVİZ VAR .. 3 4 GUN KALİYO HİC BİSEY OLMUYO ONU YEE.. EVE GELEN TEMİZLİKCİYE SOLE SANA HEMEN MİKSERLE Bİ KEK CIRPSİN .. SSEN AT FIRINAAA.. SABAHLARİ YERSN..
kızlarr ben bir elmaya bakıp ıkıcam demiştim ama baya bir dolmmuşum kusura bakmayın hepinizi ççok öpüorum tşk ediorum bende şu temizlik ekibine karışayım
Kek güzel fikirmis, bir de tam bugday unundan ve esmer şekerden olursa saglik deposu olur :)
dimi yaaa. Calisanlarr icin superrr.. Sabahlari mayalı simitleri poçalari yiyip eksitmeyin midenizi kızlarrr. Evden kucuk bide sut goturun soguk soguk icin gariii..
valla ben sırf güzel bi kahvaltı ugruna, 1 saat erken kalkıyorum hamileligi ogrendigimden beri. ama asıl nedeni mayalı yiyeceklerin migreni azdırdıgını söyledi doktorum, oyuzden bıraktım poğaçadır simittir (size uydum simit dedim ama gevrek o gevreeeeeeek, İzmirliyim de)
melisssssssss,
kız sen yemesende sende depolanan herşeyi almıştır kuzun, buna can sıkılır mı hiç?
hem ilk gebelikte toksoplazma bendede çıkmıştı, vucuda önceden alınmış olması tehlikeli değilmiş, son 3 ayda yeni alınması tehlikeliymiş...
kansızlık konusundada biliyorsun ki yarışıyorum seninle canım, ama ben ilaçlarımı alıyorum aramızdaki tek fark bu. çayımı bende içiyorum, yoksa eksiklik hissediyorum!! her gün çay içiyorum hamurişi yiyorum, dışardan pide hamburgerde yiyorum... ama her gittiğim yer seçili yerler, önceden denenmiş ve özellikle çok pişmesini söylüyorummm.
diyeceğim doktorunu iyi dinle kuzucum, ne olursa olsun doktorun o ve ona güvenmek itaat etmek durumundasın değil mi?
yazda geliyo duşumuzu alır serinleriz karpuzu peyniri götürürüzzzzzzzzz
Bİ MANİSADA BENDENN.. BENDE MANİSALİYİM :d TARZANIM BEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNN
YA BEN HAMİLE KALDİGİMDAN BERİ WOOPER MENU ASERİYOM.. BURGER KİNGDEN AMA YEMİYOM OHHH HEPİNİZ YİYOSUNUZ BENDE YİCEM YETTİ GARİİ.. NE MAYONEZ NE KETÇAP.. HAZİR MEYVE SUYU BİLE İCMİYOM BEN.. ÇAYIDA 18 HAFTADA 3 4 DEFA İCMİSİMDİR.. SIKI BİR SİGARACIYDIM. AGZIMA SURMEDİM Kİ BEN KAHVESİZ SİGARA İCMEZDİM.. KUZULARİMİZ BİZİM İYİİGİMİZ İCİN HERSEYİ YAPİYO İSTE:d
işte son yazdığın cümle beni benden aldııııııııı, ben o günleri bekliyorum sabırsızlıkla, kahvaltıda bile yiycem o dedigini. Hem su içmiş de olcaz aynı zamanda. Su içmekten nefret ediyorum. Susamadığım zaman su içmekle zehir içmek aynı gibi geliyo.
Hehe :) annem de alaşehirli beniiiiim. Ben de manisalı sayılırım bi yandan buketcim.
22. hafta
gebelikte 22. hafta
Vücudunuz
Sırtınız çok ağrıyor! Ön tarafınızdaki yük artımı sırtınıza vuruyor. Yürüyüş biçiminiz de değişti, tabii bu da sırt kaslarınızı etkiliyor. Düz tabanlı ayakkabılar giyin, yan tarafınıza yatın ve otururken veya ayakta duruşunuza dikkat edin. Uzun süre oturacaksanız destekli bir sandalye tercih edin ve sırtınıza bir yastık koyun.
Bebeğiniz
Bebeğiniz şimdi yaklaşık 350 gram. Başından – kalçasına uzunluğu bu aşamada 19 cm. Bu hafta bebeğinizin gelişmesinde hızlı aşama kaydedeceği bir hafta.
Duygularınız
Bazı hamile kadınlar rüyalarının her zamankinden daha canlı ve yoğun olduğunu söylerler. Bunun nedeni hormonlara bağlı olarak duygularınızın yoğunlaşması. Eğer kötü rüya görüyorsanız, yatağa gergin girmemeye, akşamları baharatlı ve geç yemekler yemeyin. Eğer hala devam ediyorsa bir uzmanla konuşun.
İpuçları
Hamileliğiniz süresince bol bol sıvı almanız (en iyisi su), vücudunuza yardım eder kanınızın çoğalmasına neden olur. Yeterince sıvı alırsanız idrarınız temiz-açık renk görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?