2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende hafta sonları unutuyorum cnm telefonun alarmını kur istersen bayağı faydalı oluyor

Son düzenleme:

canım eleviti yemeğin hemen ardından içersen daha rahat içersin. bence muhakkak iç. içerisniden birsürü vitamin var

Canım merhaba,nasılsın?
Daha iyisindir umarım..
Hepimiz farklı farklı sınavlarla sınanıyoruz işte,Allahın takdiri..
Sen doğru olanı yaptın ve meleğin şimdi cennette.
Allah sana hayırlı bir evlat nasip edecektir,sen içini hep böyle ferah tut..

Ahh bu doktorlar ahhhhh...
Elmacım dualarımız seninle tatlım,her şey yolunda çıkacak bak görürsün..
Kuzun hiç üzmeyecek annesini

Canım hiç sıkma canını,sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.
Biz de heyecanla bekliyoruz..

sus sus temem meloşummmm vallaaa atlıcam trabzona gelcem kulaklarını çekicemm üzme diorums en kendini hemde herşeyin güzel gittiği bir zaman yaşarkenn
ya yiyorum iştahım açıkta burda okuorum yaa çok kafama takıorum mesela sen geçen sabah 2 küçük bardak çay içtim diye pişman pişman yazdın ben hala kola çay kahve 3lüsü ile ilaç içiorum bunu okuyunca tokat gibi gelior bana ama su içemiorum en fazla bri bardakki buda bir ilerleme oldu bnm için bunuda içemiordum et denio balık denio ben kahvaltı verilirse kahvaltı yapıorum verilmezse çikolata bisküvi yiyorum ve bunun gibi tuhaf bir beslenme olayı bir arada annem gelior sebze yedirior ama okdr tek öğün haftada 1 yada 2 defa böle böle iyice bunalıma girdim ama geçer bugüne vim tremizlenior bende rahatlıcamm inşallah
haklısınnn işte bende dr düşünmeyi vs bıraktım gibi oldu ben şu takılmama işini abarttım noral tepkiler beklenemez benden ahahah
bende hafta sonları unutuyorum cnm telefonun alarmını kur istersen bayağı faydalı oluyor
ya beynimde şöle bir olay oluor ilaç aklıma gelior önce onu içmek içn knedimle savaşıprum 2. etap evde içecek bişi bulmak yasin evdeyse içecek bişi isitorum getirior deilse akşamı bekliorum sonrada unutuorum içmeyi
canım eleviti yemeğin hemen ardından içersen daha rahat içersin. bence muhakkak iç. içerisniden birsürü vitamin var

haklısın içice ya kan ilacına başladıysam elevitde başlayabilirmm inşallah

canım takma kafana ben de sen gibiyim. sabahları kocaman fincan çay ve simit, öğlen içersem bi çorba, arada nescafe. akşam makarna ya da patates ya da pizza yanlarında kola. yemekten sonra tabiikine 4-5 bardak çay ben de düzensiz besleniyorum. defalarca doktorum balık ye dedi sebze ye dedi. maleseffffff.ama sen gibi kafama takmıyorum. güzel beslensem daha iyi olur ama napalım :-(((

Ne demek ben hamileliği bile beceremedim ya..
Yapma böyle Melis,yaşadıklarının seninle ilgisi olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz.
Hadi bizi geçtim,sen de biliyorsun.
Herkes aynı şekilde yaşamıyor işte bu dönemi,keşke herkes çok rahat geçirse ama ne yapalım..
Henüz yolun yarsınıdayız ve asıl bundan sonra önemli.
Hiçbir şey için geç kalmadın sen.
Bak bugüne kadar minikler hep çok ufaktı.
Şimdiden sonra büyümeye başlıyorlar,şimdiden sonra sen de başlayacaksın.
Benim doktorum hep diyordu 4.-5. aya kadar beslenmeyi falan düşünme diye.
Ben de kızıyordum,şuna bak nasıl önemsemem diye,şimdi bakınca evet diyorum.
Bebekler asıl şimdiden sonra gelişmeye,beslenmeye başlıyor.
Sen ilk 3 ayı,çok zor ama başarılı bir şekilde atlattın.
İşte şimdi bulantıların da bitti,az da olsa beslenmeye başladın.
Artık inan bana her şey çok daha güzel olacak..
Doktor konusundaki karamsarlıklarında haklısın ama işte elimiz mahkum,gidiyoruz mecburen.
Evet o kadar para veriyoruz üstüne bir de aklımız karışıyor ama ne yapalım.
Biraz dişimizi sıkmalıyız,hepsi geçecek bitecek inşallahh..
İlerde sen de başka hamilelere öğütler veriyor olacaksın.
Hadi artık biraz toparlan,sana emanet Sahil kızımız,bozma bakalım moralini

melisim oku bak esracım neler yazmış

gerçektenmiii yani kötü bişi ama ne bilim yalnız hissetmedim iyi geldi bunu duymak hatta

kızlar buarada damlayla inci bana medipolden bir dr bulmuşlardı elvinin yoğun baskısı sonucu aradım ama kadın yeni hasta kabul etmiormuş yoğunluğundan dolayı vay be dedim yeni dr bulcamm uff

saol esram tşk ederim işte ilk 3 ay önemli deilde 5 ay bitti geri dönüşü yok bu zmnların ya insan bir paniklior ister istemez

gerçektenmiii yani kötü bişi ama ne bilim yalnız hissetmedim iyi geldi bunu duymak hatta
evet malesef gerçek. ben hamilelikten önce kesinlikle kola içmeyen biriydim eve getirirlerse dökerdim hemen. ama doktor gazlı içecekler içmeyeceksin dedi ya bende tüm asitli içeceklere karşı bi hassasiyet başladı. sürekli içesim geliyo.kansızlık var çay yasak ben dayanamıyorum. canım bişi yemek istemiyo sürekli aparatif atıştırmalarla geçiyo. yoğurt ye dedi yemiyorum :-( kendimi ihtiyaç sahibi insanlarla teselli ediyorum. herkes hamileliğinde iyi beslenemiyor ama sağlıklı çocuk sahibi olabiliyolar diye ) inan hiç stres yapmıyorum. üzülmüyo değilim ama dert de etmiyorum

Son düzenleme:

aynı beni gördüm yazdıklarında bende et yiyemiyorum ihtiyaç sahipleride yiyemiyor onlar doğuruoda biz nie doğurmayalım diorum tabi eşimdende fırçayı yiyorum o ayrı

Ooyyy totom,belim,kemiklerim,başım,kolum,bacağım anamm her bir şeyim ağrıyor yaa

kızlarr ben bir elmaya bakıp ıkıcam demiştim ama baya bir dolmmuşum kusura bakmayın hepinizi ççok öpüorum tşk ediorum bende şu temizlik ekibine karışayım

ÇABUK KALK GEL YANİMA .. KENDİME YAPARKEN SANADA YAPACAM.. YADA ADRES VER BOZULMAYACAK SEYLERİ GONDERECEM SANAAA.. YA SEN HİC UZME KENDİNİ KARDESİM.. BEBEK SEN YESENDE YEMESENDE SENDEKİLERİ SİLİP SUPURUYO.. SEN KENDİNİ DUSUN.. CANİN NE İSTİYOSA İHMAL ETME YEE. AMA B*KUNU CIKARMADAN..
SUTU BENDE İCEMEDİM BİLİYOSUN.. SİMDİ CİLEK CIKTI. HORMONLU DEME CİLEK ZEKA GELİSİMİ COK İİ VE CİLEK HORMONDAN DİİL GUBREDEN OLE BUYUK OLUYO:d SOGUK SUTE EZ CİLEKLERİ KARİSTİR.. BİRAZ BUZ PARCASİ RONDODAN GECİR DOK İCİNE.. OHHH MİSSS.. ONUDA YİYEMİYOSAN DONDURMA YEE.. ODA SUTTEN YAPİLİYO.. SENİN ENERJİYE İHTİYACİN VAR.. SEKER YUKLEMESİNDEN SONRA MAKARNA YEMEYE CALİS.. AGZİNA LAİK SEYLER URET.. MESELA HAVUCLU TARCINLI CEVZLİ KEK TARİFİ VERİM SANA MİS GİBİ SAGLIKLI.. HAVUC VAR CEVİZ VAR .. 3 4 GUN KALİYO HİC BİSEY OLMUYO ONU YEE.. EVE GELEN TEMİZLİKCİYE SOLE SANA HEMEN MİKSERLE Bİ KEK CIRPSİN .. SSEN AT FIRINAAA.. SABAHLARİ YERSN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…