• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum işlerim var hepinizi öpüyorum hayırlı hafta sonları hepinize

gece migren ağrısıyla uyumaya çalıştım mide bulantısı bi taraftan bi taraftan baş ağrısı akşam ne yediysem hepsi gitti 3-4 kere wc ye koştum kızım aç kaldı gece boyu yazık eşimde uyuyamadı ben uyuyuncaya kadar sarıldı durdu gece boyu aşkım benim :16:

benim kız annesine çektiriyor anlaşılan ama babadan ilgi görmek için öyle yapmıştır daha da fazlasını istiyor uyanık kız seni yeyim ben:9::9:

benim kız annesine çektiriyor anlaşılan ama babadan ilgi görmek için öyle yapmıştır daha da fazlasını istiyor uyanık kız seni yeyim ben:9::9:

küsüyo babasına herhalde o elini koyunca göbüşe hareketi kesiyo ilgi göstermeyince sevmiyo seni diyom bende :1:

küsüyo babasına herhalde o elini koyunca göbüşe hareketi kesiyo ilgi göstermeyince sevmiyo seni diyom bende :1:

benimkisi de tam aksi babası eve gelsin hareketlenmeye başlıyor minik erkek.bu gece rüyamda 2.çocuğumun kız olacağını gördüm çin takvimine göre.1.doğurdum da 2.kaldı :60::60: hayırdır inşallah diyim de hayır olsun:17:

benimkisi de tam aksi babası eve gelsin hareketlenmeye başlıyor minik erkek.bu gece rüyamda 2.çocuğumun kız olacağını gördüm çin takvimine göre.1.doğurdum da 2.kaldı :60::60: hayırdır inşallah diyim de hayır olsun:17:

hayır olsun canım. bu arada çin takvimine inanmak çok yanlış ama benim 3 gebeliğimdede tutuyor tesadüf...

oy maşallah minnoşa...çok sevindim cesim...allahım kucağına almayı nasip etsin

:78::78::78:hakkatten öyle hamilelik hormonlarından yanlış anlıyorum her şeyi

canım benim geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hiç bir şey çıkmayacak allahın izniyle...
doktorların vesvesesi..inanmıyorum bu doktorlara gör bak bir şey çıkmayacak.burdan bayram yapıcaz.

bebeğinin kötü bir durumu yok..eylülde sapasağlam kucağına alıcaksın allahın izniyle

benim kardeşimde polislik sınavını kazandı şimdi eğitim için bekliyor...

günaydın tatlım...yavaş yuvaş bu durum hallediliyor...kadının fendi erkeği yendi:47:
canım çok sevindim hayırlı olsun polisimiz:nazar:
orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.:72::72::72::72::72::72::72::72:ne mutlu türküm diyene:72::72:
:46::46::46::46::46:
gece migren ağrısıyla uyumaya çalıştım mide bulantısı bi taraftan bi taraftan baş ağrısı akşam ne yediysem hepsi gitti 3-4 kere wc ye koştum kızım aç kaldı gece boyu yazık eşimde uyuyamadı ben uyuyuncaya kadar sarıldı durdu gece boyu aşkım benim :16:

canım geçmiş olsun :26:

neslihancım eşinin doğum günü kutlu olsun çocuklarınızla beraber nice mutlu yıllara inşallah

melisss rüyamda seni gördüm eşinle beraber:1:sima olarak senin yüzün değildi detaylı hatırlamıyorum ama gerçek halin daha güzelmiş diyordum ve forumda çok aktif sevilen birisin gibisinden birşeyler diyordum :9: ilginç...

hayır olsun içine doğmuştur belki abiside seviyo muydu kız kardeşini ikinciyi çabuk mu yapcaksınız yoksa dünürüm :1:

bende kızımı gördüm rüyamda çok güzeldi banyo yaptırıyodum beyaz tenli ela gözlü bi kızdı:16:

melisss rüyamda seni gördüm eşinle beraber:1:sima olarak senin yüzün değildi detaylı hatırlamıyorum ama gerçek halin daha güzelmiş diyordum ve forumda çok aktif sevilen birisin gibisinden birşeyler diyordum :9: ilginç...
eee oyle zaten deryacıgım cok aktıf we sewılen bırı
canım 20. hafta gel dediler bilmem ki ararlar mı

ay senin semihini yesinler
yesınler teyzesııııııı
:79:kızlar sonra görüşürüz.kalkıyım hazırlığa başlıyım.akşama kadar güzel olur.beklerse pasta.
hadi öptüm çüüzzzz
canımm esının dogum gunu kutlu olsun umarım guzel gecer
1.ciyi olucam 20.haftada herkes öyle oluyor sen erken yaptırmışsın ozaman
melosum benmde 19 bıtıyo nezamn yaptrcam asıyı yaaa
damadımın mobilyaları da çok güzelmiş güle güle yatsın kullansın inşallah

hmm damadın kımdıkı senın canım

ben naneli first hastası oldummmmm....milletin kokusunu duymuyorum en azından...

Merhabalar... eski sayfaları okumaktan hızınıza yetişemiyorum maalesef. Şimdi sakız konusu geçince yazayım dedim, sakızın içinde aspartam madde olduğundan dolayı çok önerilmiyomuş hatta ünlü bir bayan vardı bebek dergilerinde "hamilelik boyunca yapmayı en çok özlediğim şey sakız çiğnemek" olduğunu yazmıştı, doktoruma sordum şekerli sakızlarda aspartam var dedi normal sakız çiğnersen sorun olmaz demişti arada bir çiğniyorum yine de ben =))

Merhabalar... eski sayfaları okumaktan hızınıza yetişemiyorum maalesef. Şimdi sakız konusu geçince yazayım dedim, sakızın içinde aspartam madde olduğundan dolayı çok önerilmiyomuş hatta ünlü bir bayan vardı bebek dergilerinde "hamilelik boyunca yapmayı en çok özlediğim şey sakız çiğnemek" olduğunu yazmıştı, doktoruma sordum şekerli sakızlarda aspartam var dedi normal sakız çiğnersen sorun olmaz demişti arada bir çiğniyorum yine de ben =))

hadi yaa işe bak ya aksi gibi canım sürekli şekerli sakız istiyor hamilelik öncesi yoktu bu bende

Back