• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın 20.haftaya giriyorum ya.şimdi tetanos aşısını bu haftamı yoksam 20.bitince mi yaptırayım...20.hafta demişlerdi

ya canım bizim burda sağlık ocağından arıyolar aşı günün geldiği zaman.gelin diye.sizin orda yok mu böle bişey? aramıyolarmı?çünkü bildiğim kadarıyla artık böyle onlar arıyolar her ne olursa.

günaydın kızlar meloşş ne kadar düşüncelisin bebişlerimizi yazmışsın senin bebişininki de kutlu olsun canım. biz de isim konusunda ortak noktada buuşamıyoruz cess ben de egemen ve berkay diye istiyorum ama eşim berkayı sahne ismi gibi olmaz diyor gıcık eski isimmlere yöneliyor. soyadımız başaran uyumlu isim arıyorum o yüzden

bence 20 bitince git Meloşçum. ben dun oldum bu arada tetanos asimi. sadece icinde tetanoz olan asiyi yaptigi icin ates falan olmayacak dedi. (tetavax) bir de kolumun arkasındaki eti sikistirip oraya yapti, sanirim kaslara falan denk gelmesin diye. asi oldugum yere degmedigim surece agri sizi yok.

:79:kızlar sonra görüşürüz.kalkıyım hazırlığa başlıyım.akşama kadar güzel olur.beklerse pasta.
hadi öptüm çüüzzzz

günaydın kızlar meloşş ne kadar düşüncelisin bebişlerimizi yazmışsın senin bebişininki de kutlu olsun canım. biz de isim konusunda ortak noktada buuşamıyoruz cess ben de egemen ve berkay diye istiyorum ama eşim berkayı sahne ismi gibi olmaz diyor gıcık eski isimmlere yöneliyor. soyadımız başaran uyumlu isim arıyorum o yüzden

Gunaydin Deryacım. Bak bence E Egemen Başaran çok güzel uyumlu. ikisi de 3 heceli ya bence soylenisi guzel olmus. Ama daha zamanımız var. ben de daha guzel bir isim bulurum diye henüz bebegimden Egemen diye bahsetmiyorum. nolur nolmaz ne ben alisiyim be oglum alissin simdilik.

günaydın
saol tatlım...bizim karar verebilecek ismimiz bilem yok....eşim bekleyelim diyor bekleyelim bakalım

Ben de cikiyorum arkadaslar. makinaya camasir koyiyim conra kocisimle deniz kenairna yuruyuse gidicez:) insallah sizin memleketlerinizde de hava burdaki kadar guzel ve guneslidir. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olssssssuuuuuuun. bebişlere iyi bakın. optum hepinizi.

Gunaydin Deryacım. Bak bence E Egemen Başaran çok güzel uyumlu. ikisi de 3 heceli ya bence soylenisi guzel olmus. Ama daha zamanımız var. ben de daha guzel bir isim bulurum diye henüz bebegimden Egemen diye bahsetmiyorum. nolur nolmaz ne ben alisiyim be oglum alissin simdilik.

anladım canım diyorum ya bizde belirleyemiyoruz:1:erkek isimleri de kısıtlı eşimde tarihi isimlere yöneliyor daha çok sonu hanlarla biten bakalım daha zamanımız var ne de olsa

bence 20 bitince git Meloşçum. ben dun oldum bu arada tetanos asimi. sadece icinde tetanoz olan asiyi yaptigi icin ates falan olmayacak dedi. (tetavax) bir de kolumun arkasındaki eti sikistirip oraya yapti, sanirim kaslara falan denk gelmesin diye. asi oldugum yere degmedigim surece agri sizi yok.
geçmiş olsun tatlım...önerine uyacağım
meloşş benim dr 1 ay sonra dedi
wowww neden öyle
Ben de cikiyorum arkadaslar. makinaya camasir koyiyim conra kocisimle deniz kenairna yuruyuse gidicez:) insallah sizin memleketlerinizde de hava burdaki kadar guzel ve guneslidir. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olssssssuuuuuuun. bebişlere iyi bakın. optum hepinizi.

iyi gezmeler ces

Kızlar ben de yavaştan kaçıyorum.
Eşim 14.00 gibi gelir.
Kızartma istedi bugün,aslında zararlı biliyorum ama çok nadir yiyoruz bişeycik olmaz:17:
Kalkıp hazırlayayım..
Hepinize güzellllll haftasonları diliyorummmm:21::21:

Back