• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Orkan da Meloş teyzemin oğlunun da 23 nisanı kutlu olsun dedi ben tekmelerinden anladımmm :9:

düşünceli Meloşum benim:70:

saol tatlım

hopssssssssssss ben geldim..:21::21:misafirim vardı çocukları da vardı...beni benden aldılar...beynim patladı...evim harabeye döndü ama tatlılıkları her şeyi unutturdu...biri benim evimi toplasın yaaaaaaaaaa ben çok yoruldum...

kızlar nabersiniz....

saol tatlım

hopssssssssssss ben geldim..:21::21:misafirim vardı çocukları da vardı...beni benden aldılar...beynim patladı...evim harabeye döndü ama tatlılıkları her şeyi unutturdu...biri benim evimi toplasın yaaaaaaaaaa ben çok yoruldum...

kızlar nabersiniz....

boşver evi sende:emir_bebek::emir_bebek:

:46::46::46::46::46::46::72::72::72::70:

vaybeee ilkçocuğunmuuu 17. hafta süpermiş yaa ben daha önce bir kaç defa hissettim ama şimdi hemen hergün bişiler hissediorumda adlandıramıorum buarada bursadasın sanırım sana bi haber ayşe önerin 7 mayısta koruparkta ücretsiz semineri varmış bir araştır istersen ben burda gittim çok memnun kaldım

evet ilk bebeğim...bende ilk ellerimle hissettiğimde gaz sancısı sandım ama değilll şimdi ne zaman kızımı dinlemek için ellerimi karnıma koysam hareket ediyor :1::1:evet canım bursadayım teşekkür ederim bi araştırayım o zaman :34::34:

canım, bazı özel hastaneler vermiyor bildiğim kadarıyla ama kameraya çekmek iyi bir fikir. Ayrıca aklına geleni çekinmeden sormalısın, kızarsada kızsınlar...:63::63::63:

ya iyi yere gitsen veriorlar esasında sanırım buda parayla ölçülü ama kamerayla git yaaa artık doğumlar kameraya çekilior onamı bişi dicekler haa baktın rahatsız ldu şansına küsersin ama sen mutlaka kamera ile git

Bize de cd vermediler canım.
Ama 8-9 tane fotosunu aldık kızımın:69::69:
kamerayla şansımı deneyecem,olmadı fotoyla idare ederiz artıkın...

arkadaşlar benim hala sizin anlattığınız gibi çok net hissettiğim kıpırtı ya da hareket gibi şeylerim yok yani aşağı tarafta kasık ağrıları ya da batma filan oluyo ama siz çok net şeyler söylüyosunuz. ben o kadar emin değilim bebek hareketi olduğundan normal mi bu sizce
ilk bebekse yada sen biraz kiloluysan daha geç hissedebilirsin canım..

son iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :62::62::62:
amin canım .maşaallah çok güzel bir duygu:emir_bebek:

kızlar cesin söylediği rahat doğum için krem vardıya almanya da kuzenim var hemşire orda doktorlar bu tür kremleri önermiyorlarmış.doğumu 10 gün geçen hastalarına veriyorlarmış bu tür kremleri kaslar gevşesin diye...ama ben yine de doktoruma sorucam

saol tatlım

kızlar nabersiniz....
iyiyiz canım sen nasılsın boş ver evi keyfine bak :1:

hayırlı olsun canım çok güzelmiş adı.darısı bizim başımıza

günaydın anneler ve onların güzel kızları yakışıklı oğulları nasılsınız bakalım biz babayı işe gönderdik birasdan anneanneye gidices dedeyi teyzeleri görcez erkenden uyandı benim kız sokakçı anası gibi seviyo gezmeyi:1:

günaydın anneler ve onların güzel kızları yakışıklı oğulları nasılsınız bakalım biz babayı işe gönderdik birasdan anneanneye gidices dedeyi teyzeleri görcez erkenden uyandı benim kız sokakçı anası gibi seviyo gezmeyi:1:

Ohh daha sabahtan gezin bakalım ana kız:21::21::21:

Back