Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr begendıgım bebek odasının fıytını ogrendım dudagım ucukladı yaa 2850 bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
valla canım bebek odaları genelde o fiyat. tabi maddi durumunuzu bilemem ama ben 1-2 yıl oyun parkıyla idare edip direk genç odası alıcam. o fiyata daha geniş gardolap şifonyer ve yatağı olur bızdığımın.![]()
çok güzel.fiyatlar yüksek bebek odalarında.ben çocuk odası bakıyorum yatak hariç şimdilik bir de beşik alayım diyorum.beşikten sonra bazalı yatak alma fikrini düşünüyorum.tabi daha kararsızımm.araştırıyorum.sizce?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr begendıgım bebek odasının fıytını ogrendım dudagım ucukladı yaa 2850 bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
canım belki pazarlıkla indirebilirsiniz fiyatı :44:
arkadaşlar benim hala sizin anlattığınız gibi çok net hissettiğim kıpırtı ya da hareket gibi şeylerim yok yani aşağı tarafta kasık ağrıları ya da batma filan oluyo ama siz çok net şeyler söylüyosunuz. ben o kadar emin değilim bebek hareketi olduğundan normal mi bu sizce
he oylemı canım hayırlı olsunnn
arkadaşlar benim hala sizin anlattığınız gibi çok net hissettiğim kıpırtı ya da hareket gibi şeylerim yok yani aşağı tarafta kasık ağrıları ya da batma filan oluyo ama siz çok net şeyler söylüyosunuz. ben o kadar emin değilim bebek hareketi olduğundan normal mi bu sizce
valla canım nasıl osa alınacak deyip pek indirim yapmıyolar yaa![]()
orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.ne mutlu türküm diyene
![]()
deryaaa ilginç bişi diyimmi hergün bu cümle ile karşılaşıorum mutlaka kk dan biri beni rüyasında görmüş oluyor hayır olsun cnmm sürekli irtibat halindeyiz ya herhalde ondan diorum bende hep dalmak üzereyken forrumda yazıormuşum gibi yazılar görüorummelisss rüyamda seni gördüm eşinle berabersima olarak senin yüzün değildi detaylı hatırlamıyorum ama gerçek halin daha güzelmiş diyordum ve forumda çok aktif sevilen birisin gibisinden birşeyler diyordum
ilginç...
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:13::13::13::13::13:
![]()
son iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah![]()
orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.ne mutlu türküm diyene
![]()
biz geldiiiikkkkkkkkkk
nasılsınız kızlar? kuzular nasıl??