• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr begendıgım bebek odasının fıytını ogrendım dudagım ucukladı yaa 2850 bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

valla canım bebek odaları genelde o fiyat. tabi maddi durumunuzu bilemem ama ben 1-2 yıl oyun parkıyla idare edip direk genç odası alıcam. o fiyata daha geniş gardolap şifonyer ve yatağı olur bızdığımın. :61:

valla canım bebek odaları genelde o fiyat. tabi maddi durumunuzu bilemem ama ben 1-2 yıl oyun parkıyla idare edip direk genç odası alıcam. o fiyata daha geniş gardolap şifonyer ve yatağı olur bızdığımın. :61:

çok güzel.fiyatlar yüksek bebek odalarında.ben çocuk odası bakıyorum yatak hariç şimdilik bir de beşik alayım diyorum.beşikten sonra bazalı yatak alma fikrini düşünüyorum.tabi daha kararsızımm.araştırıyorum.sizce?

mesela şöyle bir takım artı beşik

$1086_DSC_62AW7586-1.jpg

çok güzel.fiyatlar yüksek bebek odalarında.ben çocuk odası bakıyorum yatak hariç şimdilik bir de beşik alayım diyorum.beşikten sonra bazalı yatak alma fikrini düşünüyorum.tabi daha kararsızımm.araştırıyorum.sizce?

valla canım bende ilk bebek odası düşünüyordum. ama genç odalarını gezince valla onlarda aynı fiyat hem daha büyük daha kullanışlılar. kiminle konuşsam bebek odasına gerek yok diyor hatta annem bile (ilk torun olmasına rağmen :9: ) ben park yatak araştırdım hepsi buradada beğendim bi tane hatta resmini de koyayım bi tanede idareten şifonyer düşünüyorum. sonra 2 yıl geçince direk genç odası alırız yatağı bazalı olur. yatağa bi koruyucu da taktıkmı tamam :9: uzun bi süre oda derdi olmaz

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

arkadaşlar benim hala sizin anlattığınız gibi çok net hissettiğim kıpırtı ya da hareket gibi şeylerim yok yani aşağı tarafta kasık ağrıları ya da batma filan oluyo ama siz çok net şeyler söylüyosunuz. ben o kadar emin değilim bebek hareketi olduğundan normal mi bu sizce

arkadaşlar benim hala sizin anlattığınız gibi çok net hissettiğim kıpırtı ya da hareket gibi şeylerim yok yani aşağı tarafta kasık ağrıları ya da batma filan oluyo ama siz çok net şeyler söylüyosunuz. ben o kadar emin değilim bebek hareketi olduğundan normal mi bu sizce

ilk bebeğin mi canım

evet yaaa benimde ilk bende çok fazla hissetmiyorum anlamıyorum belkide :9:

ilk defa gebe kalan kadinlar pek anlamiyor, tipki benim gibi:9: son bi haftadir kipirtilarini hissediyorum.. ama bugun gorumcem geldi ve sadece karnima bakarak bebegin nerde oldugunu anladi :) sol tarafta olan bebege dokununca minik bebegim hemen diger tarafa kacti:34: rahatsiz edilmekten hoslanmiyor benim gibi:9::9: yani demek istedigim su bebek benim karnimda ama gorumcem tecrubeli oldugu icin bebegin nerde ve nasil durdugunu anladi hemen... sanirim ikinci gebeligimizde daha net algilariz hareketleri, sakin kendine dert etme emi:))

son iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :62::62::62:

orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.:72::72::72::72::72::72::72::72:ne mutlu türküm diyene:72::72:
:46::46::46::46::46::46::72::72::72::70:
melisss rüyamda seni gördüm eşinle beraber:1:sima olarak senin yüzün değildi detaylı hatırlamıyorum ama gerçek halin daha güzelmiş diyordum ve forumda çok aktif sevilen birisin gibisinden birşeyler diyordum :9: ilginç...
deryaaa ilginç bişi diyimmi hergün bu cümle ile karşılaşıorum mutlaka kk dan biri beni rüyasında görmüş oluyor hayır olsun cnmm sürekli irtibat halindeyiz ya herhalde ondan diorum bende hep dalmak üzereyken forrumda yazıormuşum gibi yazılar görüorum:9:
:54::33::32::32::32::33::33::52::73::71::71::53::13::13::13::13::13::53::53::53::52::74:
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:35::35:
son iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :62::62::62:

vaybeee ilkçocuğunmuuu 17. hafta süpermiş yaa ben daha önce bir kaç defa hissettim ama şimdi hemen hergün bişiler hissediorumda adlandıramıorum buarada bursadasın sanırım sana bi haber ayşe önerin 7 mayısta koruparkta ücretsiz semineri varmış bir araştır istersen ben burda gittim çok memnun kaldım

orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.:72::72::72::72::72::72::72::72:ne mutlu türküm diyene:72::72:

Orkan da Meloş teyzemin oğlunun da 23 nisanı kutlu olsun dedi ben tekmelerinden anladımmm :9:

düşünceli Meloşum benim:70:

Back