kızlaar bende k,lo almadımmher gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????
merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuşdarısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir
iyi akşamlar kızlarrr,
Deryacım herşey yolundaymış maşallah kuzumuza
Meloşş Yılmazla ilgili anlattığın şey konusunda boşa üzüldün..Yılmazın ne kadar ince ve düşünceli bi baba olduğunu hepimiz biliyoruz..Sen sakın canını sıkma eminin o da kafasında doğru zamanı bekliyordur.Sakın üzülme ve eniştemizi de üzme kuzum..
hoşgeldin deryacım maşallah oğluşunaaherkes çok iyi cnm geçmişi okumana gerek yok girsen çıkamıcan çünkü
merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuşdarısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir
iyi akşamlar kızlarrr,
Deryacım herşey yolundaymış maşallah kuzumuza
Meloşş Yılmazla ilgili anlattığın şey konusunda boşa üzüldün..Yılmazın ne kadar ince ve düşünceli bi baba olduğunu hepimiz biliyoruz..Sen sakın canını sıkma eminin o da kafasında doğru zamanı bekliyordur.Sakın üzülme ve eniştemizi de üzme kuzum..
canım ben margarin şeklinde olan kakao yağından aldım,bi sürüyorum 2 gün yağlı geziyorum,forumda araştırdım uygunmuş hamilelere fiyatıda çok uygun,kocaman kalıp 4-5 lira bişey epeyde gidiyo,bi dene istersen,kokusuda çok kötü diil,beni rahatsız etmiyo...diğer kremlerden alamadım yaw çok pahalı geldi hemde...bebe yağlarınıda inceledim içinde çok kimyasal vardı,vazgeçtim,böyle işte...kullandıklarımı sayıyoruuuum. bebe yağı, vazelinin kakaolu kremi ve Mustela çift etkili çatlak kremi. akşam 3 kere mustelaya bulandım (onu da sürerken kendimi banknot sürüyomuşum gibi hissediyorum malum 1 tüpçüğü 80 lira, daha da almam sanırım işe yaramıyo bence)yatarken hala kaşınıyodum. sabah da kalktım pullarım dökülüyoooo
maşallah canım oğluşa büyüyor veletler yavaş yavaşçok şükür sağlığı yerindeymiş sevindim bitanemmm
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
canım ben margarin şeklinde olan kakao yağından aldım,bi sürüyorum 2 gün yağlı geziyorum,forumda araştırdım uygunmuş hamilelere fiyatıda çok uygun,kocaman kalıp 4-5 lira bişey epeyde gidiyo,bi dene istersen,kokusuda çok kötü diil,beni rahatsız etmiyo...diğer kremlerden alamadım yaw çok pahalı geldi hemde...bebe yağlarınıda inceledim içinde çok kimyasal vardı,vazgeçtim,böyle işte...
valla büyüyorlar sevalcimtşk ederim. sen naptın oda takımı mı aldın ben mi yanlış gördüm
ahaha yalnız hepimiz artık yılmazı nasılda tanıorsak hepimiz ağız birliği etmiş gibi konuşmuşuz yaa meloşumda utansın kocasına naz yapıor diyeeeeee
masaalh ogluna cescıgım tabı sanada yaa merak edıyom senı he boyunu nasıl kaldryo kıloyuu.....ayy cnm yuzu bellı oldumu gercekten yerım onu yaaa..kılosuda supermıs cnm masallhh
Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
çok sagol canım valla boy 183 olunca, b de cok kilolu baslamadım hamilelige 18-20 kilo kaldırır o yuzden dedi.
hoşgeldin cess herşeyin yolunda olmasına sevindim Maşallah insan çok mutlu oluyor gerçekten benimki tembel sanırım çikolatada yedim ama harekatli değildi sıpa.çok şükür herşeyi iyiydi
ben de 2 kilo almışım
deryacıgım nasılsın masaalh ogluna cnm......sewal hayırlı olsun oda takımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?