ıyı eglenceler ıı gezmeler canımmmbizde kaçıyoruz kızlar hepinizi çok öptük oğlumla h.sonu bursa'ya gidicez gezcez gelcez
gebecikler biz kaçıyozzzz herkese iyi haftasonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakın çok çok çok öpüldünüz
hiç bu açıdan bakmamıştım bu bakış açısı daha çok hoşuma gittiiisekerım sen sonradan patlma yasıcaksın heycan konusunda sanırım
bence senın durum daha ıı ama sen ne kadar kendını ıı hıssedersen panık olmassan bebıste ole rahat olur dıolar aman daha ıı sneın durum yaneeee
ıı yapmıssın mısss gıbı dınlenmıssın ne guzel ısteeeee
huuuuuuuuuuuu
yoyulduk biz
o zaman hemncecık kendını bı yere atıosunnnn
bacakları sallıosun yavas yavas dınlenın dıe kollarıda bı yandan sallıosunnn
dınlenıosunuzzzz
huuuuuuuuuuuu
yoyulduk biz
bizde kaçıyoruz kızlar hepinizi çok öptük oğlumla h.sonu bursa'ya gidicez gezcez gelcez
slmmmm kızlarrr nabersiniz
slmmmm kızlarrr nabersiniz
ayy canım kıyamam azıcık daha sabret az kaldı çıkmana
deryaa ben seni çok merak ettim:80:doktor ne dedi ya da yazdın mı ben mi kaçırdım
merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuşdarısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir
tşk ederim meloş nete giremedim kusura bakmayın ailemin yanındaydım dünde eşimin ailesine gittik ziyarate az önce geldik oğluşum çok iyiydi Maşallahsen nasılsın herkes iyi mi forumda umarım bi aksilik yoktur çok merak ettim ben de ...
herkes iiii deryacım
maşallah herkeslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?