ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
aynen benim de öyle işte 65 hamile kaldığım zaman.. sonra 61 oldu şimdi 63
kaç gramdı yaaa anlatsana posta posta sölüyosun, deli ettin beni meraktan. Herşeyi anlat boyunu posunu.
oyy oyy maşallah ya ne kadar huzurlu uyuyor yerim ben onun minik ellerini
kuzuummm benim sabah gittik uyuyordu uyanmadı işte.. rahmin daha iyileşmemiştir o yüzden tek foto çekçem yormayacağım dedi..238 gr olmuş boyuna bişi demedi aklıma gelmedi benimde..herşeyi iyi güsel işte kuzumm maaşallahı var kızımın Allahım nazarlardan saklasın..tepişip duruyor karnımda artık ama çook değil.
kuzuummm benim sabah gittik uyuyordu uyanmadı işte.. rahmin daha iyileşmemiştir o yüzden tek foto çekçem yormayacağım dedi..238 gr olmuş boyuna bişi demedi aklıma gelmedi benimde..herşeyi iyi güsel işte kuzumm maaşallahı var kızımın Allahım nazarlardan saklasın..tepişip duruyor karnımda artık ama çook değil.
hamile kaldığımız kilomuz bile aynıymış özlemcimdoktor teyze bizede kilo almıyoruz diye kızdı ilk başta seviniyordu almıyorum diye şimdi ayda 1 kilo bile olsa mutlaka al dedi :44:
oyyyyy canım benim yaaa küçücük minnacık tatlı mı tatlıcıkMaşallah bebişimize maşallah annesi
çok güzel bir resim....
merhaba kızlar nasılsınız ben aşımı oldum çarşamba günü ve öncekiler gibi ağrımadı bu kez eli çok hafifti ebeninbelkide 5. dozu vurlduğum için alışmışımdır
canım bizim ultrason kağıdında yazıyor boyu belki sizinkindede yazıyordur
ces senin adın ne öğrenebilirmiyim
hoşgeldin canım geçmiş olsun, nerelerdeydin günlerdiiiir?
sorma ces benim oğlan iyice yaramazlaştı evde annane ve teyze var ya zıvanadan çıktı resmen evde sinir krizleri geçiriyorum resmen bir naz bi kapris görmelisin öğlen uyumuyor sinirli oluyor yerli yersiz bağırıyor falan şimdi uyuttum herkesi uyuttuktan sonra çaresiz kaldı uyumaya bu yöntemi bulduk şimdilik sanırım kardeşi olunca fena hal alacak yandım ben yaa tek umudum kreş oldu haziranda bakalım orda napıcak
Ay canım yaaaa, bu yaştaki çocukların problemi malesef bu. benim yegenim de malesef kalabalık oldu mu iyi ce simariyorve basedilemez bi hal alıyor. Allah sana çok büyük sabırlar ve kolaylıklar versin. Kreş iyi olacaktır hem senin hem düzenin oturur hem de sosyalleşir oğluşun kendi yaşıtlarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?