2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar istanbulda ucuz ve kaliteli bir doktor arıyorsanız size bir adres verebilirm.

özcan karademir çok genç ama bilgili bir doktor.aynı hastanede diğer doktorların çok az hastası varken onun hastaları sırada bekliyor. gereksiz yere para için hiç tahlil istemiyor. muayene ücreti ssk ile 12 tl. normal doğum 320 sezeryan 420 tl.

arkadaşlar istanbulda ucuz ve kaliteli bir doktor arıyorsanız size bir adres verebilirm.

özcan karademir çok genç ama bilgili bir doktor.aynı hastanede diğer doktorların çok az hastası varken onun hastaları sırada bekliyor. gereksiz yere para için hiç tahlil istemiyor. muayene ücreti ssk ile 12 tl. normal doğum 320 sezeryan 420 tl.

Yeri nerdeymiş canım

ben pendikten avcılara gidene kadar 2 kere doğururum sanırım :1::1:
benim hastane sgklıya 30 tl 12 tl süpermiş valla:52:

Son düzenleme:

hastanenin adı ne canım...tamam canım gördüm hastanenin adını

Son düzenleme:
Makinede çamaşırlarım var kızlar.
Hava süpperrrkeennnn sereyim onları:61:
Sonra da eşim gelir giremem sanırım:31:
Çok öpüyorum kuzucuklarınızı,kendinize iyi bakın:61:

Esra teyzesı kızım senden bısı ıstıyo
neden arkadaslarımın ısmı yazıo benımkını yazmamıs teyzecım dıo
benım nazlı esıla'mıda yazarmısın :5::5::5:

Bu arada kızlar,ben dün hastanede şeker yüklemesi fiyatını sordum.
12 tl ve 22 tl olanı varmış.
Yani en pahalısı 22 tl:53:
Ben daha fazla bekliyordum,çok ucuz çıktı bu da yahu:21:
bundan böle istanbul sışındakilerin fiyat paylaşmasınaa izin vermicemm yaaa bunalıma giriorummmm
süpermiş esracm ben dün sordum 300 tl dediler hastanede normal doğumda 430 tl aklıma hemen tuğba geldi :1: çıkartıp sevdiriyormusunuz diye sormamak için zor tuttum kendimi :1::1:
hahahahahaa:9:
benim kolda pek et yok, kasa denk gelirse aşı o zaman ağrıyabilir diye korkuyorum. ama aAllahtan aşıdan iğneden tırsmam. olcaz bakalım Allah kerim.

yeni moda oldu o kaşlar öööyle sülük yapışmış gibi. benim de hiiç hoşuma gitmiyi.
ben iğneden çok korkarım kan aldırmak deilde popodan iğne ve koldan aşı beni bnden alır ama ben aşırı etliyim löp löp acaba bana bir yararı olurmu aşıdaa inşallah olur cess yaa bir umut ıığı yaktın içimde

ben pendikten avcılara gidene kadar 2 kere doğururum sanırım :1::1:
benim hastane sgklıya 30 tl 12 tl süpermiş valla:52:

:60::60::60:

Esra teyzesı kızım senden bısı ıstıyo
neden arkadaslarımın ısmı yazıo benımkını yazmamıs teyzecım dıo
benım nazlı esıla'mıda yazarmısın :5::5::5:

Yerim seni ben kuzum,ama annen söylemezse ben nasıl yazarım:1:

Tamamdır canım,artık listede Esilamız:69:

bundan böle istanbul sışındakilerin fiyat paylaşmasınaa izin vermicemm yaaa bunalıma giriorummmm

hahahahahaa:9:

ben iğneden çok korkarım kan aldırmak deilde popodan iğne ve koldan aşı beni bnden alır ama ben aşırı etliyim löp löp acaba bana bir yararı olurmu aşıdaa inşallah olur cess yaa bir umut ıığı yaktın içimde
:60::60::60:

mELİS SEN DE ETTEN BUTTAN BAHSEDİYOSUN, her seferinde balık etli canlandırıyorum seni, ama sonra koydugun fotoları anımsıyorum da bu kız diyorum heralde normal bi aynada görmüyo kendini. yahu senin neren löp et allasen yaaaaaa.

videodakiler ne kolay doğuruyor yahu bebişleride çok güzel 2 tane izledimde böyle doğuracağımı bilsem sezeryanı dert etmem hemencecik doğuruveririm

Back