2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay değil canım demekki derinlerde nasıl yaşıyordu onların acısını boşver bekle tatlım ya iş paraya bakar 1 günde alırsın herşeyini
evet o da öyle diyorrrrrrrrr
son 15 gün yaparız her şeyi diyor

doğurmuş olmasın ebrucum

poyraz da güzel ama

evet o da çok güzel , onu da aklına ben soktum aslında ama mirza daha akan bir isim soyadıyla birlikte.. napalım artık babişimiz ne isterse o olsun .. ilk çocuk, onunda aklında gönlünde birşey kalsın istemiyorum :)))

( ben kız olsa adını nazlı koyacaktım, anneannemin adı, hiç bana yok demedi..nasıl istersen dedi, şimdi onun nezaketine karşılık verme sırası bende :) )

hastahaneye doğum ücretini sordum normal 750 sezeryan 900 tl dediler..
içinde 17 tane fotoğraflı doğum albümü olacak dedi. bebeği anne babayı çekiyorlarmış hemen doğumdan sonra..
para olmadığı için onuda napcaz bilmiyom, eski kadınlar gibi evde mi doğursam acaba?

hangi hastene bu?

bende şimdi dopler ayrıntılı ultrasyonu sordum başka hastenede benim hastane pahalıymış bana burayı önerdiler uygun diye...ssk115-özel 135 tl fiyatı nasıl sizce hafataya çektirmem lazım dr.ole soledi:)))

buaradaa iyi nam saldım topice ben yaa topic mafyası olcam yakında
öperim bebeğeemmm
kızlar ya
dün banyo yaptım yaparkende dedimki genital bölgemi alayım o ne, ben artık önümü göremiyorum hemde hiç be yapacağız ya daha 5.ayda üfff beee
bende bende dün yanı şeyi yaşadımmmmm onuda geçtim çamaşır giyerken göbek engelledi beni eğilemedim yuh dedim napcaz biz yaaaa ufff
canım üzme kendni lürfen akşam veya öğle arasında temizlersin artık bazen kör şeytan deriz ya öle bişi olmuşş sıkma canını
yaa bir kaç kişisiniz cesim bnmm boyla alakalı deil acaba zayıflıkla alakası olabilir çok zayıf olduğunuzdan olabilir gerçi damla mehtap sevborda var ama onların cildi daha esnek belkide ben çatlayacağımı biliorum zaten göğüs ve kalçalarda var ama damlanın dediğini yapınca kaşıntım ve dökülmem geçti banyo yapıorum son suda bebeyağı sürüorum çıkıorum biraz öle durup çatlak kremini sürüorum nemli kalıor göbeğim bi böle denesen bebeyağı sulu vücutta daha etkili oluor gerçekten
püüü iftiracııı dün herkes delirdi buralarda nerde diyeeeeee neyse güzel bir gün geçirişsin ama yorucu ama olsun güzel yinedeee
çok beğendim fiyatını görünce daha çok beğendimmm yatak yan koruma falan olması içinde çok iyi ve çok şeker bir bebek odası ben fiyata kitlendim ama yaaa helal olsun valla

canım kırılmaa geçens efer çok heveslendi ve senin durumunu gördü o da haklı yılmaza haksızlık ediorsun inan bana sakın trip atma az kaldı 1 2 ay su gibi geçecek yılmazda başlayacak hazırlıklara

inşallah melisim

öle çok zayıf degildim tatlım ben. Damlayla falan kilo olarak alakam yok yani. 38-40 giyerdim hamilelikten önce. ben boydan gerilmeye bağlıyorum çinkü karnımın üst yanlarında var problem. ama tamam sulu sulu olarak bebe yağını deneyecegim. onun üstüne de çatlak kremi. daha da çatlarsa, daha da gelmem davosa yane.

özle konak hastahanesi , orda detaylı 200 tl bildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…