benim çalıştığım dairede müdürlerde birinin torunun adı EYMEN miş güzel aslında eymen ismi de
evet o da öyle diyorrrrrrrrrKolay değil canım demekki derinlerde nasıl yaşıyordu onların acısını boşver bekle tatlım ya iş paraya bakar 1 günde alırsın herşeyini
aslında erkeklerin geneli bole geçen ben nasıl doğrucam diyorum...doğuramıcam galiba...yok yok diyo ne olacak doğurursun beyimiz 4-5 tane doğurduğu için tecrübeli:)))tamam sende yanımda ol diyorumm yok yok diyo ben korkarımmm nasıl tezatlık bu yaaaa:2::2:
poyraz da güzel ama
duygucum günaydınnnn
nasılsın...
benim çalıştığım dairede müdürlerde birinin torunun adı EYMEN miş güzel aslında eymen ismi de
hastahaneye doğum ücretini sordum normal 750 sezeryan 900 tl dediler..
içinde 17 tane fotoğraflı doğum albümü olacak dedi. bebeği anne babayı çekiyorlarmış hemen doğumdan sonra..
para olmadığı için onuda napcaz bilmiyom, eski kadınlar gibi evde mi doğursam acaba?
buaradaa iyi nam saldım topice ben yaa topic mafyası olcam yakındacanlar herkese iyi geceler,ben bi ceeee diyip kaçıcam,olanlar olmayanlara söylesin lütfen,hepiinzi çok özledim nen
seval sana göbek topiğinde ilanı aşk ettim bi cevap vermedin çıktım,yakalarsan öpücem seniiii
ben bi ara hafif bi rahatsızlandım ama şuan iyiyim çok şükür,yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum nete,sizlerden çoook uzak kaldım biliyorum ama meliscimden aldım haberleri,ara ara ses vermeye çalışcam söz verdim çünkü melise,sonra napar adamı melis
damlacım umarım kocan gelmiştir,meloşum mutfakdaki foton on numara bayıldımm,özgecim sen ve bebişim gayet iyisinizdir işalah,esracım minik kızın da sende iyisiniz sanırım,meliscim seni ayrıca seviyorum biliyosun,seval sana küstüm ben yazmıyorum daa
tüm sorunlar geride kalsın artık,hepimiz bi anca doğuralım istiorum ben,çok öpüyorum hepinizii
bende bende dün yanı şeyi yaşadımmmmm onuda geçtim çamaşır giyerken göbek engelledi beni eğilemedim yuh dedim napcaz biz yaaaa ufffkızlar ya
dün banyo yaptım yaparkende dedimki genital bölgemi alayım o ne, ben artık önümü göremiyorum hemde hiç be yapacağız ya daha 5.ayda üfff beee
canım üzme kendni lürfen akşam veya öğle arasında temizlersin artık bazen kör şeytan deriz ya öle bişi olmuşş sıkma canınıgünaydın kızlar sabah sabah çok canım sıkıldı yaa. kahvaltı hazırlarken sütü döktüm hemde doğalgaz borusunun geçtiği delikten tezgahın altına gitti tezgah altı mahvoldu içindeki malzemeler hep süt oldu eşimde temizlemeye yardım ederken cezvedeki ısıtmış olduğum sütü döktü mutfağım rezil anlayacağınız öfkemden ağladım ağladımdolabın içini boşalttım biraz üstünden sildik işe geldim bu mübarek günde niye böyle oldu yaa nasıl temizlicem süt kokacak dolabımın içi sizler iyisinizdir inşallah
yaa bir kaç kişisiniz cesim bnmm boyla alakalı deil acaba zayıflıkla alakası olabilir çok zayıf olduğunuzdan olabilir gerçi damla mehtap sevborda var ama onların cildi daha esnek belkide ben çatlayacağımı biliorum zaten göğüs ve kalçalarda var ama damlanın dediğini yapınca kaşıntım ve dökülmem geçti banyo yapıorum son suda bebeyağı sürüorum çıkıorum biraz öle durup çatlak kremini sürüorum nemli kalıor göbeğim bi böle denesen bebeyağı sulu vücutta daha etkili oluor gerçektenben de diyorum akşam neden kulaklarım çınladı, beni anmışsınız siz bacım, benim gibi biri olmasına da sevinmedim degil yani, pek yanlız pek gariban hissediyodum kendimi.
ben de çok geriliyorum hatta pul pul dökülüyorum. akşamdan beri sürmedigim mustela vazelin hiçbişi kalmadı sabah kalktım yine pul pulum. ve sanırım ben çatladım kızlar. sizde çatlak var mı çatlak :) kocam umursama boşver diyip dduruyo. umursıcak bişi yokolan oldu zaten galiba. boyla alakası olabilir mi ki, daha çok mu gerildim ben noldum. ne ablam ne annemde çatlak var ama onlar 150.
püüü iftiracııı dün herkes delirdi buralarda nerde diyeeeeeeGünaydııııın kızlaaaaar...
günaydın dünürüm... bende geçmişe bakıyodum kimse beni sormuş mu? diye.. hiç adımı göremedim
gelinini de alıp gitmişim aaaa deli bi dahakine çıkarır giderim
aşağıyı göremiyorum demişsin dünür ben bayadır göremiyorum, yakında ayaklarımıza da ulaşamaz olucaz, ablamın ayakkabılarını eniştem giydirip çıkarırdı..
şimdi belki merak eden olur diye dün nerede olduğumu yazayım.....
dün 3lü test sonucum çıkacaktı bende işyerine yarın yokum dedim. tam gün gelmedim işe. yatıp dinlenicem güyaaa.
sabah 9 da bi kalktım.11 e kadar evi cillop gibi temizledim. 11 den snra pazar vardı pazara gittim, geri geldim umreden gelen bi komşu vardı ona uğrayım kızıma zemzem suyu içirdim.
sonra saat bu arada 1,5 filan oldu.izmitte mobilyacıların olduğu üçyol diye bir yer var oraya gittim.
bebek odası filan baktım bir yerle 950 liraya kadar pazarlık ettim güzeldi de oda..
bi köşe takımı beğenmişim oturma odasına 2100 tl.. bayıldım yauuuu..
neyse randevu zamanım 03:20 idi . saat 3 te hastahanede oldum. bekle babam bekle tam sıra bana geldi hayda doktor acil ameliyata girdi mi?
saat 17:15 sıralarında muayene olduk. 3lü testimiz temiz. şuanlık bi sorun yok dedi. adamdaruldum hiç üstelemedim. güya dinlenecektim canım çıktı dün.
kırk yılda 1 evde kalınca deli gibi nereye saldıracağımı şaşırıyoyorum..
çok beğendimatlaya zıplaya bakmışım geçmişe
ayyy canlarım beni merak etmiş..
Eki Görüntüle 182673
bu odanın oyuncak kutusu olmayanı..galiba .. buna benziyodu yani..
yatağı yan korumalıkları filan içinde 950 olur dedi.
(((((
akşam bebeğimin odasıyla ilgili hayallerimi yılmaza anlatıyorum....cevap:
daha var
şimdiden bir şey yapmayalım...
hem hemen odasında yatmayacak zaten şimdiden almaya ne gerek var....
yılmaza ne oldu anlamadım....hiç heyecanı yok gibiydi...
ikincisi isim ne koyucaz diyorum cevap:
daha zamanı var
((((((((( offfffffff kocam böyle değildi...korkuyor mu
hiç bir şey demedim
yatttım sessizliğim sorunu çözer mi.
buaradaa iyi nam saldım topice ben yaa topic mafyası olcam yakında
öperim bebeğeemmm
bende bende dün yanı şeyi yaşadımmmmm onuda geçtim çamaşır giyerken göbek engelledi beni eğilemedim yuh dedim napcaz biz yaaaa ufff
canım üzme kendni lürfen akşam veya öğle arasında temizlersin artık bazen kör şeytan deriz ya öle bişi olmuşş sıkma canını
yaa bir kaç kişisiniz cesim bnmm boyla alakalı deil acaba zayıflıkla alakası olabilir çok zayıf olduğunuzdan olabilir gerçi damla mehtap sevborda var ama onların cildi daha esnek belkide ben çatlayacağımı biliorum zaten göğüs ve kalçalarda var ama damlanın dediğini yapınca kaşıntım ve dökülmem geçti banyo yapıorum son suda bebeyağı sürüorum çıkıorum biraz öle durup çatlak kremini sürüorum nemli kalıor göbeğim bi böle denesen bebeyağı sulu vücutta daha etkili oluor gerçekten
püüü iftiracııı dün herkes delirdi buralarda nerde diyeeeeeeneyse güzel bir gün geçirişsin ama yorucu ama olsun güzel yinedeee
çok beğendimfiyatını görünce daha çok beğendimmm yatak yan koruma falan olması içinde çok iyi ve çok şeker bir bebek odası ben fiyata kitlendim ama yaaa helal olsun valla
canım kırılmaa geçens efer çok heveslendi ve senin durumunu gördü o da haklı yılmaza haksızlık ediorsun inan bana sakın trip atma az kaldı 1 2 ay su gibi geçecek yılmazda başlayacak hazırlıklara
iyiyim tatlım sen nasılsın bebeişin nasıl
yaa bir kaç kişisiniz cesim bnmm boyla alakalı deil acaba zayıflıkla alakası olabilir çok zayıf olduğunuzdan olabilir gerçi damla mehtap sevborda var ama onların cildi daha esnek belkide ben çatlayacağımı biliorum zaten göğüs ve kalçalarda var ama damlanın dediğini yapınca kaşıntım ve dökülmem geçti banyo yapıorum son suda bebeyağı sürüorum çıkıorum biraz öle durup çatlak kremini sürüorum nemli kalıor göbeğim bi böle denesen bebeyağı sulu vücutta daha etkili oluor gerçekten
hangi hastene bu?
bende şimdi dopler ayrıntılı ultrasyonu sordum başka hastenede benim hastane pahalıymış bana burayı önerdiler uygun diye...ssk115-özel 135 tl fiyatı nasıl sizce hafataya çektirmem lazım dr.ole soledi:)))
iyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz:)))
Herkese günaydınnnnnnn
bizim doğumlar seninle birbirine yakın heralde tatlım
evet yaaa..inşallah hayırlısıyla doğururuz şöyle bir nefeste hemencecik...
özle konak hastahanesi , orda detaylı 200 tl bildiğim kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?