2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldım:16::16: belis mobilyadan aldık Doğa Mdf Lake Bebek Odası (3 Kapılı Model) bu modelin beyaz olanından

60 mı:53::53::53: ben 60 olsamm manken olurdum ahahahah

olum iyiki istanbulda yaamıorsun yaa ne güzel doğum paketi yapmışlar ben erdemden vazgeçtim hastanelerin fiyatları uçtu gitti dikkatini çekerse ne dr a gidiorum ne hastane araştırıorum esas ben evde doğurcaam bu gidişle:9:

:9::9::9::9::9:

bizim topikte kaç kişiyiz en az 50 kişi varız..
hemen doğum ücretlerini EYLEM için kızılay meydanına gidiyoruz..
eylemimizi açıklıyorum...

DOĞUM MASRAFLARINI PROTESTO ETMEK İÇİN 15 AĞUSTOS VE 30 EYLÜL ARASI DOĞURMAMA EYLEMİ DÜZENLİYORUZ...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldım:16::16: belis mobilyadan aldık Doğa Mdf Lake Bebek Odası (3 Kapılı Model) bu modelin beyaz olanından

Resimle fiyat isteriz... :97:

nice güzel yaşların olsun buarada 2 ayrı doğum günüde çok hoş olmuş cnmmm birde çok isterdim doğum günümün hamileliğime denk gelmesiniii

ahahahaha aferin sana kadının fendini göster en kötü birara ağlarsın ben öle yapıorum:9:

:9::9::9::9::9:

ağlamam işe yaramaz sessizliğim içine oturacak:47:

Hepinize günaydınlar ve güzellll günler diliyor,
Duru'mla birlikte göbişlerinizden öpüyor
ve kaçıyoruzzzz:10:

kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldım:16::16: Belis mobilyadan aldık doğa mdf lake bebek odası (3 kapılı model) bu modelin beyaz olanından

hayırlısı olsun cnaım benımmmm
ıyı gunlerde yatsın bebısın odasnda ınsallah
kocaman kocaman olsun eskıtsınde yenılerını almak zorunda kalın ınsallahhhh
:9::9::9:

Gunaydin Herkese,
Bilmiyorum kizlar sizde benim gibi misiniz ama ben her sabah ise geldigimde dogum iznime ne kadar kaldi diye bakiyorum.Yillik iznimi kullaniyor,vazgeciyor sonra temmuz ortasi dogum iznine ayriliyor,dayan biraz deyip,agustosa sarkitiyorum sonra yine basa donuyorum.Gecmiyor kizlar zaman.Iki ay Allahin izniyle bir bitsee..cok da yoruluyorum iste.Oturuken bile yorgunum..

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara inşallah bebiş kociş ve sevdiklerinle beraber:71::71::71:iyi ki doğdunnnnnn

umarım hepimiz çok mutlu oluruz....

nice güzel yaşların olsun buarada 2 ayrı doğum günüde çok hoş olmuş cnmmm birde çok isterdim doğum günümün hamileliğime denk gelmesiniii

evet çok değişik oldu işte saat 6 da işten çıkıyorum.ondan sonra iki aynı yere gittik kutladık.bir tarafta eşimin ailesi benim için toplanmış.bir tarafta kendi ailem.iki ayrı pastayla.pek bir şımarttılar canım dün beni.bugün gerçek hayatıma döndüm.. :6:
hamileliğe denk gelmesi de iyimi kötümü bilemedim.o kadar tatlı gözüm döküldü yiyemedim :49:

doğumgünün kutlu olsun tatlımmm:119::119:

tekrar tekrar teşekkür ederim alakanıza...

ahahah cidden yaa ne komik olurdu ne dertleşirlerdi yaaa ben bugünnn bilmemne meyvesi aradım uff sorma bende bilmemneli bilmemne aradım aaaa ben onu buldum kardeşşş özelden adres ver yolliimmm yaaaa bnm hatun kredi kartını patlatmış yaa ben anlamadım kardeşim sırta neden yastık alıoruz soruncada ağlıorr yaaa amann bırak karışmaa zaten zor bir dönemden geçioruz birde ağlamasınlar başımızaa:60:

Melisssss Kocacığına açıkladınmı bu fikrini :P Ne düşünüyor merak ettim doğrusu..

Melek gibi bi insansın saf masum hamilem benim :16:
Akreplerin yüz karası:57:
Melisimin suçu yok Damlacığım üstüne gitme kıyamam :1::1::1:Yazık zaten acı çkeiyor :P

Esracım gözünaydın canım..Gözümüz yollarda kalmıştı..

Günaydııııın kızlaaaaar...
günaydın dünürüm... bende geçmişe bakıyodum kimse beni sormuş mu? diye.. hiç adımı göremedim :63:
gelinini de alıp gitmişim aaaa deli bi dahakine çıkarır giderim :9::9::9:
aşağıyı göremiyorum demişsin dünür ben bayadır göremiyorum, yakında ayaklarımıza da ulaşamaz olucaz, ablamın ayakkabılarını eniştem giydirip çıkarırdı.. :9::9::9::9:
şimdi belki merak eden olur diye dün nerede olduğumu yazayım..... :9::9::9::9:
Canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..

kullandıklarımı sayıyoruuuum. bebe yağı, vazelinin kakaolu kremi ve Mustela çift etkili çatlak kremi. akşam 3 kere mustelaya bulandım (onu da sürerken kendimi banknot sürüyomuşum gibi hissediyorum malum 1 tüpçüğü 80 lira, daha da almam sanırım işe yaramıyo bence)yatarken hala kaşınıyodum. sabah da kalktım pullarım dökülüyoooo:5:
Canım kaşıdıkça daha çok artarmış çatlarlar.. kaşımak bi yana elini bile sürmeyecekmişsin..

:((((((
akşam bebeğimin odasıyla ilgili hayallerimi yılmaza anlatıyorum....cevap:

daha var
şimdiden bir şey yapmayalım...
hem hemen odasında yatmayacak zaten şimdiden almaya ne gerek var....

yılmaza ne oldu anlamadım....hiç heyecanı yok gibiydi...

ikincisi isim ne koyucaz diyorum cevap:

daha zamanı var

:(((((((((( offfffffff kocam böyle değildi...korkuyor mu
hiç bir şey demedim
yatttım sessizliğim sorunu çözer mi.

Canım hatırlatırım sana..Sen ne diyordum her zaman..pimpirikli yada ön yargılı değilim..sadece temkinli duruyorum olaylara karşı..Eşinede hak ver eminim totem yapmıştır o ve eminim eşin gibi düşünceli bir adam öncelikle seni düşünüyordur..Sen üzülme diye temkinli davranıyordur..o zamanlar geçsin(kafasında belirlediği) sizin için en güzelini en mükemmeliin kendi elleriyle yapacaktır..

kocişler karılarını gıcık etmek için yaratılmışlar kuzucum hiiiiççç sıkma canını.Belki dediğin gibi doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilir çünkü kendi eşimden örnek vereyim sana.Ben amniyosentezx olurken ultrasonla kontrol dahil hiç bi evrede eşimi yanıma almadılar ben sanmıştım ki eşim yanımda olcak o esnada elimi tutacak ama nerdeee adam dışarıda benim işlem 5 dk sürdüyse ona 5 yıl gelmiş resmen cıktığımda ben boyle sırıtarak yürüyom tabi yanına başladı noldu noldu noldu demeye oldu bitti dedim biraz bekledi sonra dediki yok duygu yok ben anladım ki sen doğuma girdiğinde kafayı yerim heralde dedi sonra arabada gidiyoz dediki bana biliyomusun biz sizden daha heyecanlı oluyoruz aslında zaman gectikçe doğum yaklaştıkça hem sana hem bebeğime bişe olacak mı acaba nasıl olacak diye düşünmeden duramıyom ben dedi yani tatlım anlıcağın o şimmdiden ileriyi düşünüyo korku başlamıştır onda da

Erkeklerin bizi anlaması yada baba gibi davranmasını beklemek büyük bir hata olur..
Biz içimizde taşıyoruzz ve doğuştan annelik içgüdüsü yüklüyüz..öncelikle elbette bebekleri düşünüyoruz ama babalar için iş başka çünkü görmüyorlar hissetmiyorlar..babalar önce bizi düşünüyor..daha sonra bebeklerini düşünüyor..ve somut kavramlar soyutlaşınca çokta kafaları karışıyor..

Günaydın herkeslere..tatlı bebekler :54::54::54:

canım çıktı ama buldum cnmmmm Belis Doa Byyebilen Bebek Odas

bu dimi bunun byeaz olanı çok hoşmuş duvar rafıda bölee değişikmi :nazar:

Melisssss Kocacığına açıkladınmı bu fikrini :P Ne düşünüyor merak ettim doğrusu..

Melisimin suçu yok Damlacığım üstüne gitme kıyamam :1::1::1:Yazık zaten acı çkeiyor :P

Esracım gözünaydın canım..Gözümüz yollarda kalmıştı..

Canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..

Canım kaşıdıkça daha çok artarmış çatlarlar.. kaşımak bi yana elini bile sürmeyecekmişsin..

Canım hatırlatırım sana..Sen ne diyordum her zaman..pimpirikli yada ön yargılı değilim..sadece temkinli duruyorum olaylara karşı..Eşinede hak ver eminim totem yapmıştır o ve eminim eşin gibi düşünceli bir adam öncelikle seni düşünüyordur..Sen üzülme diye temkinli davranıyordur..o zamanlar geçsin(kafasında belirlediği) sizin için en güzelini en mükemmeliin kendi elleriyle yapacaktır..

Erkeklerin bizi anlaması yada baba gibi davranmasını beklemek büyük bir hata olur..
Biz içimizde taşıyoruzz ve doğuştan annelik içgüdüsü yüklüyüz..öncelikle elbette bebekleri düşünüyoruz ama babalar için iş başka çünkü görmüyorlar hissetmiyorlar..babalar önce bizi düşünüyor..daha sonra bebeklerini düşünüyor..ve somut kavramlar soyutlaşınca çokta kafaları karışıyor..

inşallah handecim belki de dediğin gibi totem

bizim topikte kaç kişiyiz en az 50 kişi varız..
hemen doğum ücretlerini EYLEM için kızılay meydanına gidiyoruz..
eylemimizi açıklıyorum...

DOĞUM MASRAFLARINI PROTESTO ETMEK İÇİN 15 AĞUSTOS VE 30 EYLÜL ARASI DOĞURMAMA EYLEMİ DÜZENLİYORUZ...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sonra daha fazla içimizde tutamayıp taramalı tüfek bigi fırlatımışız çocukları oraya buraya. Fıy fıy fıyyyyyy

Gunaydin Herkese,
Bilmiyorum kizlar sizde benim gibi misiniz ama ben her sabah ise geldigimde dogum iznime ne kadar kaldi diye bakiyorum.Yillik iznimi kullaniyor,vazgeciyor sonra temmuz ortasi dogum iznine ayriliyor,dayan biraz deyip,agustosa sarkitiyorum sonra yine basa donuyorum.Gecmiyor kizlar zaman.Iki ay Allahin izniyle bir bitsee..cok da yoruluyorum iste.Oturuken bile yorgunum..

aynı hesaplar bende de var. 3 hafta bu seneden 3 hafta eylülden sonra icin yıllık iznim var. yazın 1 haftasını kullanıp ttail yapçam, diğer izinlerimin heeepsini dogum sonrasına saklıcam. ağustosta 1 hafta çalışıp izne ayrılmayı dülşünüyorum sagligim el verirse. yani tam 3 ghafta kala.

:

bunu söyledigin için anladım ki sen daha kaşınmaya başlamamışsın. çünkü insanın üzerinde deniz suyu kurumuş da tuzdan yanıyomuş gibi yanarak kaşınıyo. kaşımamam mümkün degil yane. Allah kaşındırmasın bacım.

Son düzenleme:
bunu söyledigin için anladım ki sen daha kaşınmaya başlamamışsın. çünkü insanın üzerinde deniz suyu kurumuş da tuzdan yanıyomuş gibi yanarak kaşınıyo. kaşımamam mümkün degil yane. Allah kaşındırmasın bacım.

Tek kaşınan yerim göğüs uçlarım oldu :5::5: o zaman kıyamam canım vallahi:5::5: havalar ısınınca soğuk havluları koyarsında bugünlerde sabret ne diyim..
Annelik bambaşka bi duygu en büyük derdimiz bu olsun amaaan

sanada günaydın cnm sorma aryaminayla damla bana neler çektirdiler akşam:19: yasine söledim yüzüme bile bakmadı cnm kocammm:9:
afiyete bulaşma sakın canım

ama testleri yaptırsın yaaa bende ayrıntılıyı afiyette yaptırım dioru tabi önce bir dr bulmam o dr un bana ayrıntılıya git deesi falan gerek:1:

Back