2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün sordum bizim hastanede normal doğum :430 tl epudural farkı: 225 tl sezeryanla doğum :800 tl tek kişilik özel odadadiyorlar sanki çift kişilik oda varmış gibi işitme testide bu fiyatların içerisindeymiş birde ayrıntılı 2. düzey fiyatı sordum oda:300 tl yani doğum parası onuda sgk hiç karşılamıyormuş:43:

mariah carey bebk odasına tam 125 bin tl harcamış..:53:
ulan bi bebek odası takımına 950 tl ye kıyamıyorum bende :9::9:

mariah carey bebk odasına tam 125 bin tl harcamış..:53:
ulan bi bebek odası takımına 950 tl ye kıyamıyorum bende :9::9:

Allah onu davul etsın emııııı
nasıl kazanıolar Allahım bu paraları yaaaa
bız karı koca calsıoz yırtılıyoruzzzzz
sonunda ıkı ılerı bır gerı yerımızdeyızzz
Gercı rabbıme sukur bu gunumuzu aratmasınn

bende dün sordum bizim hastanede normal doğum :430 tl epudural farkı: 225 tl sezeryanla doğum :800 tl tek kişilik özel odadadiyorlar sanki çift kişilik oda varmış gibi işitme testide bu fiyatların içerisindeymiş birde ayrıntılı 2. düzey fiyatı sordum oda:300 tl yani doğum parası onuda sgk hiç karşılamıyormuş:43:

sen nerdeydin ya unuttum:)))başka yerleri araştır test için....

benim dün doğum günümdü.biraz iştede yoğunluk vardı.dün forumla pek ilgilenemedim ben yokken neler yaptınız çok mühim bir gelişme varmı ?
dün akşam hem kayınvalidemde hem annemde benim için süpriz doğum günü hazırlamışlar birbirlerinden habersiz...
ilk önce kayınvalidemlere gittik orda kutladık...10dan sonrada anneme gittik.çok güzel bir doğum günü geçirdim..
28 bitti.....:69:

benim dün doğum günümdü.biraz iştede yoğunluk vardı.dün forumla pek ilgilenemedim ben yokken neler yaptınız çok mühim bir gelişme varmı ?
dün akşam hem kayınvalidemde hem annemde benim için süpriz doğum günü hazırlamışlar birbirlerinden habersiz...
ilk önce kayınvalidemlere gittik orda kutladık...10dan sonrada anneme gittik.çok güzel bir doğum günü geçirdim..

ozaman geçmiş doğum günün kutlu olsunnnn:89::89:

bende kaçar kavhvaltı zamanı....

doğumgünün kutlu olsun canım....nice mutlu seneler :71::71::71:

dogum günün çok kutlu olsun canım. sen de benim gibi sonradan söleyenlerdensin. Allah seni sevdiklerinden hiç ayırmasın. gelecek sene cocugunla kutlamak dilegiyle.

allah onu davul etsın emııııı
nasıl kazanıolar allahım bu paraları yaaaa
bız karı koca calsıoz yırtılıyoruzzzzz
sonunda ıkı ılerı bır gerı yerımızdeyızzz
gercı rabbıme sukur bu gunumuzu aratmasınn

aynen con veynen.. :9::9::9::9:

Dün akşam hem kayınvalidemde hem annemde benim için süpriz doğum günü hazırlamışlar birbirlerinden habersiz...
Ilk önce kayınvalidemlere gittik orda kutladık...10dan sonrada anneme gittik.çok güzel bir doğum günü geçirdim..

happi bört dey tuuu yuuuuu :23::23::23:

ohhhhh masallahhhh
canımmmmmm ne guzell olmus oleee bebesınde senınle gezıo tabı ohhh ohhhh
Gecmıs Dogum gunun kutlu olsun cnaım benımmmmm
Bu yıl ve bundan sonrası senın ıcın hep cok guzel olsunn ınsalahhhhhhh

nice yaşlara cnmm sağlıkla.......

doğumgünün kutlu olsun tatlımmm:119::119:

Sanırım benşmde gögsümde oluşacak çatlaklıklar....

Bu sabah tartıldım 60 şı gördüm hadi bakalım
60 mı:53::53::53: ben 60 olsamm manken olurdum ahahahah
ya gülayım çok iii tanırım kocamı neden böyle davrandığını anlamadım....temkinli galiba..

son 15 gün kala her şeyi yaparız dedi.....bekleyeceğim

her şeyin hayırlısı canım
son 15 gün kalamı sen ozmn nefes bile alamıcaksın amaaaa:53:
hastahaneye doğum ücretini sordum normal 750 sezeryan 900 tl dediler..
içinde 17 tane fotoğraflı doğum albümü olacak dedi. bebeği anne babayı çekiyorlarmış hemen doğumdan sonra.. :9:
para olmadığı için onuda napcaz bilmiyom, eski kadınlar gibi evde mi doğursam acaba?
:9::9::9:
olum iyiki istanbulda yaamıorsun yaa ne güzel doğum paketi yapmışlar ben erdemden vazgeçtim hastanelerin fiyatları uçtu gitti dikkatini çekerse ne dr a gidiorum ne hastane araştırıorum esas ben evde doğurcaam bu gidişle:9:
benim favori ismim EYMENNNN:16:
yaa özgenin kocası eymene heman e benzior dedi yaa beni benden aldııı bu erkekler insanı hayattan soğutur:9:
öle çok zayıf degildim tatlım ben. Damlayla falan kilo olarak alakam yok yani. 38-40 giyerdim hamilelikten önce. ben boydan gerilmeye bağlıyorum çinkü karnımın üst yanlarında var problem. ama tamam sulu sulu olarak bebe yağını deneyecegim. onun üstüne de çatlak kremi. daha da çatlarsa, daha da gelmem davosa yane.
:9::9::9::9::9:
Herkese günaydınnnnnnn

günaydın evdemisin didem eve bağlandımı artıkk nett tammıdır olay

öle çok zayıf degildim tatlım ben. Damlayla falan kilo olarak alakam yok yani. 38-40 giyerdim hamilelikten önce. ben boydan gerilmeye bağlıyorum çinkü karnımın üst yanlarında var problem. ama tamam sulu sulu olarak bebe yağını deneyecegim. onun üstüne de çatlak kremi. daha da çatlarsa, daha da gelmem davosa yane.

canım akşamları bende de oluyor hem geriliyorum hem üstümdeki tüm kıyafetlerden sıkılıyorum.sanırım artık böle olucaz büyüyorz çünkü alışmamız lazım.bide ben kremlendiğim zaman daha çok kaşınıyorum valla

ozaman geçmiş doğum günün kutlu olsunnnn:89::89:

bende kaçar kavhvaltı zamanı....

doğumgünün kutlu olsun canım....nice mutlu seneler :71::71::71:

dogum günün çok kutlu olsun canım. sen de benim gibi sonradan söleyenlerdensin. Allah seni sevdiklerinden hiç ayırmasın. gelecek sene cocugunla kutlamak dilegiyle.

aynen con veynen.. :9::9::9::9:

happi bört dey tuuu yuuuuu :23::23::23:

ohhhhh masallahhhh
canımmmmmm ne guzell olmus oleee bebesınde senınle gezıo tabı ohhh ohhhh
Gecmıs Dogum gunun kutlu olsun cnaım benımmmmm
Bu yıl ve bundan sonrası senın ıcın hep cok guzel olsunn ınsalahhhhhhh

nice yaşlara cnmm sağlıkla.......

çok teşekkür ederim kızlar... çok duygulandım... duygusalız galiba bu günlerde :59:
amin güzel temennileriniz için...
umarım hep birlikte bebeklerimizle mutlu nice seneler geçiririz... :7:

60 mı:53::53::53: ben 60 olsamm manken olurdum ahahahah

olum iyiki istanbulda yaamıorsun yaa ne güzel doğum paketi yapmışlar ben erdemden vazgeçtim hastanelerin fiyatları uçtu gitti dikkatini çekerse ne dr a gidiorum ne hastane araştırıorum esas ben evde doğurcaam bu gidişle:9:

yaa özgenin kocası eymene heman e benzior dedi yaa beni benden aldııı bu erkekler insanı hayattan soğutur:9:

günaydın evdemisin didem eve bağlandımı artıkk nett tammıdır olay

melisim ben oturup ona söyleyecekmişim o yapıcakmış...
bişey değilim erken doğum olursa yandık....ben sessizliğime devam edeyim nasılsa dayanamyacak dediğim olucak..........nıhaha:47:

60 mı:53::53::53: Ben 60 olsamm manken olurdum ahahahah

Olum iyiki istanbulda yaamıorsun yaa ne güzel doğum paketi yapmışlar ben erdemden vazgeçtim hastanelerin fiyatları uçtu gitti dikkatini çekerse ne dr a gidiorum ne hastane araştırıorum esas ben evde doğurcaam bu gidişle:9:

Yaa özgenin kocası eymene heman e benzior dedi yaa beni benden aldııı bu erkekler insanı hayattan soğutur:9:

Günaydın evdemisin didem eve bağlandımı artıkk nett tammıdır olay

canım evdekı net tamamdır ama sımdı dısardayım
beyanname yapmak ıcın dısarı cıkmak zorunda kaldım
bu ay bııtsın artık muhasebecılerın en nefret ettıgı ayyyy
ıykı bu ay dogmadı cocugum walla doguramazdım ıcımde kalırdı

nice güzel yaşların olsun buarada 2 ayrı doğum günüde çok hoş olmuş cnmmm birde çok isterdim doğum günümün hamileliğime denk gelmesiniii
melisim ben oturup ona söyleyecekmişim o yapıcakmış...
bişey değilim erken doğum olursa yandık....ben sessizliğime devam edeyim nasılsa dayanamyacak dediğim olucak..........nıhaha:47:
ahahahaha aferin sana kadının fendini göster en kötü birara ağlarsın ben öle yapıorum:9:
canım evdekı net tamamdır ama sımdı dısardayım
beyanname yapmak ıcın dısarı cıkmak zorunda kaldım
bu ay bııtsın artık muhasebecılerın en nefret ettıgı ayyyy
ıykı bu ay dogmadı cocugum walla doguramazdım ıcımde kalırdı

çok teşekkür ederim kızlar... çok duygulandım... duygusalız galiba bu günlerde :59:
amin güzel temennileriniz için...
umarım hep birlikte bebeklerimizle mutlu nice seneler geçiririz... :7:

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara inşallah bebiş kociş ve sevdiklerinle beraber:71::71::71:iyi ki doğdunnnnnn

Back