2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yahu koskocaaa gün acıkmayan bünyem son 1 haftadır busaatlerde acıkıor ve ayıptır sölemesi ne varsa yiyorummm nolcak bu halim ya neden bnde gündüz acıkamıorummm

ohoooo benim yediklerimi bi görsenn kıtlıktan çıkmış gibiyim ne garip bişimiş bu hamilelik yaa..Annem bile şok oluyor halimi görünce, ayrıcaa hiçbiyere kaçmadım kolan hastanesiyle ilgli yorumlara bakıyorumm

gecenin en masumu seçiyorum seni fena harcadık ya..ye sen merinosum yemedigin günlere say sahilimize şifa olsun

valla sahile yarasında genelde bnm kalça gıdık kol bcak göbeek kısımlarına ararlı şeyler yiyorum

polatın anası vuruldu darısı polatın başına diorum ve iyigeceler dileklerimi sunuorum

MEELİİİİİS sen bizim herşeyimizsinnnnn MEEEELİİİİS sen bizim herşeyimizsinnn :119::119::119:

valla sahile yarasında genelde bnm kalça gıdık kol bcak göbeek kısımlarına ararlı şeyler yiyorum

polatın anası vuruldu darısı polatın başına diorum ve iyigeceler dileklerimi sunuorum

iyi geceler yavruuu beslenme çantanızı hazırlasında gitsin yasin aç kalmayın

neden yasak meloş ya doktor bize yasak demedi hatta doğuma yakın bile serbestmiş internette yazıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyormuş

evet açılmaya yardım ediormuşta allah korusun zararlıda olabilir bebek dönmemiş olur falan dr kontrolünde olmalı ayy bunuda dr a sormak ne zor yaaaa

Hoyyyyyt, nooluyo len, ne bu konular? Göbek koydum, dağılın gidin göbek bakın oolummm

canlar herkese iyi geceler,ben bi ceeee diyip kaçıcam,olanlar olmayanlara söylesin lütfen,hepiinzi çok özledim nen

seval sana göbek topiğinde ilanı aşk ettim bi cevap vermedin çıktım,yakalarsan öpücem seniiii

ben bi ara hafif bi rahatsızlandım ama şuan iyiyim çok şükür,yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum nete,sizlerden çoook uzak kaldım biliyorum ama meliscimden aldım haberleri,ara ara ses vermeye çalışcam söz verdim çünkü melise,sonra napar adamı melis

damlacım umarım kocan gelmiştir,meloşum mutfakdaki foton on numara bayıldımm,özgecim sen ve bebişim gayet iyisinizdir işalah,esracım minik kızın da sende iyisiniz sanırım,meliscim seni ayrıca seviyorum biliyosun ,seval sana küstüm ben yazmıyorum daa

tüm sorunlar geride kalsın artık,hepimiz bi anca doğuralım istiorum ben,çok öpüyorum hepinizii

canım benim özlüyoruz seni bebişimiz iyi selam söylüyor teyzesine

canımm çok sevindim durumuzun iyi olmasına maşallah ona buarada başınız ağ olsun mekanı cennet olsun :26:

kızlar ya
dün banyo yaptım yaparkende dedimki genital bölgemi alayım o ne, ben artık önümü göremiyorum hemde hiç be yapacağız ya daha 5.ayda üfff beee

Gülay

nerdesin sen insan bi haber bir ses veriir burda hepimizden meraktan öldük, bişey değil gelinimide alıp gitmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…