2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah kaynak hangi site vay be daha neler duyucaz:) kızım kızım sen önce yede sonra yasinde yer
ben hergece bu vakitler acayip tatlı şeyler yiyorum bende patlıorrr yasin yemediğindenmi acabaaa bunlar ama yemezki yasindee uffff
ahahaha dimi dimi Ben doğumdan sonrayı düşünüyorum da fena patlama olucak onlarda kim kimi kovalar bilmiyorum ama

sen var ya seeeen çok fenasın çooook

doğumdan sonrasını bilemem daha bunun 40ı var şimdi o nazlanıor ozmnda ben nazlanırımmm hiiçç belli olmaz bu işer

ay kızlar başım ağrıdı iiiice ben çıkıyorum sırtımda çok kötüü öpüyoruzzzzzzzzzzz

varmış cnm ama en büyük dezavantajı çok kalabalıkmış?

Sağol kuzum..
Ayy aynen Milisim fecii çıktı bu kız
Bir de kızlar geç hareket eder falan filan diyorlar,benim ki erken başladı öyle de devam ediyor maaşallah

Ayrıntılıda görüntü ayrıntılı oluyor kuzum
Ama Öyle çokk büyük beklentilerle gitmeyin kızlar.
Eşim öyle gitti,çıktığında şoktu
Ben böyle suyun içinde yüzen falan bi bebek göreceğim sandım diyor
Ultrasondan tabii ki daha net ama öyle cam gibi de değil.
Doktor her şeyine baktı sonra da inceledik yüzünü gözünü.
Ayırtedebileceğin kadar diyim..

tamam ya itiraf ediyorum bende kaçan hep benim üstelik bende bu saatlerde yiyorum ama banamısın demiyor hadi dedigin gibi herşey tersine dönerde bende kovalayan olursam:)

Düzelecek Damlam,ben hiç olumsuz düşünmüyorum.
Doktor da zaten üstünde bile durmadı,içim rahat
Kızım hiç sorun çıkarmayacak annesine
Babamıza dedim şimdi bak böyle böyle diyor kızlar diye

tamam ya itiraf ediyorum bende kaçan hep benim üstelik bende bu saatlerde yiyorum ama banamısın demiyor hadi dedigin gibi herşey tersine dönerde bende kovalayan olursam:)

hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istemem kocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee

Aaa sizin muhabbetiniz gene sapıkçanakkkk :78:
Çok utanırım hiç gelemem ben böyle konulara

Ben kaçayım kızlar,hepinizi bol bol mucukturuyorum
İyi gecelerrr...

hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istemem kocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee

Melis böyle belden aşağı konular konuşarak kaçırdın kızları çok ayıp çoook

yahu koskocaaa gün acıkmayan bünyem son 1 haftadır busaatlerde acıkıor ve ayıptır sölemesi ne varsa yiyorummm nolcak bu halim ya neden bnde gündüz acıkamıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…