ben bide şey okudum nettenn nisanın son haftası ceviz balkaymak fındık yiyen babaların eylülde doğan oğullarııı çookkkkk zeki olurmuşşş
ay kuzum durum benim maşallahhhhhhhhhhh
başınız saolsun canım
durunun iyi olmasına çok sevindim canım bu arada başınız sagolsun
ben hergece bu vakitler acayip tatlı şeyler yiyorum bende patlıorrr yasin yemediğindenmi acabaaa bunlar ama yemezki yasindee uffffallah allah kaynak hangi site vay be daha neler duyucaz:) kızım kızım sen önce yede sonra yasinde yer
ahahaha dimi dimiBen doğumdan sonrayı düşünüyorum da fena patlama olucak onlarda kim kimi kovalar bilmiyorum ama
sen var ya seeeen çok fenasın çooook
hepsi düzelebilecek pürüzler Esracım maşallah kızımız fıkır fıkır olucak demek ki yandı babası
Maşallah Durumuza
Tabi bu arada başınız sağolsun..
aaa ne kadar uygunmuş gerçekten..Yeni doğan yoğun bakımı var mı acaba hastanenin?
yaa deme ölee amaaa ölee demeee
esracım başını saolsunn allah sabır versin geride kalanlara
duru içinde kordon dolanmasını duymuştum sanırım 7. ay itibari ile tehlikeliymiş ondan önce çoğu bebekte olurmuş ona takılmaa onun dışında senin kız cadı olcak galibaa sölimmmmkız dediğin azcık oturaklı olur o ne hareketlermiş öleeeee net bir yüz resmi görebildinmi ayrıntılıda görüntü nasıl oluor 4 boyutlu gibimi anlatsana
ben hergece bu vakitler acayip tatlı şeyler yiyorum bende patlıorrr yasin yemediğindenmi acabaaa bunlar ama yemezki yasindee uffff
doğumdan sonrasını bilemem daha bunun 40ı var şimdi o nazlanıor ozmnda ben nazlanırımmm hiiçç belli olmaz bu işer
hepsi düzelebilecek pürüzler Esracım maşallah kızımız fıkır fıkır olucak demek ki yandı babası
Maşallah Durumuza
Tabi bu arada başınız sağolsun..
aaa ne kadar uygunmuş gerçekten..Yeni doğan yoğun bakımı var mı acaba hastanenin?
tamam ya itiraf ediyorum bende kaçan hep benim üstelik bende bu saatlerde yiyorum ama banamısın demiyor hadi dedigin gibi herşey tersine dönerde bende kovalayan olursam:)
hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istememkocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee
hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istememkocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee
Melis böyle belden aşağı konular konuşarak kaçırdın kızları çok ayıp çoook
Melis böyle belden aşağı konular konuşarak kaçırdın kızları çok ayıp çoook
gülmeee leennnn sen gülüonn bak diğeri ortalıktamı nasılda kaçtıı bilio hatasınıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?