2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

damla aşerdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yassakkkkkkkkkk yasakkkkkkkkkkkkkk

ah kuzuumm yapıyım gönderiyim dicem öyle bişi diil ki

sen ne düşünceli bir hatunsun yaa sakın sen aşermiş olma:)tamam ya sustum hadi

kiiiim ben mi aaa hiiiiiç sevmeeeem, hiiiiiiç işim olmaaaaazz pazara kaç gün kaldııııııı :82::82:

bide damlacım sana bişe sorayım büyükçekmecede kolan hastanesi varmış deniz bey diye bir doktor çok iyiymiş hiç duydunmu yda gittinmi?

ahahah hemen oracıkta Orkana kardeş yapardık ay tamam kapatalım bu konuyu aşerenler olabülüüüürrr ahahahhah

ben bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu unuttum bileee ondan aşeremiorum

yelizcim öyle olan çok kişi var yağa kreme talim cnm başka bi yolu yok acıormuşta anlatanlara göre birazdan ortadan 2ye çatlıcaz diorlar

kızlar ii akşamlar ya buğün gerim gerim geriliyorum gidiyorum yağlanıyorum fayda etmiyor sizde böyle şeyler varmı?

Oluyo bende de arada canım..Çok yediğimde özellikle çok geriliyorum.Normal artık bunlar

bide damlacım sana bişe sorayım büyükçekmecede kolan hastanesi varmış deniz bey diye bir doktor çok iyiymiş hiç duydunmu yda gittinmi?

Hastaneyi duydum ama hiç gitmedim canım doktoru da bilmiyorum..Araştıralım bakalım..

ah kuzuumm yapıyım gönderiyim dicem öyle bişi diil ki

kiiiim ben mi aaa hiiiiiç sevmeeeem, hiiiiiiç işim olmaaaaazz pazara kaç gün kaldııııııı :82::82:

bende tam böyle bir cevap bekliyordum dürüstlük abidem benim ceviz fındık falanda yiyorsundur sen şimdi bak bunuda yanlış anlama omega için diyorum

bende tam böyle bir cevap bekliyordum dürüstlük abidem benim ceviz fındık falanda yiyorsundur sen şimdi bak bunuda yanlış anlama omega için diyorum

ben bide şey okudum nettenn nisanın son haftası ceviz balkaymak fındık yiyen babaların eylülde doğan oğullarııı çookkkkk zeki olurmuşşş

Selam gececi fıstıklar biz geldik
Bugün girdik detaylıya,birkaç pürüz çıktı ama önemli değil.
Birincisi benim sıpa aşırı üstü hareketli olduğu için kordonu boynuna dolamış
Bi görmeliydiniz,yüzünde boynunda hep kordon
Doktor bu aylarda olabilir,korkulacak bir şey yok dedi.
İnşallah zamanla açılır:18:

Bir de plesantamız biraz aşağıdaymı.
Marjinal bilmem ne dye de adı vardı da unuttum:26:
Rahim ağzını,doğum kanalını kapatmıyor.
Kapatsa sorun olur,kanama yapar dedi.
Sadece biraz fazla aşağıda kenardaymış,rahim büyüdükçe yukarı çıkacakmış.
Herhangi bir sorun olmadığı için endişelenme dedi doktor.

Hımm bunların dışında her şey yolundaydı
Kızımın suyu falan her şeyi yerinde,tüm organların gelişim güzel
3-5 gün de ilerden gidiyoruz
Başaşağı duruyordu,kafasını sıkıştırmış rahim ağzına
Zar zor yüzünün fotoğraflarını aldık ama tam net değil.
Ayy bi hareketli bi hareketli ki kuzum benim

Bir sonraki randevumuz taaa 16 Mayıs'da şeker yüklemesi için..
Çok özleyeceğim kuzumu çokkkk

Tek mesajda yazaym bari.
Bugün eşimin teyzsinin eşi vefat etti.
Sanırım birkaç gün nete giremem kızlar,bilginiz olsun.

aynen öyle çatlıycam valla cnmda yanıyor ama yağlayınca rahatlıyorum çok şükür..
Oluyo bende de arada canım..Çok yediğimde özellikle çok geriliyorum.Normal artık bunlar

Hastaneyi duydum ama hiç gitmedim canım doktoru da bilmiyorum..Araştıralım bakalım..

bide çok ucuz valla 500 tlya çıkarmışsın bide 20 tlymış muayene ücreti...

ben bide şey okudum nettenn nisanın son haftası ceviz balkaymak fındık yiyen babaların eylülde doğan oğullarııı çookkkkk zeki olurmuşşş

allah allah kaynak hangi site vay be daha neler duyucaz:) kızım kızım sen önce yede sonra yasinde yer

sorma damla birde göbeginin resmini koymuş yatak odasında şuh şuh objeler kırmızı örtüler sen git yerde yat kızımmmm kimi kandırıyorsun

ahahaha dimi dimi Ben doğumdan sonrayı düşünüyorum da fena patlama olucak onlarda kim kimi kovalar bilmiyorum ama

sen var ya seeeen çok fenasın çooook

ay kuzum durum benim maşallahhhhhhhhhhh
başınız saolsun canım

durunun iyi olmasına çok sevindim canım bu arada başınız sagolsun

Melek gibi bi insansın saf masum hamilem benim
Akreplerin yüz karası
yaa deme ölee amaaa ölee demeee
sorma damla birde göbeginin resmini koymuş yatak odasında şuh şuh objeler kırmızı örtüler sen git yerde yat kızımmmm kimi kandırıyorsun

kırmızı deill fuşyaaaa:78::78: herşey çocuk yapana kadarmışşşş demek ne diyimmmmm

esracım başını saolsunn allah sabır versin geride kalanlara

duru içinde kordon dolanmasını duymuştum sanırım 7. ay itibari ile tehlikeliymiş ondan önce çoğu bebekte olurmuş ona takılmaa onun dışında senin kız cadı olcak galibaa sölimmmm kız dediğin azcık oturaklı olur o ne hareketlermiş öleeeee net bir yüz resmi görebildinmi ayrıntılıda görüntü nasıl oluor 4 boyutlu gibimi anlatsana

hepsi düzelebilecek pürüzler Esracım maşallah kızımız fıkır fıkır olucak demek ki yandı babası
Maşallah Durumuza
Tabi bu arada başınız sağolsun..

aynen öyle çatlıycam valla cnmda yanıyor ama yağlayınca rahatlıyorum çok şükür..
bide çok ucuz valla 500 tlya çıkarmışsın bide 20 tlymış muayene ücreti...

aaa ne kadar uygunmuş gerçekten..Yeni doğan yoğun bakımı var mı acaba hastanenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…